Mirka Kočičková

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 71. až 105. (celkem z 213)
  • Autor
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, za mě když už tak clip-in a nebo tape-in. Tape-in je pohodlnější, chodíš na posuny ke kadeřnici, kdežto clip- in si sundáváš. Hlavně co je za mě nejdůležitější zainvestovat do pravých lidských vlasů. Mě vyhovuje e-shop vlasy-k-prodlouzeni. 🙂

odpověď na: Dárek #98719
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dobrý den, zkuste se podívat na Notino. Mají tam spoustu originálních dárků. Mají tam přímo sekci svatební dárky pro nevěstu. Máte z čeho vybírat 🙂 I já od holek dostala velmi zajímavý dárek odsud 😀

odpověď na: Filtrační konvice #98588
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dionela je to česká značka a právě vyrábí filtry na vodu. My od nich máme jak filtr, tak i filtrační konvici na chatě. Ta chuť vody je potom nesrovnatelná.

odpověď na: Cvičení #98581
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, mám na vás takovou otázku, myslíte, že by na vrásky nebo na povislou pleť na obličeji mohlo pomoct, kdybych začala chodit na lymfodrenáže? Dívala jsem se, přes stránku Lymfodrenaz, že u náš ve městě ta možnost je.

odpověď na: Hubnutí #98580
    Mirka Kočičková
    Účastník

A jak je to u nich s dávkováním nebo omezením, prosím?

odpověď na: Kolagen #98561
    Mirka Kočičková
    Účastník

A odkud ho objednáváte?

odpověď na: Řídké vlasy #98557
    Mirka Kočičková
    Účastník

Přesně tento nemám, ale clip in culík používám už delší dobu. Hlavně na různé akce. Pokud vybereš z pravých vlasů, tak se s vlásky všeobecně pracuje moc hezky, jako s tvýma.

odpověď na: Textilní nebo pevný kufr? #98521
    Mirka Kočičková
    Účastník

No hele, já jsem poslední kufr co mám teď kupovala na internetu. Dřív jsem měla problém s tím, že kufr byl tak po dvou sezónách totálně na odpis, takže jsem chtěla něco lepšího. Mrkni na nejkufry.cz tam jsem kupovala já. Specializují se přímo na zavazadla, kvalita oproti klasickým obchodům je fakt někde jinde. Můžu doporučit.

odpověď na: Strie #98495
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já doporučuju pořídit si masírovací baňky a fakt si poctivě každý večer promasírovávat ty problematické partie. Používám to v kombinaci se zpevňujícím krémem, speciálně určeným na strie.

odpověď na: Textilní nebo pevný kufr? #98486
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já mám teda radši spíš ty textilní, přijdou mi takový flebilinější. Tzn. narvu tam víc hader 😀 Ale je asi fakt, že nevydrží tolik 🙂

odpověď na: Dovolená 2024 #98449
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já jsem si kupovala online tady tento https://www.nejkufry.cz/thule-landmark-batoh-70l-pro-muze-tlpm170-zeleny/ Má spoustu různejch funkcí, na track je rozhodně značka ideál. Vešlo se mi tam fakt všechno co jsem potřebovala. Rozhodně můžu doporučit.

odpověď na: Prodlužování vlasů #98447
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já si je prodloužit nechala. Když vybereš kvalitní a dobře nasadíš, tak se nezničí Já si objednávala z Clip-vlasy-levne a můžu jen doporučit. Jsou tam moc ochotní. Nevěděla jsem si rady s odstínem, tak jsem jim fotku svých vlasů poslala mailem a oni mi poradili vhodný odstín pro mě.

odpověď na: suchá pokožka #98444
    Mirka Kočičková
    Účastník

Hodně jsem teď slyšela o zelených potravinách, myslíte, že by mohly taky pomoct na zlepšení pleti?

odpověď na: Hubnutí #98443
    Mirka Kočičková
    Účastník

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat… Užíváte některá dopl%nky stravy? Jaké? 🙂

odpověď na: Přírodní doplňky stravy #98442
    Mirka Kočičková
    Účastník

Taky je u nich objednávám a jsem moc spokojená. Hlavně moc oceňuju, že pomůžou nastavit správné dávkování https://www.gw-int.net/kategorie/zelene-potraviny

odpověď na: Doplněk stravy na hydrataci pleti a vrásky #98441
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já si teď objednala z Green Ways chlorellu a ječmen, ty mají na lidský organismus řadu pozitivních účinků.

odpověď na: Celulitida #98207
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zkuste se podívat tady, je tam seznam možných míst, kam se dá na lymfodrenáž zajít https://www.lymfodrenaz.cz/

odpověď na: Zpestření intimního života #98147
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zdravím Alčo. To se mi líbí, máš nějakou značku prověřenou?

odpověď na: Problémy s trávením #98146
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já bych se pokusila odhalit příčinu tvých obtíží. Jestli za tím nění třeba něco víc vážnějšího, co by potřebovalo vyřešit. Potom bych zvolila nějaká probiotika nebo vlákninu na to trávení, to by mělo pomoct.

odpověď na: Zpestření intimního života #98130
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zdravím tě Alčo. A můžeš mi doporučit něco konkrétního. Přemýšlím, že bych vyzkoušela.

odpověď na: Svět Medúz Praha Arkády #98108
    Mirka Kočičková
    Účastník

Čauky, já se přidám s mojí recenzí 🙂 My jsme byli ve Světe medúz letos v červnu. Byli jsme naprosto uchvácení. Nikdy jsem nic podobnýho neviděla. Fakt moc krásný. Jsou zapsaní v Guinnessově světě rekordů za největší kulovité akvárium na světe. Myslím, že pro děti je to úplně ideální místo. Ty naše děcka samozřejmě nadchla i virutální realita s podmořským světem.

odpověď na: Dovolená 2024 #98068
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já jsem letos byla na tracku v Dolomitech, začátkem zaří bychom ještě rádi do Řecka.

odpověď na: Lupy a svědění hlavy #98063
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj Aničko, zabral mi až čisticí peeling na pokožku hlavy. Používám konkrétně tento https://www.notino.cz/tresemme/purify-hydrate-cistici-peeling-na-vlasy-a-vlasovou-pokozku/ Dávám si to vždycky před použitím šampónu. Do namokřených vlasů naneseš a vmasíruješ až pokožku hlavy.

odpověď na: Ergonomická židle #97939
    Mirka Kočičková
    Účastník

Jasně Alčo, máš tam několik let záruku a pokud se ti to nebude líbit, tak to do 14 dnů můžeš vrátit zdarma na jejich náklady.

odpověď na: Voděodolné řasenky #97913
    Mirka Kočičková
    Účastník

Díky za tip Alčo, kde ji kupuješ? 🙂

odpověď na: Podpora erekce #97911
    Mirka Kočičková
    Účastník

Taky máme doma vyzkoušené to samé co Alča 🙂

odpověď na: Ergonomická židle #97906
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahojky, já jsem si pořídila tuto https://www.ezidle.cz/kancelarske-kreslo-ergohuman-2-basic-bs-black/7121/p Někdy sedím u počítače třeba i 12 hodin a to je celkem dost. Dřív jsem měla nějakou obyčejnou z Ikei a bylo to dost znát. Pořád jsem cítila jak mě píchá u beder. Bylo to hrozně nepříjemný. Teď fakt cítím změnu. Pro delší sedavou práci už bych jinou než ergonomickou židli nechtěla.

odpověď na: Plíseň na nehtech #97900
    Mirka Kočičková
    Účastník

Čauky Ani. Taky na to dost trpím. Hlavně teď v létě. Doporučuju pokud seš třeba na koupáku nechodit rozhodně na boso, ale mít pantofle nebo žabky. Jinak já už roky mám osvědčeného pomocníka to toto https://www.notino.cz/excilor/forte-lak-na-nehty-na-ochranu-pred-plisnovym-onemocnenim-nehtu/ Vyzkoušela jsem toho fakt mraky, takže můžu stopro doporučit.

odpověď na: Lupy v létě #97899
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ali používám tanto https://www.notino.cz/kerastase/fusio-energisant-cistici-peeling-na-vlasy/ 🙂 Používá se to jednoduše. Naneseš menší množství do mokrejch vlasů a vmasíruješ na pokožku hlavy. Pak to začne trošilinku pěnit a opláchneš to. Já to používám jednou za týden.

odpověď na: Parfém pro muže 70+ #97874
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj Ani, děkuji moc. Nevíte někdo jestli se dají z Notina objednat vzorky? Nebo musím zajít přímo na prodejny, když to chci očuchat? 🙂

odpověď na: Miminko se nedaří #97825
    Mirka Kočičková
    Účastník

Pokud se vám nedaří otěhotnět, zkusila bych nějaké testy, které by mohly pomoct s odhalením příčiny. Nabízí je IVF kliniky, tak bych se tam zkusila obrátit a třeba vám pomůžou https://www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/.

odpověď na: Clip-vlasy-levně #97824
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já si od nich vlásky před nějakou dobou objednávala a maximální spokojenost. S výběrem odstínu mi pomohli přes email, kam jsem jim poslala fotku svých vlasů . No objednala jsem si tři balení a celé jedno mi ještě zbylo, ale raději víc, než míň. A vlásky si doma s pomocí kamarádky nasadila. Jo a mám variantu z pravých a tu určitě doporučuju všem.

odpověď na: IVF – kam zajít? #97823
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, my jo. Nechali jsme si tam odebrat krev na genetické testy PANDA Carrier a ty zjistili, že jsme přenašeči stejného onemocněí, které bychom mohli přenést na miminko, tak jsme se raději rozhodli pro IVF, kde vybrali embryo bez této mutace.

odpověď na: Lupy v létě #97804
    Mirka Kočičková
    Účastník

Souhlasím se Žanet. Já taky střídám dvě značky šampónů. Vlasy si si časem zvyknou na složení a pak se buď začnou mastit nebo vysušovat. Takže rozhodně měnit. Jinak co bych ti určitě doporučila, tak peeling na pokožku hlavy. Ten zabere stopro 🙂

odpověď na: Kufr na dovolenou #97792
    Mirka Kočičková
    Účastník

Díky moc Esterko 🙂 A můžeš mi doporučit nějaký konkrétní model? Jakej máš?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 71. až 105. (celkem z 213)
UŽIVATEL