Natálie Horáková

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 26 příspěvků - 1. až 26. (celkem z 26)
  • Autor
  • odpověď na: Mast na packy a čumák #95098
    Natálie Horáková
    Účastník

Jé to zní dobře. Můžu vědět co je to za balzám prosím? Podívala bych se na něj a případně koupila.

odpověď na: nápad na dárky #95096
    Natálie Horáková
    Účastník

Určitě, tady posílám odkaz https://www.nia-sperky.cz/damske-sperky-stribrne-zlate/. Výroba není v česku ale v LA, šperky jsou ale velmi vyhlášené v zahraničí i v našem českém rybníčku. 🙂 Mě osobně se tedy velmi líbí provedení, kupovala jsem náramek a je nádherný.

odpověď na: Nová prsa #95062
    Natálie Horáková
    Účastník

Mohu vědět jak dlouhá byla rekonvalescence? Máte klasický implantát nebo jste podstupovala jinou metodu?

odpověď na: Menstruační kalhotky #95061
    Natálie Horáková
    Účastník

Tak tyto jsou opravdu velmi absorpční a tampon nepotřebuješ. Ještě sem i nestalo že by protekly a to jsem tampony mělnila po necelé hodině. Kalhotky mám na sobě v pohodě i několik hodin. Nejraději mám tyto https://perties.cz/produkt/bathory-extremne-vysoce-absorpcni-kalhotky/, krásně sednou, vypadají hezky. Kdybys chtěla můžeš vyzkoušet, mám i kód na jedny S7S8TC8 sleva 35%. 🙂

odpověď na: Pasty #95060
    Natálie Horáková
    Účastník

Ano s tím počítám že pasta bude dražší. Nemáte po nich třeba citlivé zuby? Ten paraben neobsahuji?

odpověď na: Transplantace vlasů obočí ? #95059
    Natálie Horáková
    Účastník

Aha moc děkuji. A můžu vědět zda samotný zákrok bolí nebo na jak dlouho to je? Provádí se to v celkové narkóze? Toho já se docela bojím.

odpověď na: Nafouklé břicho #95058
    Natálie Horáková
    Účastník

Jsou to tyto https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/, klasické tabletky. Mohou je děti od tří let. 🙂 U nás je dávám právě i synovi. Pocit nafouklého břicha zmizel, stejně jako pálení žáhy, reflux či špatné trávení a zlepšila se nám i imunita. 🙂 Užívám je pravidelně 5x v týdnu. Kdyby jste chtěla mají teď akci 1+1 právě na H2 Probio. 🙂

odpověď na: Kadeřnická profesionální kosmetik a jíné #95057
    Natálie Horáková
    Účastník

Jelikož jsem měla vlasy zničené a začali mi potom i hodně padat, byl bez lesku a svěžesti. Začala jsem používat kromě jejich barev na vlasy i tento šampon https://www.khadi.cz/khadi-elixir-sampon-amla-objem-200-ml, k tomu Amla olejíček, masku na vlasy a tedy Shikakai kondicionér. Vlasy se mi postupně začaly dávat dohromady. Začali mi růst nové a vlas se celkově zacelil, zpevnil. 🙂

odpověď na: Hubnutí před létem #95052
    Natálie Horáková
    Účastník

Najdete je tady https://cvickyonlajn.cz/. Já už mám předplatné na rok a za ty peníze to rozhodně stojí. Mají tam lekce od zumby, přes latino dance, posilování, kardio nebo taky jógu, piloxing. Takže si vždycky vyberete na co máte zrovna náladu a chuť, zda se potřebujete vybít nebo uvolnit. A holky jsou teda boží, vždy mě to nakopne.

odpověď na: nápad na dárky #94906
    Natálie Horáková
    Účastník

Vždycky mám velký problém vybrat něco svému partnerovi, jelikož nikdy nic nechce, nic nepotřebuje a vše má. Ale protože vím, že si potrpí na luxusní a neotřelé doplňky, tak jsem mu koupila krásný náramek z Nia Šperky. Jsem zvědavá, zda se mu bude také líbit. Mají nádherné ručně dělané šperky, vyráběné pouze v pár kusech, takže se jedná i limitované edice.

odpověď na: Hubnutí před létem #94864
    Natálie Horáková
    Účastník

Za sebe jsem si hodně oblíbila cvičení holkama z Cvičky onlajn. Mají tam spoustu lekcí ze kterých si mohu vybrat tu na kterou mám zrovna náladu. Mohu si zacvičit v klidu doma a nemusím se hnát do fitka, ušetřím tím i spoustu času a peněz a je jedno jak u toho vypadám. 🙂

odpověď na: Menstruační kalhotky #94863
    Natálie Horáková
    Účastník

Spolehlivé, pohodlné a hlavně i velice absorpční kalhotky jsou od Perties. Používám je už nějakou dobu a nemohu si je vynachválit, doporučila jsme je nedávno i kamarádce a byla z nich nadšená.

odpověď na: Nafouklé břicho #94838
    Natálie Horáková
    Účastník

Skvělá jsou i probiotika od H2 Europe- H2 Probio. 🙂 Přírodní a obsahují i molekulární dusík, takže se rychleji a lépe vstřebávají. 🙂 Jsou dobré nejen na zažívání, ale posilují i imunitní systém a regeneraci. 🙂

odpověď na: Kadeřnická profesionální kosmetik a jíné #94830
    Natálie Horáková
    Účastník

Nejedná se tedy přímo o kadeřnickou kosmetiku na vlasy, ale řekla bych že je to opravdu kvalitní kosmetika s přírodním složením a na vlasy má naprosto skvělý účinek. Používám Khadi a nemohu si vynachválit. Začala jsem díky barvení přírodní cestou, díky úplně zničeným vlasům a teď mám opět už krásnou hřívu. 🙂

odpověď na: Umělé mléko pro děti #93065
    Natálie Horáková
    Účastník

No to se tak úplně říct nedá, každému miminku sedí jiné UM, neznamená, že když jednomu dítku sedí jedna značka, takže Vám bude sedět také. Je dobré vyzkoušet více druhů mlíček. Sama jsem koupila 3 druhy a sedělo nám až to poslední a to byl Sunar Premium, konkrétně toto https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-6/sunar-premium-2-pokracovaci-kojenecke-mleko-6x-700g a jsem ráda, že jsem ho zvolila, malé chutná a skvěle po něm i prospívá :-).

odpověď na: DinoPark v Liberci #93031
    Natálie Horáková
    Účastník

Také máme rádi dinoparky, od jara jsme navštívili všechny a musím říct, že jsou všechny opravdu velmi povedené a zábavné!

odpověď na: Slabá erekce #92063
    Natálie Horáková
    Účastník

Dává se 0,5g rozpustit do vody 1x denně. Můžeš brát večer či přes den. Krom zvyšování testosteronu, libida ovlivňuje i fyzickou aktivitu, stres, hubnutí, pomáhá v léčbě s rakovinou, ale využívají ji i sportovci, je toho docela hodně, všechno najdeš na stránce, mají tam článek o tom. 🙂

odpověď na: Opravdu dobrá dieta #92062
    Natálie Horáková
    Účastník

Jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi, chystám se právě zhubnout pár kilo a hodně jste mě přesvědčily, váhala jsem mezi dvěma způsoby a rozhodně půjdu do ketofitu.

odpověď na: Dekorace do interiéru #92061
    Natálie Horáková
    Účastník

Nene právě že ne, rozměry mají jasně dané je to 21×21 cm. Nahrajete fotku a potom vyberete rámeček- barvu. 🙂 A to je celé. Celé je to z plastu, není tam tedy sklo a na zadní straně je lepítko, takže nemusíte nijak složitě dávat na stěnu. 🙂

odpověď na: Kvalitní pleťové krémy #91503
    Natálie Horáková
    Účastník

Já mám moc ráda kosmetiku od TopVet. 🙂 Používám na vrásky krém a sérum s hadím jedem. Kosmetika není nijak předražená, na to jak moc hezky účinkuje. Krém si dávám jen na noc a sérum i přes den kolem očí. Hlavně teď v létě používám více i díky sluníčku.

odpověď na: Opravdu dobrá dieta #91502
    Natálie Horáková
    Účastník

Já mám ozkoušenou dietu od KetoFit. Má nejméně sacharidů, přidaný kolagen v jídlech. Hubnutí jde tedy rychleji. Jídel mají mnoho na výběr a překvapivě mi i chutnali. 🙂

odpověď na: Dekorace do interiéru #91501
    Natálie Horáková
    Účastník

Moc hezké jsou i koláže z fotek. 🙂 Sama ji mám teda doma, viděla jsem to někde na pinterestu a moc se mi to zalíbilo. Jen jsem teda hledala kde by tiskly fotky rovnou do rámečků a naštěstí jsem našla na instagramu Rámečkuj. Moc hezké provedení a navodí to takové teplo domova.

odpověď na: nákupy #91500
    Natálie Horáková
    Účastník

Kupujete na webu i vitamíny? Nebo je berete v lékárně? Bych si potřebovala koupit nějaké opravdu účinné magnézium. Poslední dobou jsem strašně unavená a chytám v noci křeče do lýtek, až mě pak bolí dva dny svaly. 🙁 Je v nich nějaký rozdíl?

odpověď na: Eshop #91499
    Natálie Horáková
    Účastník

Holky a poradíte nějaký eshop s hezkými šperky? Ale ráda bych nějaký český, nechci nic překupovat z asijských eshopů.

odpověď na: Slabá erekce #91498
    Natálie Horáková
    Účastník

No pokud chcete fakt přírodní bez přidaných věcí, tak koukněte na tohle https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/tongkat-ali, nazývají to asijskou viagrou. A je fajn že to můžou i ženy u těch to stimuluje a jsou více dole více citlivé. 🙂

odpověď na: Bělení zubů bez peroxidu #91497
    Natálie Horáková
    Účastník

Ahojky, já jsem narazila na fajn produkt právě bez peroxidu je to stomatologický bělící gelík. A výsledky teda vidím. Používám tam ještě i pastu na bělení ta je také moc fajn. 🙂 Našla jsem to na stránkách Krásný úsměv. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 26 příspěvků - 1. až 26. (celkem z 26)
UŽIVATEL