Kosmetika

Protégé: biologický facelifting proti vráskám

Sbírání kytiček

První vrásky se u většiny žen objevují kolem třicátého roku. S pokračujícím věkem se tvoří hlubší vrásky a pleť ztrácí pružnost. S poklesem hormonální činnosti dochází ke změnám ve všech vrstvách kůže.

Děláte cokoli, abyste vznik vrásek co nejvíce oddálili?

Používáte kvalitní kosmetiku a pečlivě se o pleť staráte? Vyzkoušejte biologický lifting přístrojem Protégé. Vyhlazuje vrásky, zpevňuje pokožku, podílí se na redukci strií. Dokáže stimulovat podkoží k tvorbě vlastního kolagenu (CRT). Collagen Refill Technology „tělo si tak pracuje samo“. Vyhněte se invazivním metodám.

Impulzy obličejového aplikátoru účinkují v hlubších vrstvách pokožky a regenerují ji zevnitř. Tím efektivně zahřívají tkáň, narušují a rozkládají kolagenová vlákna pokožky. V rámci přirozeného tělesného hojení následně dochází ke zvýšení metabolické aktivity fibroblastů – buněk tvořících kolagen. Pleť začne opět jako zamlada produkovat nová kolagenová vlákna, jež vyplní strukturu pokožky a vrásky mizí.

Co Protegé umí?

Odstraňuje jemné vrásky a vyhlazuje hluboké – kolem úst, na čele, očích, krku, dekoltu, ale i na rukou. Zvýrazňuje kontury obličeje, budete si připadat jako po face liftingu. Zlepšuje kvalitu pokožky a výrazně ji zpevňuje. Je vhodná pro všechny typy pleti. Obnovuje tvorbu vlastního kolagenu a výsledky mají dlouhodobý efekt. Postupně a přesně zahřívá ošetřovanou oblast na požadovanou teplotu.

Připravila: Katka Soušková

Zdroj informací: https://thebeautycentrebraintree.co.uk/2278-2/
Zdroj fotografií: BTL
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků