Gastro

Krůtí nudličky na kari

Krůtí maso možná není natolik rozšířené jako kuřecí, nicméně i ono by mělo mít v kuchyni své místo.

Dnes přinášíme jednoduchý recept, třeba na nedělní oběd.

Krůtí nudličky na kari 

POTŘEBUJEME:

1 balení Francouzská Dione 350 g

200 g krůtích prsou 

2 lžíce rostlinného oleje 

200 ml smetany 

kari koření 

rýži 

sůl 

POSTUP:

Nakrájejte krůtí maso na nudličky, osolte a okořeňte podle chuti. Maso zprudka opečte, vsypte zmrazenou směs Francouzská Dione 350 g, krátce orestujte a ochuťte kari kořením. Přidejte smetanu a za stálého míchání krátce povařte. Podávejte s rýží. Podle aktuální chuti a nálady můžete pro zpestření přidat také plátky mandlí, koriandr či thajskou bazalku.

Dobrou chuť!

Zdroj: Agrimex


Diskuze: příspěvků