Leona Chovancová

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 32 příspěvků - 1. až 32. (celkem z 32)
  • Autor
  • odpověď na: Jak se zbavit vrásek #102407
    Leona Chovancová
    Účastník

Na vrásky bych rozhodně doporučila kyselinu hyaluronovou od N-Medical – je to moje sázka na jistotu! Používám jejich sérum a jsem s ním maximálně spokojená. Má opravdu vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové (většinou kolem 3 %), což je znát na hydrataci i pružnosti pleti.

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že po pravidelném používání moje pleť působí mnohem svěžeji, jemnější vrásky se trochu vyhladily a pokožka je celkově taková „šťavnatější“. Navíc se mi líbí, že se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, takže ho můžu používat ráno pod make-up i večer před krémem.

Leona Chovancová
    Účastník

doporučuju 🙂 ten dotazník je super, vypíšeš všechno s čím je problém (alergie, špatný trávení, výživa atd) a oni ti sestaví testovací balíček, tak nemusíš hned kupovat po kilech a uvidíš, jak to sedne 🙂

odpověď na: Hydrogelové polštářky pod oči #102404
    Leona Chovancová
    Účastník

Můžu doporučit polštářky na oči od Astrid (řada Hydro X-Cell) . Dobře drží a opravdu osvěží pohled. Obsahují kyselinu hyaluronovou a kofein, což krásně pomáhá na unavené oči – zvlášť po ránu! Nejlepší efekt mají, když je před použitím dáš na chvíli do ledničky. Ten chlad pak ještě víc pomůže proti otokům a kruhům pod očima. Navíc jsou cenově dostupné, což je fajn, když je chceš používat pravidelně.

odpověď na: Otěhotnění při menstruaci #102186
    Leona Chovancová
    Účastník

super, na tuhle kliniku čtu jen samý pozitivum, tak jsem ráda, že jsme se taky pro ni rozhodli 🙂 Získali si mě už tím, že mají ten Reproman, což jsem ještě u dalších klinik neviděla, že by měla svůj doplněk stravy 🙂 Jak to probíhalo? Co prostředí a personál?

Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj, můžu doporučit značku Rawbark. Tyto granule jsou speciálně přizpůsobené podle potřeb tvého psa – můžeš zohlednit citlivý žaludek, alergie nebo specifické požadavky na výživu. Jsou bez obilovin, což je často klíčové pro psy s trávícími obtížemi, a obsahují kvalitní, přírodní suroviny.

odpověď na: Výstavy v Praze #101750
    Leona Chovancová
    Účastník

Do Dinoparku na Harfě se taky chystáme, děti dinosauři úplně milují! 😊 A díky za tip na hrací koutek, to se nám určitě bude hodit.

Jinak jestli hledáte místo na odpočinek mezi aktivitami, tak můžu doporučit Mandlárnu. Mají tam skvělé mandlové speciality – mandlovou kávu, ořechy v kornoutu, mandlovou limonádu, prostě ráj pro milovníky mandlí. My tam vždycky rádi zajdeme, když jsme někde poblíž.

odpověď na: Atrakce pro děti #101749
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj! Mezi aktivitami doporučuji zajít do Mandlárny, skvělá kavárna v centru Prahy, která je ideální i pro děti. Rodiče si tam můžou dát mandlovou kávu, děti si zase dají mandlovou limonádu nebo mandlový sirup. Mají tam i Frizzante pro dospělé a super pochoutky jako mandle v kornoutu. Atmosféra je tam moc příjemná, takže si to užijete celá rodina.

odpověď na: Prodloužení vlasů #101748
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj, já jsem brala clipin culík na Clipinhair – jsou z přírodních vlasů cenově super a navíc mají kamennou pobočku v Brně, tak jsem se tam byla i poradit, který culík by byl nejvhodnější, takže za mě tenhle eshop skrz komunikaci a pomoc super a kvalita vlasů je výborná 🙂

odpověď na: Konzervy pro psi #101564
    Leona Chovancová
    Účastník

u nás vítězí taky granulky na míru – vyplnili jsme dotazník, zkusili testovací sadu a bylo rozhodnuto, už jsme párkrát i měnili složení granulí a nikdy nebyl problém. Vždycky zhltlá miska a všichni spoko 😀 občas nám veterinář doporučí třeba něco zvýšit/snížit, takže než hledat granule, aby seděli nutričně atd, tak tohle je naprosto luxus 🙂

Leona Chovancová
    Účastník

Je vidět, že si drží tu stejnou kvalitu už dloooouho. Dala jsem na doporučení a hodně kladných recenzí, co jsem našla a musím se přidat s pozitivní zkušeností. Granule upravujeme dle potřeby, což je asi to nejlepší, že se nekupují pořád ty stejný dokola. Miluju věrnostní programy, takže tím mě dostali už úplně 😀 přemýšlím ještě nad těmi jejich šampóny a pamlsky. Nemáte někdo zkušenost?

odpověď na: zamlklé těhotenství #101088
    Leona Chovancová
    Účastník

Určitě to má smysl, a pokud jsi už zkusila nějaké postupy, může být IVF skvělou možností. Moje kamarádka na tuto kliniku také chodila, měla za sebou nějaké neúspěšné pokusy, ale nakonec se jí povedlo otěhotnět a dnes má zdravé dítě. Věřím, že správný přístup a léčba můžou opravdu hodně pomoci. Co se týče ubytování, ve Zlíně je několik možností poblíž kliniky, většinou i s parkováním, tak si můžeš vybrat to, co ti bude nejvíce vyhovovat.

odpověď na: neplodnost #101087
    Leona Chovancová
    Účastník

To je skvělé, že to dopadlo takhle pozitivně! 🙂 Určitě si to zasloužíš a jsem moc ráda, že jsi to nevzdala. Klinika opravdu patří mezi nejlepší, a to nejen díky výsledkům, ale i díky přístupu personálu, jezdí sem lidi i ze zahraničí. A ten zdravý chlapeček je nejkrásnější odměnou! Gratuluji!

odpověď na: Klinika IVF Zín #101086
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj, já s touhle klinikou mám skvělou zkušenost. Po několika neúspěšných pokusech jinde jsme se rozhodli pro Zlín a tady nám konečně vyšlo. Mají zkušený tým, skvělý přístup a cítíte se tam opravdu dobře. Vše vám vysvětlí a celý proces je transparentní. Doporučuji se určitě objednat na konzultaci a dozvíš se všechno, co potřebuješ.

odpověď na: Darování vajíček #101085
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj, taky jsem byla na této klinice a rozhodně toho nelituju. Celý proces probíhal bez problémů, a personál byl opravdu profesionální a přátelský. Všechno mi pečlivě vysvětlili a cítila jsem se tam velmi pohodlně. Doporučuji, pokud se rozhodneš, určitě to bude dobrá volba.

odpověď na: Kde Vám pomohli s otěhotněním? #101083
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj, také jsem tam byla opravdu spokojená. Mají zkušené lékaře, skvělý přístup a moderní technologie. Stačí si domluvit konzultaci a oni ti vše vysvětlí. Pokud bys měla nějaké konkrétní otázky, klidně se ptej, ráda ti pomohu!

odpověď na: Darování vajíček na klinice IVF Zlín #101082
    Leona Chovancová
    Účastník

Mám s klinikou osobní zkušenost a můžu ji opravdu doporučit. Darování vajíček probíhá tam hladce, vše vysvětlí, jsou velmi profesionální a mají skvélé výsledky. Navíc, jak už někdo zmínil, uhradí ti všechny náklady spojené s darováním(33.000 Kč/darování) a jako bonus i wellness poukaz. Pokud tě zajímají podrobnosti, podívej se přímo na jejich stránky.

odpověď na: Neplodnost #101081
    Leona Chovancová
    Účastník

Tuhle kliniku, bych taky doporučila. Mám s nimi skvělou zkušenost. Mají moderní přístup, používají novou technologii, a personál je velmi profesionální. Měla jsem s nimi úspěch a myslím, že by to mohla být skvělá volba i pro tebe.

odpověď na: Neplodnost #101080
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj! Mám s klinikou také jen pozitivní zkušenost. Opravdu se tam o nás báječně postarali, jak po stránce odborné, tak i lidské. Je skvělé, že mají moderní přístroje a přístup, který zvyšuje šanci na úspěch. Pokud se rozhodneš pro konzultaci, určitě neuděláš chybu.

odpověď na: Darování vajíček #101067
    Leona Chovancová
    Účastník

Přesně tak! 😊 Nemůžeme si jejich přístup vynachválit. Celý tým byl neuvěřitelně vstřícný, všechno nám trpělivě vysvětlili a měli jsme pocit, že jsme pro ně opravdu důležití. To rodinné prostředí a jejich empatie nám moc pomohly zvládnout celý proces. A ten wellness poukaz je vážně milé gesto – po všem tom stresu je to skvělý způsob, jak si odpočinout. Kliniku rozhodně doporučuji každému, kdo hledá odbornou, a přitom lidskou péči.

odpověď na: Granule a konzervy pro psa bez obilovin #101036
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj! Pro dospělé psy, bych doporučila značku Rawbark. Mají granule i konzervy bez obilovin, pouze s kvalitním syrovým masem, a sestavují je na míru podle potřeb vašeho psa. Navíc je vše vyráběno v ČR a suroviny pocházejí od českých farmářů.Také mají spoustu dalších produktů jako pamlsky, oleje nebo i šampony pro citlivou pokožku.
    Pokud budete chtít, můžete si vyzkoušet testovací balení, abyste zjistili, zda to vašemu pejskovi sedne.

odpověď na: granule pro štěně #101035
    Leona Chovancová
    Účastník

My máme s těmito granulemi také skvělou zkušenost! Sestavují je na míru podle potřeb pejska, což je ideální, když má váš hafan specifické problémy jako ekzémy nebo špatnou srst. A to složení, bez obilovin a umělých přísad, je opravdu kvalitní. Lososový olej, který mají také v nabídce, je výborný na zlepšení kvality srsti a pokožky. Určitě to stojí za vyzkoušení, i testovací balení je skvélé na zjištění, jak mu to sedí 🙂

odpověď na: Granule pro psa s citlivým zažíváním #101034
    Leona Chovancová
    Účastník

Osobní přístup, když vám dojde balík i s přáním a dárečkem, je opravdu milé a ukazuje, že na zákaznících jim záleží. Složení granulí je opravdu kvalitní a to, že jsou sestavené podle potřeb vašeho pejska, je velká výhoda. Taky jsme prvně zkoušeli testovací balíček. Určitě si pochutná i na dalších pamlscích a konzervách, které mají v nabídce! My už kupujeme jen tady 😀

odpověď na: Strava pro psa #101033
    Leona Chovancová
    Účastník

Je skvělé, že vám tyto granule sedly a že vidíte zlepšení. Složení bez obilovin a s čerstvým masem je opravdu skvélé pro citlivé psy, kteří mají problémy se zažíváním nebo srstí. A ještě lepší je, že používají suroviny od českých farmářů – to je vždycky záruka kvality.

odpověď na: Konzervy pro psi #101032
    Leona Chovancová
    Účastník

To je skvělé, že vám produkty sedí! 😊 Určitě se to vyplatí, když máte kvalitní stravu a produkty pro pejska, které mu chutnají a zároveň mu pomáhají. Když už máte konzervy, doporučila bych také vyzkoušet jejich pamlsky, které jsou bez chemie a opravdu chutné. A pokud chcete posílit klouby nebo pokožku, doporučuji zkusit jejich lososový olej, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Určitě to pejska ještě více potěší! 🐾

odpověď na: Kvalitní krmivo pro psa #101031
    Leona Chovancová
    Účastník

Tyto granule jsou za mě jsou opravdu kvalitní, protože obsahují 50 % čerstvého masa, což je obrovský plus. Navíc možnost nechat si je sestavit na míru podle dotazníku je opravdu praktická. Jak už se psalo na zkoušku si můžete objednat i menší balení, což je skvělé, pokud chcete zjistit, jak budou pejskovi vyhovovat. A konzervy taky vypadají parádně, určitě pro pejsky skvělá volba!

odpověď na: úspěšnost IVF klinik #101030
    Leona Chovancová
    Účastník

I my jsme byli na této klinice IVF a souhlasím s vámi – celý tým byl velmi vstřícný, ochotný a vždy nám všechno podrobně vysvětlili. Přístup personálu byl opravdu profesionální, ale zároveň lidský, což nám hodně pomohlo projít celým procesem v klidu. Pokud někdo váhá nebo má otázky, určitě doporučuji se na ně obrátit – klinika je skvělá a podporu tam opravdu dostanete.

odpověď na: Miminko se nedaří #101029
    Leona Chovancová
    Účastník

Já jsem také podstoupila IVF na této klinice a mám s nimi skvělou zkušenost. Oceňuji jejich moderní přístup a nabídku různých metod, které mohou zvýšit šance na úspěch – EmbryoGlue je určitě jednou z nich. Nám se díky jejich péči a profesionálnímu přístupu podařilo otěhotnět hned napoprvé. Pokud někdo zvažuje tuto kliniku, opravdu doporučuji, protože jejich služby jsou na vysoké úrovni a celý tým je neuvěřitelně ochotný a empatický.

odpověď na: Klinika IVF Zlín #101028
    Leona Chovancová
    Účastník

Zdravím! Máme s touto klinikou osobní zkušenost a mohu ji jen doporučit. Podstoupili jsme tam IVF po neúspěších jinde, a byla to výborná volba. Tým je nesmírně profesionální, empatický a opravdu se starají o to, aby vás provedli celým procesem co nejlépe. Oceňujeme, že vše vysvětlili srozumitelně a bez zbytečného tlaku. Díky jejich přístupu a péči se nám podařilo otěhotnět, a za to jsme jim nesmírně vděční.

odpověď na: Kde podstoupit IVF – poradíte? #101027
    Leona Chovancová
    Účastník

Doporučuji kliniku IVF ve Zlíně. Máme s nimi skvělou osobní zkušenost – od prvního kontaktu až po samotný proces nás provázeli s velkou péčí a profesionalitou. Celý tým byl nesmírně empatický a vstřícný, vždy nám vše podrobně vysvětlili a cítili jsme, že nás vnímají jako partnery. Navíc jejich výsledky mluví samy za sebe, nám se díky nim podařilo otěhotnět. 😊 Pokud hledáte kliniku s moderními technologiemi, lidským přístupem a vysokou úspěšností, určitě ji zvažte.

odpověď na: Umělé oplodnění #101025
    Leona Chovancová
    Účastník

Ahoj! Mohu jen souhlasit. 😊 Tuto kliniku IVF jsme si vybrali na základě doporučení a byla to opravdu skvělá volba. Celý tým byl nesmírně vstřícný, vše nám dopodrobna vysvětlili a vždy jsme se cítili v dobrých rukou. Oceňuji jejich profesionální i lidský přístup, který nám pomohl zvládnout celý proces mnohem snáz. Pokud někdo váhá, určitě stojí za to kliniku navštívit a zjistit, co nabízí – já ji můžu jen doporučit!

odpověď na: Darování vajíček #101024
    Leona Chovancová
    Účastník

Zdravím! To je skvělé, že máte tak pozitivní zkušenost s darováním vajíček. Někdy to může být docela záhul 😊 Já mám také zkušenost s touto klinikou, i když z druhé strany – podstoupila jsem tam IVF a nemůžu si je vynachválit. Přístup personálu byl vždy profesionální a zároveň velmi empatický. Všechno nám podrobně vysvětlili, měli jsme prostor se na cokoliv zeptat, a hlavně jsme se necítili do ničeho tlačení. Je skvělé slyšet, že podobně pečlivě přistupují i k dárkyním. Tato klinika má opravdu vysoký standard péče.

odpověď na: Léčba neplodnosti #101023
    Leona Chovancová
    Účastník

My máme také skvělé zkušenosti s touto IVF klinikou. Po delším snažení a několika neúspěšných pokusech jsme se rozhodli obrátit na ně a musím říct, že to byla nejlepší volba. Celý tým byl nesmírně profesionální, ale zároveň velmi lidský a empatický. Hlavně jsme ocenili jejich trpělivost a ochotu vše vysvětlit do detailu, což nám dodalo klid a důvěru v celý proces. A hlavně – povedlo se nám otěhotnět a teď se těšíme na naše miminko. 😊 Pokud někdo váhá, určitě doporučuji kliniku navštívit a probrat s nimi osobně otázky a vše, co vás zajímá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 32 příspěvků - 1. až 32. (celkem z 32)
UŽIVATEL