Ochutnejte nestárnoucí českou klasiku v úpravě, které neodoláte.
Suroviny:
1 balení Lečo Dione 350 g
1 klobásu
2 dl kvalitního červeného vína
1 lžíci olivového oleje
1 stroužek česneku
kousek sušené chilli papričky
smetanu na vaření
2 vejce
hořčici
kečup
sůl
Klobásu nakrájenou na kolečka opečte do zlatova na pánvi s olivovým olejem. Zeleninovou směs Lečo Dione 350 g vysypejte ze sáčku na pánev a promíchejte. Mezitím si připravte zálivku. S trochou červeného vína promíchejte syrové vejce, kečup, česnek, hořčici, sůl, chilli papričku a za stálého šlehání pomalu přidávejte smetanu, aby se nesrazila. Tuto zálivku vmíchejte do horké zeleninové směsi. Podávejte jako samostatné jídlo s bramborem nebo s pečivem.
Foto: Dione