+

  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PajaH a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #73994
      PajaH
      Účastník

      Tohle je ale na nás, čtenářkách. Prostor pro diskutování tady je, ale jak ho využijeme, je jen na nás..

    • #73993
      blondheen
      Účastník

      máš pravdu,mamo. nějaké diskuze, kde bychom více komunikovali a více se zabavili různými tématy, to je dobrý nápad a taky námět pro redakci, tenti web se mi ale líbí, je to tu přehledné, nepřeplácané a dobře články napsané.Já jsem jen podotkla, že tu jsou i jiní, co třeba hubnout nechtějí a nepotřebují a hned se do mě pustila dotyčná jako do masového vraha. Prostě jsem napsala svůj názor,ale nebylo to myšleno až tak vážně. Do těch kytiček se dostaneš,mně to trvalo tak 3 měsíce,než jsem to vychytala,ale toto sbírání pokulhávám,tento krém nepotřebuji. Měj se…

    • #73992
      crenda
      Účastník

      doporučuji mám to vyzkoušené -)

      http://www.kupi.cz/?u=66vls tady za bodíky poukázky do TESCA

      http://www.soutezplus.cz/s/iWMzSdLf/ za soutěžě bodíky a za bodíky dárečky

    • #73991
      mamo
      Účastník

      NIC MOC,ALE SNAŽIM SE.U NĚKTERYCH ČLÁNKU KYTIČKY NEMAM.TAK NEVIM JESTLI JE HLEDAT POZDĚJI.JINAK ŠKODA,ŽE TU NEJSOU NĚJAKE DISKUZE.PROSTĚ NĚCO KDE SE VIC ZABAVIT.KDYŽ UŽ SE O TO ČLOVĚK POKUSÍ A NĚCO K ČLANKU NAPÍŠE TAK HO VŽDY NĚKDO UTNE

    • #73990
      blondheen
      Účastník

      Jejda diky,mamo, asi to tu nekdó moc zere a rad poucuje….napsala jsem to proste ťak jak jsem ťo napsala,ale nebylo to mysleno smrtelne vazne,’sbiram i kyticky,ale obden, protoze tyto kremy taky treba nevyuziju,ťak at ťo vyhraje nekdo, kdo to chce. Ty jsi tu nova,ze. Jak ti jde sbirani.

    • #73989
      mamo
      Účastník

      coord-máš problém???chceš si o něm promluvit??zatím tu prudíš jen ty

    • #73988
      coord
      Účastník

      přijde mi trapný buzerovat redakci za to, jaký dává soutěže, můžete být rádi, že jsou vůbec nějaký, tady co člověk nezavděčí!

    • #73987
      zdraza
      Účastník

      ja jsem nikoho nejmenovala.jen jsem chtěla říct ,že všude jinde se diskutuje a tady se jen háda.škoda.

    • #73986
      blondheen
      Účastník

      Zdražo, já se o kyticky nehadam, je mi fuk kolik kdo ma a sbiram je ,jelikoz je to zabavne a originalni,to co jsem napsala, nebylo mysleno az tak vazne,a taky se neucastnim ,jelikoz to asi chteji a potrebuji vyhrat jini. Coord se tu do me hned pustila, jak kdybych spachala nejaky zlocin, navic…o jidlo si fakt nepisu,jen jsem podotkla pod clankem, ze kdyz se muze soutezit o vyrobky na hubnuti tak by pak mohla byt i opacna soutez…ale jestli to nekdo blbe pochopil, to se omlouvam, tak chtiva nejsem. Ale treba pani napsala ze by se ji vyhra hodila a vyhrala, coz bylo stesti a preji ji to…..ja se vubec dohadovat nechtela,ale pani se do me pekne pustila…..

    • #73985
      zdraza
      Účastník

      JEN TAK MEZI ŽENAMI.proč jste pořad nespokojené.jen do sebe rypete. hadate se o kytičky o soutěže o vyhry .je to fakt potřeba???

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.