Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Leona ChovancováÚčastník
Na vrásky bych rozhodně doporučila kyselinu hyaluronovou od N-Medical – je to moje sázka na jistotu! Používám jejich sérum a jsem s ním maximálně spokojená. Má opravdu vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové (většinou kolem 3 %), což je znát na hydrataci i pružnosti pleti.
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že po pravidelném používání moje pleť působí mnohem svěžeji, jemnější vrásky se trochu vyhladily a pokožka je celkově taková „šťavnatější“. Navíc se mi líbí, že se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, takže ho můžu používat ráno pod make-up i večer před krémem.
Leona ChovancováÚčastníkdoporučuju 🙂 ten dotazník je super, vypíšeš všechno s čím je problém (alergie, špatný trávení, výživa atd) a oni ti sestaví testovací balíček, tak nemusíš hned kupovat po kilech a uvidíš, jak to sedne 🙂
Leona ChovancováÚčastníkMůžu doporučit polštářky na oči od Astrid (řada Hydro X-Cell) . Dobře drží a opravdu osvěží pohled. Obsahují kyselinu hyaluronovou a kofein, což krásně pomáhá na unavené oči – zvlášť po ránu! Nejlepší efekt mají, když je před použitím dáš na chvíli do ledničky. Ten chlad pak ještě víc pomůže proti otokům a kruhům pod očima. Navíc jsou cenově dostupné, což je fajn, když je chceš používat pravidelně.
Leona ChovancováÚčastníksuper, na tuhle kliniku čtu jen samý pozitivum, tak jsem ráda, že jsme se taky pro ni rozhodli 🙂 Získali si mě už tím, že mají ten Reproman, což jsem ještě u dalších klinik neviděla, že by měla svůj doplněk stravy 🙂 Jak to probíhalo? Co prostředí a personál?
Leona ChovancováÚčastníkAhoj, můžu doporučit značku Rawbark. Tyto granule jsou speciálně přizpůsobené podle potřeb tvého psa – můžeš zohlednit citlivý žaludek, alergie nebo specifické požadavky na výživu. Jsou bez obilovin, což je často klíčové pro psy s trávícími obtížemi, a obsahují kvalitní, přírodní suroviny.
Leona ChovancováÚčastníkDo Dinoparku na Harfě se taky chystáme, děti dinosauři úplně milují! 😊 A díky za tip na hrací koutek, to se nám určitě bude hodit.
Jinak jestli hledáte místo na odpočinek mezi aktivitami, tak můžu doporučit Mandlárnu. Mají tam skvělé mandlové speciality – mandlovou kávu, ořechy v kornoutu, mandlovou limonádu, prostě ráj pro milovníky mandlí. My tam vždycky rádi zajdeme, když jsme někde poblíž.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj! Mezi aktivitami doporučuji zajít do Mandlárny, skvělá kavárna v centru Prahy, která je ideální i pro děti. Rodiče si tam můžou dát mandlovou kávu, děti si zase dají mandlovou limonádu nebo mandlový sirup. Mají tam i Frizzante pro dospělé a super pochoutky jako mandle v kornoutu. Atmosféra je tam moc příjemná, takže si to užijete celá rodina.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj, já jsem brala clipin culík na Clipinhair – jsou z přírodních vlasů cenově super a navíc mají kamennou pobočku v Brně, tak jsem se tam byla i poradit, který culík by byl nejvhodnější, takže za mě tenhle eshop skrz komunikaci a pomoc super a kvalita vlasů je výborná 🙂
Leona ChovancováÚčastníku nás vítězí taky granulky na míru – vyplnili jsme dotazník, zkusili testovací sadu a bylo rozhodnuto, už jsme párkrát i měnili složení granulí a nikdy nebyl problém. Vždycky zhltlá miska a všichni spoko 😀 občas nám veterinář doporučí třeba něco zvýšit/snížit, takže než hledat granule, aby seděli nutričně atd, tak tohle je naprosto luxus 🙂
Leona ChovancováÚčastníkJe vidět, že si drží tu stejnou kvalitu už dloooouho. Dala jsem na doporučení a hodně kladných recenzí, co jsem našla a musím se přidat s pozitivní zkušeností. Granule upravujeme dle potřeby, což je asi to nejlepší, že se nekupují pořád ty stejný dokola. Miluju věrnostní programy, takže tím mě dostali už úplně 😀 přemýšlím ještě nad těmi jejich šampóny a pamlsky. Nemáte někdo zkušenost?
Leona ChovancováÚčastníkUrčitě to má smysl, a pokud jsi už zkusila nějaké postupy, může být IVF skvělou možností. Moje kamarádka na tuto kliniku také chodila, měla za sebou nějaké neúspěšné pokusy, ale nakonec se jí povedlo otěhotnět a dnes má zdravé dítě. Věřím, že správný přístup a léčba můžou opravdu hodně pomoci. Co se týče ubytování, ve Zlíně je několik možností poblíž kliniky, většinou i s parkováním, tak si můžeš vybrat to, co ti bude nejvíce vyhovovat.
Leona ChovancováÚčastníkTo je skvělé, že to dopadlo takhle pozitivně! 🙂 Určitě si to zasloužíš a jsem moc ráda, že jsi to nevzdala. Klinika opravdu patří mezi nejlepší, a to nejen díky výsledkům, ale i díky přístupu personálu, jezdí sem lidi i ze zahraničí. A ten zdravý chlapeček je nejkrásnější odměnou! Gratuluji!
Leona ChovancováÚčastníkAhoj, já s touhle klinikou mám skvělou zkušenost. Po několika neúspěšných pokusech jinde jsme se rozhodli pro Zlín a tady nám konečně vyšlo. Mají zkušený tým, skvělý přístup a cítíte se tam opravdu dobře. Vše vám vysvětlí a celý proces je transparentní. Doporučuji se určitě objednat na konzultaci a dozvíš se všechno, co potřebuješ.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj, taky jsem byla na této klinice a rozhodně toho nelituju. Celý proces probíhal bez problémů, a personál byl opravdu profesionální a přátelský. Všechno mi pečlivě vysvětlili a cítila jsem se tam velmi pohodlně. Doporučuji, pokud se rozhodneš, určitě to bude dobrá volba.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj, také jsem tam byla opravdu spokojená. Mají zkušené lékaře, skvělý přístup a moderní technologie. Stačí si domluvit konzultaci a oni ti vše vysvětlí. Pokud bys měla nějaké konkrétní otázky, klidně se ptej, ráda ti pomohu!
Leona ChovancováÚčastníkMám s klinikou osobní zkušenost a můžu ji opravdu doporučit. Darování vajíček probíhá tam hladce, vše vysvětlí, jsou velmi profesionální a mají skvélé výsledky. Navíc, jak už někdo zmínil, uhradí ti všechny náklady spojené s darováním(33.000 Kč/darování) a jako bonus i wellness poukaz. Pokud tě zajímají podrobnosti, podívej se přímo na jejich stránky.
Leona ChovancováÚčastníkTuhle kliniku, bych taky doporučila. Mám s nimi skvělou zkušenost. Mají moderní přístup, používají novou technologii, a personál je velmi profesionální. Měla jsem s nimi úspěch a myslím, že by to mohla být skvělá volba i pro tebe.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj! Mám s klinikou také jen pozitivní zkušenost. Opravdu se tam o nás báječně postarali, jak po stránce odborné, tak i lidské. Je skvělé, že mají moderní přístroje a přístup, který zvyšuje šanci na úspěch. Pokud se rozhodneš pro konzultaci, určitě neuděláš chybu.
Leona ChovancováÚčastníkPřesně tak! 😊 Nemůžeme si jejich přístup vynachválit. Celý tým byl neuvěřitelně vstřícný, všechno nám trpělivě vysvětlili a měli jsme pocit, že jsme pro ně opravdu důležití. To rodinné prostředí a jejich empatie nám moc pomohly zvládnout celý proces. A ten wellness poukaz je vážně milé gesto – po všem tom stresu je to skvělý způsob, jak si odpočinout. Kliniku rozhodně doporučuji každému, kdo hledá odbornou, a přitom lidskou péči.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj! Pro dospělé psy, bych doporučila značku Rawbark. Mají granule i konzervy bez obilovin, pouze s kvalitním syrovým masem, a sestavují je na míru podle potřeb vašeho psa. Navíc je vše vyráběno v ČR a suroviny pocházejí od českých farmářů.Také mají spoustu dalších produktů jako pamlsky, oleje nebo i šampony pro citlivou pokožku.
Pokud budete chtít, můžete si vyzkoušet testovací balení, abyste zjistili, zda to vašemu pejskovi sedne.Leona ChovancováÚčastníkMy máme s těmito granulemi také skvělou zkušenost! Sestavují je na míru podle potřeb pejska, což je ideální, když má váš hafan specifické problémy jako ekzémy nebo špatnou srst. A to složení, bez obilovin a umělých přísad, je opravdu kvalitní. Lososový olej, který mají také v nabídce, je výborný na zlepšení kvality srsti a pokožky. Určitě to stojí za vyzkoušení, i testovací balení je skvélé na zjištění, jak mu to sedí 🙂
Leona ChovancováÚčastníkOsobní přístup, když vám dojde balík i s přáním a dárečkem, je opravdu milé a ukazuje, že na zákaznících jim záleží. Složení granulí je opravdu kvalitní a to, že jsou sestavené podle potřeb vašeho pejska, je velká výhoda. Taky jsme prvně zkoušeli testovací balíček. Určitě si pochutná i na dalších pamlscích a konzervách, které mají v nabídce! My už kupujeme jen tady 😀
Leona ChovancováÚčastníkJe skvělé, že vám tyto granule sedly a že vidíte zlepšení. Složení bez obilovin a s čerstvým masem je opravdu skvélé pro citlivé psy, kteří mají problémy se zažíváním nebo srstí. A ještě lepší je, že používají suroviny od českých farmářů – to je vždycky záruka kvality.
Leona ChovancováÚčastníkTo je skvělé, že vám produkty sedí! 😊 Určitě se to vyplatí, když máte kvalitní stravu a produkty pro pejska, které mu chutnají a zároveň mu pomáhají. Když už máte konzervy, doporučila bych také vyzkoušet jejich pamlsky, které jsou bez chemie a opravdu chutné. A pokud chcete posílit klouby nebo pokožku, doporučuji zkusit jejich lososový olej, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Určitě to pejska ještě více potěší! 🐾
Leona ChovancováÚčastníkTyto granule jsou za mě jsou opravdu kvalitní, protože obsahují 50 % čerstvého masa, což je obrovský plus. Navíc možnost nechat si je sestavit na míru podle dotazníku je opravdu praktická. Jak už se psalo na zkoušku si můžete objednat i menší balení, což je skvělé, pokud chcete zjistit, jak budou pejskovi vyhovovat. A konzervy taky vypadají parádně, určitě pro pejsky skvělá volba!
Leona ChovancováÚčastníkI my jsme byli na této klinice IVF a souhlasím s vámi – celý tým byl velmi vstřícný, ochotný a vždy nám všechno podrobně vysvětlili. Přístup personálu byl opravdu profesionální, ale zároveň lidský, což nám hodně pomohlo projít celým procesem v klidu. Pokud někdo váhá nebo má otázky, určitě doporučuji se na ně obrátit – klinika je skvělá a podporu tam opravdu dostanete.
Leona ChovancováÚčastníkJá jsem také podstoupila IVF na této klinice a mám s nimi skvělou zkušenost. Oceňuji jejich moderní přístup a nabídku různých metod, které mohou zvýšit šance na úspěch – EmbryoGlue je určitě jednou z nich. Nám se díky jejich péči a profesionálnímu přístupu podařilo otěhotnět hned napoprvé. Pokud někdo zvažuje tuto kliniku, opravdu doporučuji, protože jejich služby jsou na vysoké úrovni a celý tým je neuvěřitelně ochotný a empatický.
Leona ChovancováÚčastníkZdravím! Máme s touto klinikou osobní zkušenost a mohu ji jen doporučit. Podstoupili jsme tam IVF po neúspěších jinde, a byla to výborná volba. Tým je nesmírně profesionální, empatický a opravdu se starají o to, aby vás provedli celým procesem co nejlépe. Oceňujeme, že vše vysvětlili srozumitelně a bez zbytečného tlaku. Díky jejich přístupu a péči se nám podařilo otěhotnět, a za to jsme jim nesmírně vděční.
Leona ChovancováÚčastníkDoporučuji kliniku IVF ve Zlíně. Máme s nimi skvělou osobní zkušenost – od prvního kontaktu až po samotný proces nás provázeli s velkou péčí a profesionalitou. Celý tým byl nesmírně empatický a vstřícný, vždy nám vše podrobně vysvětlili a cítili jsme, že nás vnímají jako partnery. Navíc jejich výsledky mluví samy za sebe, nám se díky nim podařilo otěhotnět. 😊 Pokud hledáte kliniku s moderními technologiemi, lidským přístupem a vysokou úspěšností, určitě ji zvažte.
Leona ChovancováÚčastníkAhoj! Mohu jen souhlasit. 😊 Tuto kliniku IVF jsme si vybrali na základě doporučení a byla to opravdu skvělá volba. Celý tým byl nesmírně vstřícný, vše nám dopodrobna vysvětlili a vždy jsme se cítili v dobrých rukou. Oceňuji jejich profesionální i lidský přístup, který nám pomohl zvládnout celý proces mnohem snáz. Pokud někdo váhá, určitě stojí za to kliniku navštívit a zjistit, co nabízí – já ji můžu jen doporučit!
Leona ChovancováÚčastníkZdravím! To je skvělé, že máte tak pozitivní zkušenost s darováním vajíček. Někdy to může být docela záhul 😊 Já mám také zkušenost s touto klinikou, i když z druhé strany – podstoupila jsem tam IVF a nemůžu si je vynachválit. Přístup personálu byl vždy profesionální a zároveň velmi empatický. Všechno nám podrobně vysvětlili, měli jsme prostor se na cokoliv zeptat, a hlavně jsme se necítili do ničeho tlačení. Je skvělé slyšet, že podobně pečlivě přistupují i k dárkyním. Tato klinika má opravdu vysoký standard péče.
Leona ChovancováÚčastníkMy máme také skvělé zkušenosti s touto IVF klinikou. Po delším snažení a několika neúspěšných pokusech jsme se rozhodli obrátit na ně a musím říct, že to byla nejlepší volba. Celý tým byl nesmírně profesionální, ale zároveň velmi lidský a empatický. Hlavně jsme ocenili jejich trpělivost a ochotu vše vysvětlit do detailu, což nám dodalo klid a důvěru v celý proces. A hlavně – povedlo se nám otěhotnět a teď se těšíme na naše miminko. 😊 Pokud někdo váhá, určitě doporučuji kliniku navštívit a probrat s nimi osobně otázky a vše, co vás zajímá.
-
AutorPříspěvky