Krása

Vlasové trendy 2013: jak na módní účes

Sbírání kytiček

Zvažujete změnu účesu? A chcete jít s dobou? Pak se nechte ovlivnit aktuálními vlasovými trendy! Najdete mezi nimi styl ulice, retro, připomínku přelomu 80. let i oslavu barev.

Módní kolekci účesů Schwarzkopf LOOKS 2013 má na svědomí Armin Morbach. Čím se při jejím vytváření inspiroval? Žhavými trendy mezinárodních módních přehlídek i business účesy stylových Newyorčanek. „Módní styling by měl vyjadřovat individualitu každé nositelky, být lichotivý, a přitom vhodný pro každý den,“ vysvětluje vlasový specialista.

Zaujalo nás

V čem jsou trendové účesy LOOKS 2013 zajímavé? Přestože jde o unikátní účesy, nepatří jen na přehlídková mola, ba naopak – takto upravené klidně vyrazte do práce. A navíc je dokážete doma vytvořit i vy samy, stačí mít po ruce jen vhodné stylingové přípravky.
 

Trend Gloss

Tento účes se inspiroval přelomem 80. let. Pro delší vlasy jsou podstatné velké vlny, které padají až pod bradu nositelky. Vyberte si, zda budete vlasy dělit ve středu, asymetricky nebo na stranu – každý den můžete mít trochu jiný účes. Styl a osobitost získáte díky tmavé barvě.

 

Trend Big Bob

Moderní a přitom retro, sexy a také elegantní – účes mnoha tváří v sobě spojuje doslova několik století. Vlasový mág Armin Morbach se při vytváření tohoto stylu soustředil na různé stupně objemu na bocích a temeni. Tupírováním a podtočením dlouhých vlasů vzniklo falešné mikádo nebývalého objemu. Efektní výsledek je zdůrazněný různými odstíny blond – poznáte v nich například kukuřici nebo dubové dřevo?

Big Bob

 

Trend Fringer

Nebojte se barev, nekoušou! chtělo by se zvolat při pohledu na oslnivou přehlídku různých odstínů červené, od měděné přes rebarboru až k cihlové. Zářivé barvy dobře vyniknou právě na jednoduchém účesu s výraznou podtočenou ofinou s jasným zastřižením, které je patrné i pro vlasové konečky. Abyste dosáhly objemu, vlasy u kořínků „naberte“ na kulatý kartáč a takto je vysušte, zbytek uhlaďte žehličkou.

Trend Fringer

 

Trend Sleekcolor

Zdála se vám předcházející variace červené málo? Nevadí, na razanci přidáváme právě teď. Tento účes se inspiroval stylem ulice a věřte nebo ne, bude slušet všem ženám bez ohledu na věk, kterým nechybí odvaha. Důraz se klade na hladké provedení právě proto, aby zde dobře vynikla pestrost barev. V tomto stylu jsou vlasy rozdělené středem, velmi dlouhé a dokonale hladké nebo symetrický podstřihnuté.

Trend Sleekcolor

 

Připravila: Marcela
Foto: archiv firmy Schwarzkopf
11. 9. 2013

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků