Krása

Dokonalý styl a zdravé vlasy

Sbírání kytiček

Uhlazené lokýnky či maximální objem, rovné vlasy, nebo bohaté vlny… Ať je váš oblíbený styl jakýkoliv, určitě by vám mělo záležet na tom, aby vaše vlasy byly zdravé.

Společnost Philips vám nabízí přístroje ProCare, s jejichž pomocí vytvoříte požadovaný účes s maximální péčí. Obavy z možného poškození vlasů tak můžete hodit za hlavu.
 

Žehlička Philips ProCare Sonic

Žehlička s okamžitým ohřevem přináší žehlení při stabilnější, a proto šetrnější teplotě. Navíc sonické vibrace prináší skvělé výsledky v kratším čase.

Žehlička na vlasy Philips ProCare Sonic

 

Vysoušeč vlasů Philips ProCare

S technologií ThermoProtect zajišťuje vlasům maximální péči. Unikátní sensor měří vlhkost vlasů při vysoušení a podle ní automaticky nastavuje teplotu vysoušení. 

Vysoušeč vlasů Philips ProCare

 

Kónická kulma Philips ProCare

Disponuje válcem, jehož jemný sametový povrch Soft Touch poskytuje dokonalou kontrolu a tepelnou ochranu. Tato vrstva zároveň chrání před přímým kontaktem s vyhřívaným válcem prsty, uši, krk a vlasovou pokožku.

Kónická kulma Philips ProCare

 
Více informací najdete na www.philips.cz
 

Vytvořte si trendy účes u vás doma!

Ať už je vám blízký romantický styl, či raději volíte spíše sportovní, vlnám se rozhodně nevyhýbejte a užijte si tento aktuální vlasový trend naplno a bez obav. Umělecký ředitel sekce Philips péče o vlasy, Andy Uffels, vybírá z aktuálních trendů několik účesů, které si můžete vytvořit doma a zároveň pečovat o své vlasy. Videa, stejně jako step by step návody jsou k dispozici na www.philips.cz/e/pece-o-vlasy/

Návody k účesům od Philips

 

Komerční prezentace
Foto: Philips
30. 10. 2013

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků