Kosmetika

Jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague 2014

Sbírání kytiček

Chcete se nechat opečovávat odborníky na krásu? Zavítejte na jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE 2014. 4. a 5. dubna vás v historickém Průmyslovém paláci v Holešovicích odborníci na krásu zkrášlí „od hlavy až k patě“. Nenechte si ujít možnost nákupů těch nejmodernějších přípravků, které současný trh s krásou nabízí. Organizátorem této úspěšné akce je společnost Incheba Praha.

Přijďte nenalíčená a odejděte jako bohyně! Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR Vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu. V sobotu se zase budete moci na stánku Kosmetiky HB setkat při autogramiádě s Martinem Maxou, Uršulou Klukovou a Michaelou Dolinovou.

Vystavovatelé pro vás přichystali celou škálu zkrášlovacích procedur. „Ženy si mohou vyzkoušet samoopalovací nástřiky, zábaly proti celulitidě, séra proti vráskám, prodlužování řas, omlazování pleti mnoha různými metodami, profesionální líčení, nejnovější druhy manikúry, pedikúry a moderní depilace, permanentní make-up, zdobení nehtů a mnohé další. Nechybí ani relaxační a uvolňující masáže. Prostě Vás budeme hýčkat na duši i po těle,“ říká Markéta Holatová, tisková mluvčí Incheby Praha. Přichystán je i dárek pro všechny a to VINYLUX na nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac! Zdarma Vám odborníci z Petra Clinic provedou měření složení těla přístrojem Bodystat, který znáte z pořadu „Jste to, co jíte“.

Po oba dva dny můžete tváří v tvář přihlížet show SFX filmových a televizních maskérů a na vlastní oči vidět, jak vznikají filmové masky, které používají v Hollywoodu. Práci filmových maskérů v sobotu navíc předvedou nesoutěžní formou také studenti tohoto oboru pod vedením Vladka Taupeshe a Josefa Raracha.

Lékaři z kožní kliniky Královské Vinohrady vám tradičně bezplatně dermatoskopem v oblíbeném Stanu proti melanomu vyšetří vaše mateřská znaménka. Můžete navštívit ordinaci plastického chirurga MUDr. Davida Tomáška, který ženám vysvětlí veškeré zákroky, o nichž uvažují. Kvalifikovaní lektoři metodiky Stob obezitě Vám poradí jak účinně shodit nadbytečné kilogramy a těšit se můžete i na ochutnávku nutričně vyváženého vynikajícího jídla od firmy Ježkovy krabičky.

Pastvou pro oči pak bude tradiční malování na téměř nahá ženská těla, kdy sličné modelky obléknou umělci pouze štětcem. Four season je téma pro toto Xl. mistrovství ČR v malování na tělo Body Art 2014. Letos proběhne v sobotu 5. dubna a soutěžit se bude ve dvou kategoriích – Free Art a Airbrush. Vítěz postupuje na prestižní Mistrovství světa v BODY ARTu do Rakouska. Pořadatelem je Tasha ve spolupráci s Inchebou Praha.

Rozhodně doporučujeme přijít i s dětmi. Zatímco se vy necháte hýčkat, vaše děti se vyřádí v dětském koutku.

Více informací najdete na www.veletrhkosmetiky.cz nebo na Facebooku Interbeauty Prague.

Připravila: Katka
Foto: Incheba
26. 3. 2014

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků