Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › IVF
- Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Alena Ptáčníková a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 4 dny.
-
AutorPříspěvky
-
-
28. 5. 2026 v 23:08 #114244Markéta PlesníkováÚčastník
Holky, nebyla jste některá náhodou ve Zlíně na zmražení vajíček? Doktor mi to teď doporučil ze zdravotních důvodů… jednoho prcka už máme, momentálně je to u nás takový všelijaký, ale do budoucna bychom asi druhý mimčo chtěli. Tak právě teď sonduju kam jít.
-
29. 5. 2026 v 20:54 #114257Alena PtáčníkováÚčastník
Já jsem tam na freezingu byla před rokem. Předtím jsem projížděla víc možností, četla recenze a porovnávala, kam jít, ale nakonec jsem si vybrala IVF kliniku Zlín. dost mě přesvědčily právě pozitivní zkušenosti od holek a celkově už ten jejich přístup během první konzultace. Plus mi vyhovovalo, že je to menší prostředí, takže jsem neměla pocit nějak v nějakým obřím špitálu.
-
11. 6. 2026 v 1:01 #114472Markéta PlesníkováÚčastník
Aalčo a můžu se zeptat, jak dlouhá je to tam s termínama? Je tam dlouhá čekačka?
-
12. 6. 2026 v 23:52 #114517Alena PtáčníkováÚčastník
U mě to bylo docela rychlý. Na první konzultaci jsem se dostala asi do dvou týdnů od objednání. Tam jsme probrali zdravotní historii, plány do budoucna a udělali základní vyšetření a odběry. Pak už následovala hormonální stimulace, během které jsem chodila na pravidelné kontroly ultrazvukem, aby viděli, jak folikuly rostou. Potom přišel odběr vajíček v krátký narkóze, ten samotný zákrok trval jen chvilku. Mrkni sem, tady to maj do podrobna rozepsaný https://www.ivf-zlin.cz/social-freezing/ Ta hormánálka je hodně individální, záleží na každé ženské a na tom, jak tělo reaguje.
-
-
24. 5. 2026 v 16:50 #114134Kateřina V.Účastník
Kliniku IVF Zlín můžu taky jen doporučit. I když jsme měli nervy, uměli nás uklidnit, vysvětlit a vybrat správnou metodu. Byli jsme tam po všech stránkách moc spokojení.
-
22. 5. 2026 v 0:18 #114092Gábina StrouhalováÚčastník
Souhlasím s holkama ❤️ Já jsem se IVF dlouho bála hlavně psychicky, ale v IVF Zlín mě překvapilo, jak lidsky a normálně tam všechno probíhá. Nikdo na nás netlačil, všechno jsme řešili postupně a člověk měl pocit, že je v rukou lidí, kteří mají obrovské zkušenosti a zároveň je ta práce pořád baví. A co mi dodávalo naději nejvíc, byly jejich příběhy párů a narozených miminek, protože člověk vidí, že to opravdu funguje http://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
-
20. 5. 2026 v 20:09 #114068Jolana NavrátilováÚčastník
Ahoj, my jsme v IVF Zlín podstoupili IVF po třech letech snažení a nakonec nám pomohl i EmbryoGlue při transferu 😊 Předtím jsem o tom vůbec nevěděla, ale embryoložka nám vše trpělivě vysvětlila a celkově jsem měla pocit, že léčbu nastavují opravdu individuálně podle konkrétní situace páru. Navíc oceňuju, že je všechno v jedné budově, člověk nemusí přejíždět po městě a v tom stresu je to strašně příjemné. A personál byl opravdu neuvěřitelně milý od první konzultace až po kontroly.
-
18. 5. 2026 v 15:02 #114027Sára HruškováÚčastník
Zdravím, my jsme byli v IVF Zlín a zpětně bych neměnila 😊 Hrozně mi sedlo, že je to menší klinika a celkově tam panuje mnohem klidnější a rodinnější atmosféra než jsem čekala. Hodně nám vysvětlovali i samotný vývoj embryí a možnosti léčby, třeba EmbryoScope s umělou inteligencí, který pomáhá embryologům vybrat embrya s největší šancí na úspěch. Člověk má pocit, že tam opravdu využívají moderní postupy, ale zároveň k vám přistupují citlivě a lidsky.
-
16. 5. 2026 v 23:11 #114007Helena MalířováÚčastník
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte zkušenost s nějakým centrem reprodukční medicíny 🙂 Po několika neúspěšných měsících už začínáme zvažovat IVF, ale mám trochu strach, aby to nebylo celé hrozně neosobní a člověk se necítil jen jako další číslo. Hodně řeším i úspěšnost a celkový přístup kliniky. Budu ráda za reálné zkušenosti ❤️
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.