Sérum na řasy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Sérum na řasy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Simona Hloušková
      Účastník

Zdravím, já zrovna teď taky vybírám sérum na řasy, tak si tu diskuzi docela pečlivě čtu. Na tuhle značku jsem narazila už několikrát a má opravdu hodně dobré recenze skoro všude, kam jsem se dívala. Líbí se mi, že je určené přímo pro citlivé oči a vyvinul ho oční lékař. Asi ho nakonec taky vyzkouším, protože podle zkušeností ostatních vypadá opravdu dobře.

Denisa Gantová
      Účastník

Holky, já mám citlivé oči, takže mi vyhovuje RevitaLash Sensitive. Je to verze vyvinutá přímo pro citlivé oči a je hypoalergenní, takže by neměla dráždit. Já ho objednávala z devini.cz a byla jsem mile překvapená, jak je šetrné. Řasy jsou po pár týdnech pevnější a vypadají celkově zdravěji.

Ella Nováčková
      Účastník

Já jsem si dlouho říkala, že je drahé, ale když si to člověk spočítá na měsíce používání, vyjde to úplně jinak. Navíc mi přijde fajn, že často bývají dárky k nákupu, což se hodí. Výsledky nejsou ze dne na den, ale působí přirozeně a řasy jsou celkem rychle delší a vypadají zdravější. Za mě je tohle sérum dobrá volba.

Jolana Hánová
      Účastník

Přidávám se, taky mám s RevitaLash (z devini.cz) dobrou zkušenost hlavně co se týče šetrnosti. Mám citlivé oči a u jiných sér jsem často cítila pálení, tady vůbec nic. Řasy jsou pevnější, delší a míň se lámou. Používám ho už několik měsíců a pořád ho mám ještě dost.

Jana Havlová
      Účastník

Ahoj, já jsem po několika zklamáních skončila u RevitaLash a musím říct, že skvěle funguje. Mě přesvědčilo i to, že je oblíbené i v zahraničí a je vyvinuté očním lékařem. Objednávám ho tady: http://www.devini.cz/revitalash-serum-na-rasy a jedno balení mi vydrží opravdu dlouho. Navíc e-shop je spolehlivý a často mívají slevové akce.

Holky, řeším teď řasy, protože po delší době líčení jsou slabší a hodně mi padají. Chci vyzkoušet nějaké sérum a určitě nehledám nejlevnější variantu, spíš něco, co jde používat dlouhodobě a nebude dráždit oči. Máte něco opravdu osvědčeného? Budu ráda za osobní zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL