Společnost

Hvězdné vaření pokračuje 2 – VIP prostřeno

Sbírání kytiček

Jak se vám líbilo u Evy Pilarové a Jany Šulcové? Ve středu vás zve Pavel Vítek a ve čtvrtek vaří Robert Vano.

Ve středu u Pavla Vítka

Jak si co nejlépe užít hvězdné hody? Na zahradě! Právě sem totiž své hosty pozval další soutěžící, zpěvák Pavel Vítek. A co jim bude servírovat? Nabízí cestování říšemi chutí v podobě krátkých zastávkeyz míst, kde se mu líbilo a nejvíce šmakovalo. „Z cest si nejraději vozím koření a díky němu si zase vracím ty zážitky z cest,“ říká Pavel. Ale pojďme k jídlu: po barmských krevetách s pálivou omáčkou, estonské dýňové krémové polévce a africkém kotlíku se korunou středečního menu stane karlštejnský domácí jablečný koláč. Hosté ovšem zatím netuší, co se jim bude podávat, a tak se Robert Vano obává, že Pavel udělá sušené mravence v olivovém oleji.


Čtveřice VIPáků si navzájem sedí, Pavel, Eva a Robert se už znají, a Jana mezi ně skvěle zapadla. Důkazem toho je I fakt, že Pavel udělá speciální porci bez chilli právě pro Janu, která by zase kvůli Pavlovi klidně snědla i hada. Zpěvák má ke každému jídlu historku a pro hosty plánuje odpočinkovou zábavu – projížďku kočárem až k našemu nejslavnějšímu hradu.


A co se ještě dozvíte? Třeba to, proč Eva Pilarová plánuje vraždu Pavla Vítka a co s tím mají společného toalety!

Ve čtvrtek vás zve Robert Vano

Robert rád vaří a nakupovat chodí zásadně se seznamem surovin. Co se na něm tentokrát ocitne? „Všichni ode mě čekají maďarskou kuchyni, ale nejlepší pro mě jsou jídla, co jsem se naučil v Americe.“ Jak to nakonec dopadne? Ani Maďarsko, ani Amerika, ale spíš všehochuť. Podávat se bude domácí ciabatta s domácím pestem, květáková polévka, pečený losos s koprovou omáčkou a višňový závin s domácí zmrzlinou. Robert si všechno upeče sám. „Těsto vyhnětu v robotu, i když babička říkala, že to dělaj jenom herečky, ale sorry…“ “ Krémová květáková polévka s pepřem a česnekem je vzpomínkou na období fotografových nesčetných amerických diet, ale prý je dobrá, i když se po ní stejně nehubne. Zato vás po ní mohou někdy pálit u uši. A sladká tečka? Bez zmrzliny by to u Roberta nešlo! „Dělám si ji každý den a když jsem byl malý, chtěl jsem být zmrzlinář.“
Také vás zajímá, jakou zvolí Robert zábavu? Sám si klade otázku, zda je vůbec možné překonat medvěda, kterého měla Eva Pilarová, nebo koně u Pavla.. „To bych musel mít žirafu,“ zůstane nakonec u toho, co umí nejlépe. Kouzlení se starým polaroidem se fotografce Evě, která se u zábavy k pobavení všech projevila jako pravá blondýna, moc líbilo. „Je to můj koníček, a komu se navíc podaří, aby fotil světového fotografa?“

Připravila: Marcela
Foto: FTV Prima
22. 8. 2012

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků