suchá pokožka

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum suchá pokožka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 vláken odpovědí
  • Autor

Jaký přírodní olej se vám osvědčil na suchou pleť?

Mia Navrátilová
        Účastník

Dřív byl hodně in kokosový olej, ale pak se zjistilo, že ten spíš vysušuje. Ale jak je zmíněno, šípkový olej je fakt super a hezky voní.

Miluška Hanáková
        Účastník

Na suchou pleť mi perfektně sedí šípkový nebo arganový olej. Zkoušela jsem i pleťové oleje od Khadi, které jsou příjemné, snadno se vstřebávají a zanechávají pokožku hebkou.

Petra Fuxová
      Účastník

Ahojky 🙂 Se suchou pokožku jsem měla podobný problém a zjistila jsem, že opravdu skvěle funguje bio olej z černého kmínu. Tento olej je skvělý na hydrataci a zklidnění suché pokožky, navíc pomáhá s regenerací a zlepšuje pružnost pleti. Je přírodní, takže je šetrný a pokožku vyživuje do hloubky, což je ideální pro dlouhodobou péči. Já si ho objednávám z Kratomwolrdu, konkrétně tady tento https://kratomworld.cz/products/bio-olej-z-cerneho-kminu Doporučuji ho vyzkoušet, pomáhá mi udržet pokožku hebkou a vláčnou. 😊

Ester Malá
        Účastník

Ahoj Peťo, to vypadá moc dobře. Zvažuju, že to vyzkouším. Nepamatuješ jak je to na tom e-shopu s cenou za dopravu?

Petra Fuxová
        Účastník

Hele taková ta klasika jako všude, ale nad 600 tam mají dopravu zdarama 🙂

Marta Horáčková
      Účastník

Holky, taky mám hodně suchou pokožku, ale kosmetika z drogérie mě ještě víc vysušuje a pokožka je spíš podrážděná než hydratovaná. Nemáte někdo zkušenost? Jakou šetrnou kosmetiku na tělo doporučíte?

Barbora Holkova
        Účastník

Nemůžete mít suchou pokožku, protože máte doma suchý vzduch. Sestra měla problémy a hodně suchou kůži a pak stačilo hlavně na podzim, kdy se začne topit zvlhčit vzduch v bytě, má to velký vliv na kůži.

Klára Doležalová
        Účastník

Doporučím čistě přírodní kosmetiku Urtekram – nijak nevysušuje, nedráždí, jen hydratuje a je úžasná. Mají ji na milujubio.cz.

Jana Uhlířová
        Účastník

Holky, napíšete prosím, co od této značky konkrétně kupujete? Taky přemýšlím, že bych začala kupovat jen kosmetiku s přírodním složením.

Klára Doležalová
        Účastník

Výborná je jejich řada bez parfemace – mám od nich vše od čistící pěny, přes oční a denní krém a vše je skvělé http://www.milujubio.cz/urtekram-cistici-pena-bez-parfemace-150-ml-bio

Mirka Kočičková
      Účastník

Hodně jsem teď slyšela o zelených potravinách, myslíte, že by mohly taky pomoct na zlepšení pleti?

Ester Malá
        Účastník

Za mě určitě jo, možná zezačátku, než se všechno srovná se pleť trochu zhorší, ale jak se vše ustálí, tak se pleť začne zlepšovat.

Lisa Lisa
      Účastník

zdravím ženy, já dost trpím na křečové žíly a pohrávám si s myšlenkoi,že bych si objednala domů tyhle testy https://chromozoom.cz/dna-testy/beauty/ máte je některá za sebou? co vše dostanete, je to dobre?

Tereza Junová
      Účastník

já jsem si ted koupila tuhle sadu https://www.milujubio.cz/purity-vision-bio-pecujici-sada a to je tak brutální vůně 🙂 na večer zklidnující, mažu pravidelně a pokožka je krásně hladka. dávám třeba i po holení, má zklidnující efekt a nedělají se pupínky

Ahoj, mám podobný problém. Na doporučení jsem si z Notina koupila Eucerin
      UreaRepair PLUS. Hodně mi pomohl 🙂

Taky mám odsud tenhle krém, hydratace je okamžitá, do 48 hodin jsem viděla účinek, tak jak je psáno. 🙂

Mirka Kočičková
      Účastník

Čau, já ze své zkušenosti mohu doporučit přípravky s rybím kolagene, dost mi pomohly třeba ty od kolagendrink. Pleť dobře vyživily a dost omladily. Tak zkus kouknout na jejich stránky.

Renata K2
      Účastník

já používám dětský krem :)) https://alphanova.cz/univerzalni-krem-4v1/ tenhle je na suchá místa uplně super, dávám si ho v zime na ruce nebo , když mám vysušené plošky na kuži

Veronika Daňková
        Účastník

Souhlasím naprosto s Vámi, používám od nich i opalovací krémy, mám dost suchých míst + citlivou pokožku.

Bella 4
      Účastník

Iuvenio mi taky moc vyhovuje. Mám suchou a celkem citlivou pleť a tohle je konečně kosmetika, která mi perfektně sedí a nemám konečně neustále na tváři šupinky, pocit pnutí apod. a navíc mi vyhladila i vrásky okolo očí a na čele 🙂

Jitka K
      Účastník

Mně hodně pomohl filtr na chlór, od té doby co ho mám namontovaný ve sprše tak už vůbec pokožku nemám tak vysušenou, je to super věc. Koukněte na https://www.dionela.cz/sprchove-filtry/c-80

Anička Vi
        Účastník

Právě jsem přemýšlela, že bych něco takového zkusila tak jsem ráda, že to taky zrovna sdílíš. Děkuju za tip, hned ho objednávám když je to česká výroba, tak snad mi to taky pomůže.

Helenka M
      Účastník

A co vám pomáhá na suché ruce? Mně skoro nic a nesnáším mastné krémy, protože potom se člověk nemůže ničeho dotknout. Sdílejte co vám vyhovuje, ideálně s přírodním složením.

Erika Rezá
      Účastník

No na tělo používám třeba lactovit a nebo i suché oleje. Na obličej jsem si moc oblíbila kosmetiku od Iuvenio. S tou jsem velmi spokojená.

Veronika Daňková
        Účastník

Naprosto souhlasím, mám vícero věcí od této kosmetiky a pro citlivou pleť je to pecka. Já měla problém i se zarudnutím, pálením a při odličování touto kosmetikou to vůbec nemám. 🙂

Milinka Kl
        Účastník

A používáte i jiné přípravky na odličování? S tím mám také problém, že mi pleť hodně vysušují. Případně i nějaké sérum nebo jen krém?

Erika Rezá
        Účastník

Mám přesně tuhle sadu https://www.iuvenio.com/startovaci-set/. Je tam čistící gel, pleťová essence, sérum a krém. Pak jsem si ještě dokoupila krém na noc Moon. Pleť mám hydratovanou, krásně vyhlazenou a naducanou. 🙂

Alizee Kmetová
      Účastník

Co vám vyhovuje na každodenní používání pro suchou a citlivou pleť? Mám problém najít kosmetiku, která mi pleť nedráždí

Ditka Kratochvilka
        Účastník

Taky mám poměrně citlivou pleť a skvěle mi sedí česká veganská kosmetika Iuvenio. Je bez parfemace a je hodně účinná, mám díky ní pleť vyloženě omlazenou 🙂

Jiřina Krtinová
      Účastník

Já používám bílou vazelínu, ale někdy mi po ní kůže dost zčervená a mám pocit, že zhorší. Nevíte, čím by to mohlo být?

bertik ber
      Účastník

Dlouho jsem hledala opravdu kvalitní a účinnou kosmetiku a objevila jsem tuhle japonskou značku https://www.byfemme.cz/pro-labo-concept/ mají nejen kosmetiku, ale i doplňky stravy pro krásu a musím říct, že mám pocit že jsem omládla aspoň tak o 10 let co jí používám, a troufám si říct, že ani nepřeháním… :))

Sandra kolářová
      Účastník

Ahoj, mám hodně suchou pokožku, zejména na loktech a rukách. A na na rukou mi i místy pokožka praská, snažím se mazat co mi přijde pod ruky, zkouším hodně masné krémy, dělám si i zábaly na ruce, ale stejně mi praskají. Čím si mažete pokožku vy nebo jak se o ni staráte?

Jaruna Bystrá
        Účastník

Na promazávání používám Local Cream od protopanu, je pro suchou pokožku nebo pro atopiky. Takže bych ho určitě vyzkoušela. Já se s ním sama promazávám a mažu i dcerku, protože má atopický ekzém.

Sandra kolářová
        Účastník

Děkuji moc určitě ho vyzkouším, vyhledala jsem si ho a objednala jsem si k tomu ještě ten sprchový olej a tělové mléko a už se těším jak vše vyzkouším.

LucaMirkova
      Účastník

Já myslím, že ti poradí dobře, kamarádka má syna a ten trpí na ekzem a také si nechala poradit a doporučit. A říkala, že se mu ten ekzem o dost zlepšil!

Petra Svetra
      Účastník

Tak to moc děkuji, už jsem jim napsala, tak jsem zvědavá co mi doporučí :-p

LucaMirkova
      Účastník

Zkus napsat na tento email info@topicrem.cz a oni ti poradí a doporučí co pořídit, já od nich používám pár věcí jsem s nimi velmi spokojená!

Petra Svetra
      Účastník

Zdravím jaký krém se Vám osvědčil na suchou pokožku? Mám hodně suchou pokožku a nemůžu najít nějaký vhodný krém, aby byla vláčná 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL