Ráda čtu a miluji knihy o vaření a pečení. Velice mile mě překvapila kniha Vše sváteční od Ivety Fabešové.
Z autorky vyzařuje láska a nadšení pro pečení a vše s tím spojené. Klasické cukroví je krásně zdobené. Krémy do cukroví jsou odlehčené. Tentokrát se budu inspirovat a nahradím pudink šlehačkou viz základní máslový krém. Zaujal mě také vánoční krém a ananasová pěna.
V anotacích jsem si přečetla, že se autorka nechává inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové. Souhlasím, že na vás čekají desítky ověřených receptů na oblíbené české sváteční cukroví – a všechny v lákavém moderním podání. Navíc se dozvíte zajímavé informace o klasických formičkách po našich babičkách a rady, jak používat a ošetřovat.
Připravila: Věra Hájková