Ester Malá

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 1. až 35. (celkem z 225)
  • Autor
  • odpověď na: Povlečení šetrné k vlasům a pleti #110366
    Ester Malá
    Účastník

Já povlečení od Matějovskýho kupuju už přes rok a musím říct, že ten materiál je fakt úplně jinde. Jak jsem si na to zvykla, tak už se mi moc nechce spát v ničem jiným. Začala jsem od nich brát i ručníky a utěrky, i po spoustě praní pořád vypadaj dobře.

odpověď na: Kosmetika pro mladistvé #110331
    Ester Malá
    Účastník

Čauky, za mě je to kosmetika iuvenio. 😊 Mám od nich SPF například a krásně mi sedí, mají minerální, bez parfemací a nijak mi to nezatížilo pleť.

odpověď na: Vrásky + celulitida #110330
    Ester Malá
    Účastník

Pokud jde o vrásky například kolem očí, je na to super look, je to takové chladivé oční sérum a hezky to sjednotí oční okolí a dost zmírní vrásky. Mají super kosmetiku i za skvělou cenu.

odpověď na: Psychická pomoc v reprodukčním centru #110329
    Ester Malá
    Účastník

Pod tohle se podepíšu. 👍 Bylo to tam jak v rodinném kruhu a kruhu nejbližších, sestřičky, koordinátoři, lékaři všichni mě vždy vyslechli a byli moc srdeční a empatičtí. Pomohlo mi to nezhroutit se. 😂

odpověď na: Pec na pizzu #110328
    Ester Malá
    Účastník

Já tedy mám všechny různé spotřebiče, tlakové hrnce, vše od A do Z z Tescomy. Je kvalitní, za skvělou cenu a vydrží v dobrém stavu několik let. 🙂

odpověď na: Nová sedačka #110327
    Ester Malá
    Účastník

Ahoj, my máme sedačku rostoucí z Feedo. Mají sedačky, co prošly crash testy a jsou opravdu kvalitní, mají na výběr od různých značek. Mají tam teď i až 70% výprodej skladu, tak třeba narazíte na sedačku i za super cenu, případně i na další věci, ráda odtam objednávám. 🙂

odpověď na: Nemůžu otěhotnět #110326
    Ester Malá
    Účastník

My byli taky tam a mám podobnou zkušenost. Tím, že partner je cizinec a nebydlíme v Česku nás dost oslovilo to, co nabízí ji zahraničním klientům, aby se cítili co nejlépe. Zároveň i přístup, i jejich produkt Reproman a příjemný personál, cítila jsem se jak v rodině, v okruhu nejbližších. 🙂

odpověď na: IVF Zlín #110325
    Ester Malá
    Účastník

Přidávám se s pozitivní zkušeností. Mají i svůj vlastní přírodní produkt pro muže, který pomáhá na cestě za miminkem – doplněk stravy pro muže Reproman. Ten nám byl taky doporučen a otěhotněla jsem s vlastními vajíčky. Partner je cizinec a nebydlíme v Česku a bylo to tam super, v budově byla restaurace, spa no prostě báječné. :))

odpověď na: Čištění indukční desky #110324
    Ester Malá
    Účastník

A máte správné pánvičky, hrnce? Určené na indukci? Já mám vše z Tescomy a předtím ta deska taky byla ulepená, špinavá a asi pouštěly ty hrnce, pánve materiál a furt jsem to drhla. Ty co mám teď jsou kvalitní a tohle se mi už nestává. 🙂

odpověď na: Dárek pro svědkyni #110323
    Ester Malá
    Účastník

Ahoj, za mě parfém, mají na výběr z vícero vůní, moje top 1 je tato – https://4katharsis.cz/cs/domu/347-parfem-hera-pro-zeny-25-ml-kolekce-mythology/. Krásně drží na kůži, na oblečení a hodně mi ji okolí chválí a ptá se, čím se voním.

odpověď na: Korejská kosmetika #110322
    Ester Malá
    Účastník

Ahoj, mě teda korejská nesedla vůbec. Já mám zkušenost s kosmetikou 4katharsis.cz.😊 Jsou to léty vyzkoušeny tradiční metody řeckých bohyň, při použití olivového oleje, různého ovoce, bylin. Sedí mi nejvíc kolekce OS Aloe Vera a Santo Volcano.

odpověď na: Barvení vlasů doma #110300
    Ester Malá
    Účastník

Na tom shopíku taky nakupuju 🙂 Maj tam fakt hromadu věcí a hlavně ta kvalita je úplně jinde než v běžnejch drogérkách. Když si člověk jednou zvykne na profi vlasovou kosmetiku, tak už se k těm klasickým značkám fakt nechce vracet.

odpověď na: Podpora plodnosti #110288
    Ester Malá
    Účastník

Jojo, dá se to úplně normálně koupit, nepotřebuješ na to žádný recept od doktora😊 Mají to různě v lékárnách. My jsem to kupovali odsud https://www.reproman.cz/ Jen si pohlídej, ať to ten tvůj bere pravidelně, pak to má nejlepší efekt.

odpověď na: Robotický vysavač #110287
    Ester Malá
    Účastník

Peti tady tohle je ten náš https://www.eta.cz/roboticky-vysavac-eta-aron-2512-90000-cerny-eta251290000/p563469/ Projede všechno, dostane se i pod gauč. Je k tomu i appka, kde dá naplánovat uklízení. Jsem s ním fakt spoko.

odpověď na: Podpora plodnosti #110262
    Ester Malá
    Účastník

Souhlasím s Verčou 😊 Můj partner taky žil hodně nezdravě a měl špatný testy. Nějakej čas bral ten Reproman a ve finále se nám pak zadařilo.

odpověď na: Robotický vysavač #110257
    Ester Malá
    Účastník

My máme doma bišonka, takže úplně chápu, taky chlupy všude. My máme doma robota od ETY. Používám ho už pár měsíců a zvládá i ty nejjemnější chlupy. Má i mop, takže když chci, jen přidám vodu a projede to celý. Cenově nebyl nějak moc drahej.

odpověď na: Lepidlo na plast #110126
    Ester Malá
    Účastník

Jasně, tady tohle jsem myslela https://www.uhu.cz/uhu-lepidlo-na-plasty-all-plastics-33-ml.html Drží fakt skvěle i hladkej plast, co jinak nejde ničím slepit.

odpověď na: Lepidlo na plast #110096
    Ester Malá
    Účastník

Čauky, na tohle je super to žlutý lepidlo od UHU přímo na plast. Mám to vyzkoušený a drží fakt dobře. Obyč vteřiňák je fakt na nic, to moc dlouho nevydrží.

odpověď na: Granule u starších psů #110079
    Ester Malá
    Účastník

Jo to znám, taky mám doma pěknou vybíravku. Ale mám moc ráda granule od Marpu. Chutnají ji všechny typy a taky má moc ráda ještě tyhle pamlsky https://www.krmiva-pucalka.cz/pamlsky-pro-psy/marp-holistic-plus-kachni-pamlsky-pro-psy-80g. Všechny jejich produkty mají vysoký obsah masa, a jsou přírodní.

odpověď na: Čím provonět byt? #105019
    Ester Malá
    Účastník

odpověď na: Darování vajíček #104428
    Ester Malá
    Účastník

Čauky holky, poslední dobou o tom darování vajíček hodně přemýšlím. Můžu se zeptat, jestli to moc bolí?

odpověď na: atopický ekzém #102868
    Ester Malá
    Účastník

Hodně mi pomohl https://www.alpik.cz/zklidnujici-krem-atopik-nobilis-tilia-50-ml/,atˇužjsem byla rudá jako indián nebo naopak suché a loupající se čelo,je čistě přírodní,což mi vyhovuje,na alpik se dá koupit celá řada těchto výrobků

odpověď na: Čím provonět byt? #102867
    Ester Malá
    Účastník

zkusila bych https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-len/ ,já ho nastříkám všude tam,kde je smrádek,do odpadkovýho koše,na sprchový závěs v koupelně,klidně i do rožku stěny-napřed vyzkoušet,atˇneudělá flek

odpověď na: Jak zdravě zhubnout #101180
    Ester Malá
    Účastník

Zkoušela jsem ledasco, můžete brát samozřejmě nějaké zdravé alternativy léků na rychlejší spalování tuků, ale i tak to chce pravidelnou stravu po menších dávkách – pokud to chcete bez jojo efektu, a hlavně, hodně pít! Třeba i po zeleném čaji se spalují rychleji tuky, ale pozor, obsahuje kofein, takže nepít ho na noc 🙂

odpověď na: Dárek pro rodiče #101179
    Ester Malá
    Účastník

Mamka měla narozeniny v lednu, taky nevím vždycky co ji koupit, na všechno řekne, že je to zbytečný, tak ji kupuju různé krémy, má suchou pokožku, každý večer si maže nohy, tak jsem taky jednou nedostala vynadáno, že kupuju zbytečnosti 😀

odpověď na: Jak se zbavit vrásek #101178
    Ester Malá
    Účastník

Na vrásky funguje pravidelná hydratace, nějaký to céčko, mám zkušenosti, že i pálivá strava a některé koření zhoršuje pleť, mezi vitamíny bych taky zařadila i kolagen, jak již holky nade mnou zmiňují, na nedokonalosti, pokud máš, je dobrá i ta kys. hyaluronová 🙂

odpověď na: Přestalo nám to fungovat v posteli #100501
    Ester Malá
    Účastník

Přijde diskrétně zabalený. Žádný nápadný balík, co by sousedi museli řešit. 😊 Bez obav, balíček byl v obyčejné krabici, bez loga nebo nějakého nápisu, co by napovídal, co je uvnitř.

odpověď na: Přestalo nám to fungovat v posteli #100462
    Ester Malá
    Účastník

Není vůbec za co! Jasně, můj používá Runner Gel a je s ním fakt spokojený. Objednáváme ho z https://supererekce.cz/13-runner-gel-5-kusu.html. Je to balení po pěti kusech a vydrží docela dlouho. Co je super, funguje rychle a dobře, takže určitě doporučuju zkusit.

odpověď na: Nábytek #100445
    Ester Malá
    Účastník

My mame presne tohle s mobelixem. Pokazde si reknem, ze uz tam nepujdeme, ale pak je nam zase lito neuplatnit ten kupon

odpověď na: Přestalo nám to fungovat v posteli #100430
    Ester Malá
    Účastník

Čauky, rozumím, že to musí být náročné. Můj partner měl podobný problém a nakonec jsem se rozhodla objednat přípravky na podporu erekce. Vím, že by si to asi sám poprvé nekoupil, ale po nějaké době užívání to opravdu pomohlo. Teď už si je dokonce objednává sám.

odpověď na: Dárek pro rodiče #100013
    Ester Malá
    Účastník

Souhlasím, mám od nich teď tu vánoční svíčku a ta krásně voní. 🙂 Hned má člověk vánoční náladu.

odpověď na: Obchod s přírodní kosmetikou #100012
    Ester Malá
    Účastník

Mě také dost sedí jejich kosmetika. Líbí se mi že je vše BIO, mají i certifikaci a fakt víte že si na obličej dáváte něco kvalitního. 🙂

odpověď na: Kosmetika na vrásky #100011
    Ester Malá
    Účastník

Ta je moc fajn a hlavně je opravdu kvalitní. Měla jsem suché rty a celkově pokožku, rty mám díky jejich balzámu krásně hydratované a co se týče pokožky, trpím na suché místa na nohou a rukou a dlouho jsem je díky jejim sprcháčům neměla. 🙂

odpověď na: Kufr na dovču #99970
    Ester Malá
    Účastník

Já mám třeba tento https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-gladiator-metro-2w-l-2112-00/ a to mi přijde dobrá cena za tu kvalitu

odpověď na: Nábytek #99967
    Ester Malá
    Účastník

My meme koženou židli a stačí základní péče a žádné trhlinky se nedělají, takže asi budou kvalitní 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 1. až 35. (celkem z 225)
UŽIVATEL