Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Mirka KočičkováÚčastník
?
Mirka KočičkováÚčastníkTaky nějaké hledám, nemám tedy staršího pejska, ale je taky pěkně vybíravá. Prosím o nějaká doporučení.
Mirka KočičkováÚčastníkJá teď využila slevy co tu probíhali, v rámci zářijového výprodeje. Nakoupila jsem kosmetiku, plenk,y hračky zase do zásoby a velká spokojenost.
Mirka KočičkováÚčastníkkupovala jsem tady stejný produkt a skvělý, jediný který mi zabírá, jak je napsáno, celkově v tomto shopu mají velký výběr produktů, třeba se zalíbí i něco jiného 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, chtěla bych se tady zeptat, jestli nemáte tip na nějaké kvalitní přírodní šampony? někde jsem četla, že by měly být lepší než klasické, mám barvené vlasy, hodně suché a dlouhé, tak kdyby náhodou někdo měl doporučení jaká značka, nebo kde je nakupuje. Děkuji
Mirka KočičkováÚčastníkshaněla jsem ajurvédskou kosmetiku a našla v tomto obchodě, mají skvělý výběr, nakupuji tam i konopnou kosmetiku a také spokojenost
Mirka KočičkováÚčastníkNemáš vůbec za co. Bral jsme od nich tady tenhle https://www.nabytek-harmonia.cz/detsky-funkcni-stul-se-zasuvkou-i-petrus-bila/ Má takovou naklápěcí desku, dá se tak nastavit úhel podle toho, jestli kreslí, píše nebo čte. a i zásuvku na zltačení, takže žádný hraní s úchytkama.
Mirka KočičkováÚčastníkJá taky nakupuji z Alpíku. Používám čistící prostředky od značky Method, které mají hezké vůně které vydrží. Používám na doma ovocné vůně a nejradši mám mango.
Mirka KočičkováÚčastníkDíky Peti 🙂 Můžu se zeptat jakej máš konkrétně ten model?
Mirka KočičkováÚčastníkČauky, my jsme teď v srpnu kupovali rostoucí pro syna na Nábytku Harmonia. Mají tam docela velkej výběr a ty ceny nejsou nějaký přemrštěný.
Mirka KočičkováÚčastníkDíky moc, Alčo. Pomohlo mi slyšet zkušenost přímo od někoho, kdo tím prošel. Mají někde dostupné i víc informací o tom darování?
Mirka KočičkováÚčastníkJá jsem časem pochopila, že starší psi mají trochu jiné potřeby z hlediska výživy. Docela jsem byla naštvaná, když naše fenečka začala být takhle vybíravá. 😅 Ale zlepšilo se to, když jsme přešli na granule, u jejíchž výrobě zohledňují věk psa a další faktory. Vyplnili jsme dotazník https://rawbark.cz/sestavit-krmivo/?ns=1 s tím, že je vyzkoušíme, a od té doby máme problémy minimální. Občas je musíme namočit ve šťávě z konzervy, ale to je tak všechno. 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkMám vyzkoušenou řadu Nobilis Tilia z alpik.cz,pokud je pokožka podrážděná,zarudlá,svědící,je tam výborný zklidňující krém,pokud se pokožka loupe nebo je popraskaná používám obnovující krém,na koupání pak sprcháč
Mirka KočičkováÚčastníkdala bych nejdříve sérum s kyselinou hyauronovou, které naváže vlhkost, a na to krém s obsahem ceramidů, panthenolu, bambuckého másla nebo skvalenu
Mirka KočičkováÚčastníkMně pomohla arjuvédská vlasová péče. Mám šampon a vlasový olej od Khadi, které postupně daly pokožku hlavy do do normálu. A dost ulevuje od podráždění
Mirka KočičkováÚčastníkjá jsem si vyrobila docela dobrou pastu doma 🙂 bylo to mnohem snazší, než ji shánět a osladila jsem si ji podle sebe
Mirka KočičkováÚčastníkZáleží hodně na tom, jak moc často to plánujete používat a v jakém terénu. My jsme to taky řešili, no některé levnější modely jsou spíš do parku než na lesní cesty. Taky je rozdíl, jestli máš jedno dítě, nebo dvě. Dvojkočáry jsou už celkem těžké na tahání.
Mirka KočičkováÚčastníkZ alpiku hydratační krém šeřík,super multifunkční krém zklidní,hydratuje a hlavně není mastný
Mirka KočičkováÚčastníkpřispěju do diskuze-já mám dobrou zkušenost s tímto sérem https://www.alpik.cz/akne-bioaktivni-serum-saloos-20-ml/,přírodní,používala jsem na citlivou pokožku
Mirka KočičkováÚčastníkObjednávám dost často na alpik.cz,od kosmetiky přes drogerii až po potraviny,mají širokou škálu výrobků,v různých cenách,každý si tam najde to své
Mirka KočičkováÚčastníkMy se připojujeme k této kávě, nejradši máme Rafiki. Je silná, aromatická a moc dobrá, líbí se mi i že částka peněz jde na záchranu horských goril. 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkMy kupujeme Marp se třemi druhy masa,máme menšího pejska,velikostně jsou akorát,bez obilovin,zlepšila se mu srst a co je důležité snese je jeho žaludek,často zvracel a průjmoval,má citlivý žaludek,po těchto granulkách je klid,může se na vyzkoušení koupit jen vzorek
Mirka KočičkováÚčastníkHledali jsme granule pro starouška,který je vybíravý s citlivým zažíváním,koupila jsem několik vzorků granulek a rozhodně vyhrávají Marp se třemi druhy masa
Mirka KočičkováÚčastníkNa alpiku jsem narazila na olejíčky Nobilis Tilia,na zkoušku jsem vybrala Zklidnění,můžeš použít do aromalampičky nebo difuzéru,intenzitu si zvolíš sama množstvím kapek,voní po bylinkách celý pokoj,nakapu do difuzeru,docela mě to zklidní a spím o hodně líp
Mirka KočičkováÚčastníkDobrou zkušenost mám s kokos orange Saloos,intenzivně hydratuje,krásně voní,kupuji na alpiku
Mirka KočičkováÚčastníkPeťo, je u toho batohu nějaká záruka nebo možnost vrácení zboží, kdyby neseděl?
Mirka KočičkováÚčastníkJo, určitě se to vyplatí. Já ho používám fakt jednou týdně, občas i jednou za deset dní, a mám ho už třetí měsíc a pořád tam je dost. Stačí ho totiž fakt maličko, pěkně se roztírá a napění. Myslím, že to balení klidně vydrží tak pět měsíců podle toho, jak často ho budeš dávat. Za mě super investice, protože pokožka hlavy je fakt v lepší kondici a i lupy skoro zmizely.
Mirka KočičkováÚčastníkJá na lupy zkusila vlasovej peeling a za mě teda rozhodně jo, hodně pomohl. Teď používám tenhle od Collistaru https://www.notino.cz/collistar/hair-niacinamide-scrub-exfoliating-oil-control-peeling-na-vlasovou-pokozku/p-16255814/ a je fakt super. Je jemnej, ale přitom dobře vyčistí pokožku hlavy, a díky niacinamidu i pomáhá proti maštění a podráždění. Dělám ho cca jednou týdně a lupy se mi fakt dost zlepšily.
Mirka KočičkováÚčastníkTo se nemusíte bát, je to opravdu důvěryhodný srovnávač. Nám bylo vše vyplaceno, jednou jsme bohužel byli i hospitalizování skrz šílené bolesti břicha na infuzi a to nám vše bylo vyplaceno a kryto. 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkTaké vždy bereme odsud, je to rychlé, důvěryhodné a vždycky bylo vše v pořádku, nikdy nebyl žádný problém a nám to teda taky vyhovuje víc než xxx telefonátů od pojišťoven, finančních poradců atd.
Mirka KočičkováÚčastníkČauky, taky mám vysoký nárt a vím, jaký to může být boj najít pohodlné boty, které netlačí. Osobně mi skvěle sedí barefoot boty, protože mají dostatek místa pro nárt i prsty. Doporučuju mrknout na Barefoot Saltic, mám od nich tady tyti https://barefootsaltic.cz/produkt/fura-w-yellow/ jsou lehké, ohebné a noha v nich má přirozený prostor. Nosím je denně a neměnila bych. 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkTo je super řada, jsem s ní taky moc spokojená. Hlavně ta vůně. :))
Mirka KočičkováÚčastníkČauky, my vždycky bereme co nejvyšší léčebné výlohy (úrazy, hospitalizace,nemoci cokoliv) + když cestujeme autem tak vždycky asistenci xxl, ač máme poměrně nové auto, nikdy nevíte co se může stát. Rádi si to vše nastudujeme, takže za nás webový srovnávač klik, myslím si že má i výhodné pojištění, srovnáte si to např. od nejnižší po nejvyšší cenu a máte na vše klid a nikdo vám nenabízí nic navíc.
Mirka KočičkováÚčastníkMy na Harfě byli na výstavě balonků, ve tvaru dinosaurů a bylo to krásné, zabavili se jak děti, tak my dospělý a bylo to zkrátka moc fajn. 🙂
Mirka KočičkováÚčastníkUrčitě doporučuju Svět Medúz. Je to vizuálně úžasné místo, které nadchne dospělé i děti. Kromě fascinujících medúz v největším kulovitém akváriu na světě tam najdeš i interaktivní zónu pro děti a audiovizuální efekty, které vytvářejí úplně kouzelnou atmosféru. 😊 Pokud hledáš něco nevšedního a poutavého, tohle rozhodně stojí za návštěvu.
-
AutorPříspěvky