Mirka Kočičková

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 36. až 70. (celkem z 206)
  • Autor
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, já ji zkusila nakonec taky koupit a musím říct že moje vlasy jsou úplně jiné, lepší, hezčí. Nejsou tak rozlétané, jdou hezky rozčesat a jsou krásně lesklé a zdravé. 🙂 Děkuju holky za doporučení.

odpověď na: Výbavička do porodnice #101127
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zdravím, já doporučuji nakupovat přes feedo. Mají tam skvělý výběr všeho, co budete potřebovat a za skvělou cenu s jejich feedo klubem. 🙂

odpověď na: Jak oživit vztah po letech #100945
    Mirka Kočičková
    Účastník

.

odpověď na: Jak oživit vztah po letech #100885
    Mirka Kočičková
    Účastník

Připojím se s dovolením do diskuze 🙂 Nezkoušeli jste někdo doma něco na zvýšení libida?

odpověď na: Začátek menopauzy #100618
    Mirka Kočičková
    Účastník

Tento produkt je fakt skvělý, líbí se mi že je přírodní a že fakt netrpí člověk při menopauze.

odpověď na: Nábytek #100500
    Mirka Kočičková
    Účastník

To ještě přesně nevím, alee.. došlo mi, že tu rozhodně chybí nějaké křeslo.

odpověď na: darování vajíček #100446
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já jsem taky darovala na zlínské klinice a je to tam fajn. V den odběru jsem začala trochu panikařit, ale byli hodní a uklidnili mě. Komplikace jsem neměla, ani bolesti.

odpověď na: Líčení a zvětšovací zrcátko #100406
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, zvětšovací zrcátko při líčení rozhodně doporučuju, hlavně pokud si potrpíš na detaily, jako je precizní nanášení oční linky nebo úprava obočí. Já ho používám hlavně na detaily, ale dá se využít i na celé líčení, pokud má kvalitní osvětlení.

Já mám tady toto zrcátko s LED osvětlením z bezdoteku.cz https://www.bezdoteku.cz/bezdoteku-tripanelove-kosmeticke-make-up-zrcatko-s-led-osvetlenim-cerne-zvetsovaci/. Má různé stupně zvětšení, takže je perfektní jak na běžné líčení, tak na detaily. LED osvětlení je super jasné, ale neoslňuje, a design je elegantní. Opravdu šikovný pomocní. 🙂

odpověď na: Zahradní nábytek #99971
    Mirka Kočičková
    Účastník

Fakt ne, já v zimě občas chodím chytat bronz když svítí sluníčko, tak sezení využívám celoročně 😀

odpověď na: Erotický dárek pro chlapa #99963
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já jsem si z toho Deep Love nedávno objednala chytré venušiny kuličky od Satisfyeru a musím říct, že jsem nadšená! Jsou skvělé nejen na posílení pánevního dna, ale i na takové to „příjemné naladění“ během dne. 😊 Líbí se mi, že kuličky můžeš propojit s aplikací, kde si nastavíš různé programy a intenzity podle toho, jak ti to zrovna vyhovuje.

odpověď na: Zahradní nábytek #99934
    Mirka Kočičková
    Účastník

My meme zahradní nábytek od ezidle tento https://www.ezidle.cz/zahradni-set-krk-stul-se-6-zidlemi/8042/p uz čtvrtým rokem a super 🙂

odpověď na: Doplňy stravy na energii #99924
    Mirka Kočičková
    Účastník
    odpověď na: CBD jako anti-age #99922
    Mirka Kočičková
    Účastník

To zní lákavě. Pokud si teda opravdu pochutnám. Nemám ráda takové ty příchutě, které chutnají hrozně uměle. Ale tak asi bych to přežla, už jsem velká holka 😀

odpověď na: Dárek pro rodiče #99900
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ty jsou moc pěkné, ale je jich tam víc, které se mi líbí 😀 teď mám dilema 😀 ale děkuji moc 🙂

odpověď na: CBD jako anti-age #99854
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zrovna u tohoto si nejsem jistá, že to budu umět užívat. Asi by to chtělo něco snazšího, jako jsou ty kapky třeba. Ty se jako anti-age nehodí?

odpověď na: Erotický dárek pro chlapa #99850
    Mirka Kočičková
    Účastník

Čauko, to je krásný nápad, určitě tím svého partnera příjemně překvapíš. Doporučuju mrknout na e-shop DeepLove. Mají tam elegantní a kvalitní erotické pomůcky, které jsou designově krásné a často i velmi nenápadné. Najdeš tam například luxusní párové hračky, erotické hry nebo třeba smyslné masážní oleje a svíčky, které se dají použít jako úvod ke společně strávenému intimnímu večeru.

odpověď na: Dárek pro rodiče #99838
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zdravím, vybírám do nového baráčku židle do jídelny, jaké máte vy? Chtěla bych nějaké které by se hodily do interiéru, který je světlý a budou tak světle růžové závěsy, takže pokud možno, tak něco v pastelové barvě 🙂 Díky

odpověď na: Lupy a svědění hlavy #99739
    Mirka Kočičková
    Účastník

a nemastí olej tu hlavu sám o sobě? 😀

odpověď na: Přírodní doplněk stravy #99469
    Mirka Kočičková
    Účastník

Jak si vybíráte produkty, jako je Maca nebo Ashwagandha? Hledíte na bio kvalitu?

odpověď na: Zničené vlasy po barvení #99418
    Mirka Kočičková
    Účastník

Přírodní barvy na vlasy jsou skvělé, pokud hledáte šetrnou alternativu k chemickým barvám. Barvy od Khadi například dobře kryjí šediny a vlasy po aplikaci vypadají zdravěji.

Mirka Kočičková
    Účastník

Používáte přírodní oleje na masáž nebo relaxaci? Jaké doporučujete?

odpověď na: materiál zavazadla #99402
    Mirka Kočičková
    Účastník

Asi to nebyl úplně kvalitní kufr. Já si ho pořizovala na nejkufry.cz a jsem velice spokojená.

odpověď na: materiál zavazadla #99373
    Mirka Kočičková
    Účastník

Za mě je nejlepší látkový, skořepina se rychle otluče. Ale aby to byla kvalitní látka, aby se to neprotrhlo.

odpověď na: Tipy na program s dětmi v Praze #99347
    Mirka Kočičková
    Účastník

Mám ten stejný názor jako Helenka, slyšela jsem, že je školka velice kvalitní, i na netu jsou velmi pozitivní recenze.

odpověď na: Kvalitní MŠ PRAHA #99346
    Mirka Kočičková
    Účastník

o této školce jsem už taky hodně slyšela, je to soukromá školka, která se zaměřuje hodně na angličtinu, mají svoje suprové metody. hodně rodičů si ji chválilo 🙂 takže pokud bys dala svoje dětátko tam, určitě neuděláš chybu.

odpověď na: Umělé oplodnění #98904
    Mirka Kočičková
    Účastník

Zdravím Hani, já měla IVF v repromedě. Pokud vám záleží na účinnosti, důkladných testech. Za mě stojí za to zvážit léčbu.

odpověď na: Hubnutí #98806
    Mirka Kočičková
    Účastník

Holky zůstala vám některé i po zhubnutí viditelná celulitida? Máte zaručený tip jak se jí zbavit? Už jsem opravdu zoufalá a budu moc ráda za Vaše tipy. 🙁

odpověď na: Jak na šetrné odlíčení pleti? #98799
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dobrý den Hani, to mě zajímá – od jaké značky máte tyto produkty? A konkrétně jaké produkty to jsou? Hledám nějaké co mi nepodráždí pleť, moc děkuju.

odpověď na: Prodloužení vlasů #98798
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, za mě když už tak clip-in a nebo tape-in. Tape-in je pohodlnější, chodíš na posuny ke kadeřnici, kdežto clip- in si sundáváš. Hlavně co je za mě nejdůležitější zainvestovat do pravých lidských vlasů. Mě vyhovuje e-shop vlasy-k-prodlouzeni. 🙂

odpověď na: Dárek #98719
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dobrý den, zkuste se podívat na Notino. Mají tam spoustu originálních dárků. Mají tam přímo sekci svatební dárky pro nevěstu. Máte z čeho vybírat 🙂 I já od holek dostala velmi zajímavý dárek odsud 😀

odpověď na: Filtrační konvice #98588
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dionela je to česká značka a právě vyrábí filtry na vodu. My od nich máme jak filtr, tak i filtrační konvici na chatě. Ta chuť vody je potom nesrovnatelná.

odpověď na: Cvičení #98581
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, mám na vás takovou otázku, myslíte, že by na vrásky nebo na povislou pleť na obličeji mohlo pomoct, kdybych začala chodit na lymfodrenáže? Dívala jsem se, přes stránku Lymfodrenaz, že u náš ve městě ta možnost je.

odpověď na: Hubnutí #98580
    Mirka Kočičková
    Účastník

A jak je to u nich s dávkováním nebo omezením, prosím?

odpověď na: Kolagen #98561
    Mirka Kočičková
    Účastník

A odkud ho objednáváte?

odpověď na: Řídké vlasy #98557
    Mirka Kočičková
    Účastník

Přesně tento nemám, ale clip in culík používám už delší dobu. Hlavně na různé akce. Pokud vybereš z pravých vlasů, tak se s vlásky všeobecně pracuje moc hezky, jako s tvýma.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 36. až 70. (celkem z 206)
UŽIVATEL