Gastro

Lanýžové pralinky z ricotty, bílé čokolády a kokosu

Sbírání kytiček

Možná pomalu přemýšlíte, jaké cukroví letos upečete. Máme pro vás zajímavý tip lanýžové pralinky z ricotty, bílé čokolády a kokosu.

Suroviny: 

200 g másla 

140 g cukru

500 g ricotty z La Formaggeria Gran Moravia

200 g bílé čokolády

150 g strouhaného kokosu 

Příprava: 

Máslo a cukr vyšlehejte, přidejte ricottu, nasekanou čokoládu a asi hrst strouhaného kokosu a vše promíchejte, až vznikne jednotná hmota. Nechte ji 2 hodiny v lednici odpočinout. Poté z těsta vytvořte kuličky a obalte je ve zbytku kokosu.

Zdroj a foto: Gran Moravia

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků