Hobby

Zázračné hodinky

Sbírání kytiček

Pokud pravidelně trénujete, pak věřte, že tyhle hodinky stojí za to. A určitě je ještě stihnete pořídit jako skvělý vánoční dárek pro partnera – sportovce.

Hodinek, pulsmetrů kombinovaných s různými funkcemi, je na trhu nespočet. Tréninkové hodinky Forerunner 110 HR Premium od Garminu měří tempo, rychlost, zdolanou vzdálenost, čas, srdeční tep – ale to není nic nového! Ovšem tyto hodinky mají přece jen něco speciálního.
 
Hodinky díky vysoce citlivému GPS chipu měří nejen všechny výše popsané údaje, ale také do své paměti ukládají informace o proběhnuté trase, a to včetně nadmořské výšky. Po připojení k počítači se tyto údaje přenesou z hodinek do tréninkového deníku. Všechna tato data měří Forerunner 110 sám, nemusíte být ověšeni žádnými dalšími senzory, takže můžete trénovat volněji a pohodlněji.
Výhodou také je, že díky tréninkovému serveru Garmin Connect do vašeho tréninkového deníku může nahlížet také váš trenér, a to kdykoli a odkudkoli, zkrátka může váš trénink následně vyhodnocovat i na dálku. To je výhodné zejména při delších studijních nebo pracovních pobytech, kdy potřebujete stále trénovat a být alespoň částečně pod dohledem svého trenéra.
 
Více informací najdete na www.garmin.cz.
 
Připravila: Šárka
Foto: Garmin
22. 12. 2010
 
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků