darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum darování vajíček

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Věrka Chmelařová
      Účastník

Já jsem se na to ptala, když jsem byla darovat vajíčka asi před rokem a půl na IVF Zlín a říkali, že jsou to spíše výjimky. Mají moc šikovného pana doktora, takže komplikace vzniknou jen když máš nezvykle tenké stěny nebo co. Už si to přesně nepamatuju.

Takže s klinikou jsi byla spokojená?

Mirka Kočičková
        Účastník

Já jsem taky darovala na zlínské klinice a je to tam fajn. V den odběru jsem začala trochu panikařit, ale byli hodní a uklidnili mě. Komplikace jsem neměla, ani bolesti.

Věrka Chmelařová
        Účastník

To jo, mají to tam moc hezky zařízené a moderně, dokonce tam mají restauraci. Měli profesionální přístup a k tomu se jim dařilo vytvářet příjemnou atmosféru. Ani jsem pak neměla bolesti, to jsem dost ocenila.

Leona Nováková
        Účastník

Ahoj, taky jsem byla s touto klinikou spokojená, personál na jedničku, klidná lokalita, takže žádnej stres a 33.000 za darování je příjemná částka.

Marika Nová
      Účastník

Ahoj! Komplikace po darování vajíček jsou velmi vzácné, protože samotný proces je obvykle bezpečný a probíhá pod odborným dohledem. Kamarádka byla akorát víc unavená a trochu jí bolela hlava. Určitě je nejlepší se poradit přímo s klinikou, kde plánuješ darování, protože ti mohou poskytnout podrobné informace o celém procesu a možných rizicích. Klinika IVF ve Zlíně má skvělou pověst a jejich tým se o tebe postará s maximální péčí a podporou. Kamarádky tam byly spokojený.

Ahoj, nevíte jak časté jsou komplikace po darování vajíček?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL