neplodnost

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marika Nová a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Věrka Chmelařová
      Účastník

Doplňky stravy jsou důležité. Nejsou to zázračné pilulky, které spolknete a otěhotníte. Ale napomáhají vaší snaze o to, aby bylo v těle co nejlepěí prostředí pro otěhotnění a vývoj plodu. Bohužel některé páry potřebují i pomoc reprodukční kliniky, ale i při léčbě na klinice je vhodné doplňky stravy užívat.

Verča Pavková
        Účastník

To je pravda, já jsem si taky pomáhala vším možným. Chodila jsem na IVF Zlín a k tomu dbala na co nejelepší výživu, ke které jsem připojila doplňky stravy. Na klinice mají skvělé zázemí, zázračné metody a skvělý přístup k zoufalým párům, jako jsme byli my s manželem. Díky tomu jsme to dotáhli do zdárného konce a když byla konečně malá v bříšku, tak jsem se snažila mít co nejvíc zdravou a přínosnou stravu, aby měla co nejlepší základ do života. Tolik fazole, co jsem snědla během těhotenství, jsem do té doby nesnědla za celý dosavadní život. Protože fazole je prý na chytrost. Takže doplňky stravy byly u nás úplnou samozřejmostí 😀

Marika Nová
        Účastník

Gratuluji k vaší cestě k miminku! 😊 S IVF Zlín mám také osobní zkušenost a i jsem slyšela hodně pozitivního – především ohledně jejich přístupu a odbornosti. Je skvělé, že jste to dotáhli do zdárného konce a ještě k tomu jste dávali důraz na výživu a zdraví už během těhotenství. Fazole na chytrost je úsměvný tip – určitě to malé dalo ten nejlepší základ. Je fajn, že jste byli spokojení a zadařilo se, to je taky důležité, jak se na klinice cítíte.

Věrka Chmelařová
        Účastník

Vidím, že na to máte stejný pohled. Udělat pro ně co nejvíc, ještě než se narodí, tak to má být. Určitě jste skvělá maminka a jsem ráda, že jste si ji vybojovali. Moc vám to přeji.

Verča Pavková
        Účastník

Moc děkujeme, je to takový náš malý zázrak :-)) je to jak říkáte, navíc tahle možnost ovlivnit vývoj se u dítěte už nikdy opakovat nebude. Do toho se prostě musí jít naplno 🙂

Denisa Řičicová
      Účastník

My jsme narazili na super věc- na notinu mají takovou kůru pro muže i ženu, je nabušená vitamíny podporujícími plodnost

Markéta Stránská
      Účastník

nedoporučuje se náhodou kyselina listová?

Veronika Daňková
      Účastník

Mě tedy žádné doplňky nepomohly, pomohli mi až po roce snažení v Repromedě. Měla jsem tam udělané IVF a bylo to nejefektivnější a nejlepší rozhodnutí, povedlo se mi v průběhu jeden cyklus po 2 transferu.

Cornelia Becker
        Účastník

u nás byl problém celkově, tak já jsem brala doplňky a příteli doporučili na klinice ve Zlíně Reproman – to je pro chlapi na podporu plodnosti, je to přímo jejich produkt, takže věřím, že účinku se nemine.

Hanka Lýsková
        Účastník

Jojo souhlasím, zakládají si i na důkladném genetickém vyšetření, moje sestra díky nim má zdravou holčičku a otěhotněla vlastními vajíčky, to mluví za vše. 🙂

Holky, poradíte co ještě vyzkoušet na zlepšení plodnosti? Kde hledat? Nějak jsem zmatená a potřebovala bych ideálně všechno na jednom místě nebo na jedné stránce.

Marika Nová
        Účastník

Ahoj, dporučila bych Reproman (je to pro podporu plodnosti chlapa) doporučili nám ho přímo na klinice, takže člověk ani neuvažoval o ničem jiným 🙂

Jana Havlová
        Účastník

Mrkněte, stránky má hezky uzpůsobené lekarna.cz – je tam rozcestník, který Vás navede mezi jakými produkty vybírat ať už Vás trápí cokoliv. A přímo na plodnost je tam taky na výběr hodně produktů.

Dita Samarenka
        Účastník

Holky, stránky jsou super! Já na nich hledám běžně, ať mám jakýkoliv problém, je to fajn a člověku to usnadní hledání a hlavně vybírání. Navíc máte jistotu, že je vše účinné a přesně pro Vás http://www.lekarna.cz/plodnost-zen

Helena Karasová
      Účastník

Já ano, co by tě přesně zajímalo:)

Zuzana Bulharová
        Účastník

Zajímala by mě hlavně klinika, hledám si kliniku tak budu ráda za doporučení 🙂

Tereza nováková
        Účastník

Jasně nám s manželem pomohli až na klinice ve Zlíně, je to fantastická klinika s opravdu dobrými výsledky, a já jsem ráda že jsem tam nakonec šla,, už jsem to chtěla vzdát a vykašlat se na to.. Ale jsem opravdu ráda že jsem to zkusila ještě tam a máme díky tomu zdravého a krásného chlapečka a to jen jen díky https://www.ivfzlin.cz/ 🙂 Mohu ji vřele doporučit, patří mezi vyhlášené kliniky pro léčbu neplodnosti 🙂

Leona Chovancová
        Účastník

To je skvělé, že to dopadlo takhle pozitivně! 🙂 Určitě si to zasloužíš a jsem moc ráda, že jsi to nevzdala. Klinika opravdu patří mezi nejlepší, a to nejen díky výsledkům, ale i díky přístupu personálu, jezdí sem lidi i ze zahraničí. A ten zdravý chlapeček je nejkrásnější odměnou! Gratuluji!

Zuzana Bulharová
        Účastník

Tak to jsem moc ráda:-) Ano o téhle klinice IVF Zlín už jsem si něco načetla a opravdu jsou s ní všichni spokojení 🙂

Zuzana Bulharová
      Účastník

Ahojky.. Zajímalo by mě jestli tu někdo z vás řešit léčbu neplodnosti?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL