Vytvořené odpovědi
- 
		AutorPříspěvky
- 

Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, já ji zkusila nakonec taky koupit a musím říct že moje vlasy jsou úplně jiné, lepší, hezčí. Nejsou tak rozlétané, jdou hezky rozčesat a jsou krásně lesklé a zdravé. 🙂 Děkuju holky za doporučení. Mirka KočičkováÚčastníkZdravím, já doporučuji nakupovat přes feedo. Mají tam skvělý výběr všeho, co budete potřebovat a za skvělou cenu s jejich feedo klubem. 🙂 Mirka KočičkováÚčastník. Mirka KočičkováÚčastníkPřipojím se s dovolením do diskuze 🙂 Nezkoušeli jste někdo doma něco na zvýšení libida? Mirka KočičkováÚčastníkTento produkt je fakt skvělý, líbí se mi že je přírodní a že fakt netrpí člověk při menopauze. Mirka KočičkováÚčastníkTo ještě přesně nevím, alee.. došlo mi, že tu rozhodně chybí nějaké křeslo. Mirka KočičkováÚčastníkJá jsem taky darovala na zlínské klinice a je to tam fajn. V den odběru jsem začala trochu panikařit, ale byli hodní a uklidnili mě. Komplikace jsem neměla, ani bolesti. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, zvětšovací zrcátko při líčení rozhodně doporučuju, hlavně pokud si potrpíš na detaily, jako je precizní nanášení oční linky nebo úprava obočí. Já ho používám hlavně na detaily, ale dá se využít i na celé líčení, pokud má kvalitní osvětlení. Já mám tady toto zrcátko s LED osvětlením z bezdoteku.cz https://www.bezdoteku.cz/bezdoteku-tripanelove-kosmeticke-make-up-zrcatko-s-led-osvetlenim-cerne-zvetsovaci/. Má různé stupně zvětšení, takže je perfektní jak na běžné líčení, tak na detaily. LED osvětlení je super jasné, ale neoslňuje, a design je elegantní. Opravdu šikovný pomocní. 🙂 Mirka KočičkováÚčastníkFakt ne, já v zimě občas chodím chytat bronz když svítí sluníčko, tak sezení využívám celoročně 😀 Mirka KočičkováÚčastníkJá jsem si z toho Deep Love nedávno objednala chytré venušiny kuličky od Satisfyeru a musím říct, že jsem nadšená! Jsou skvělé nejen na posílení pánevního dna, ale i na takové to „příjemné naladění“ během dne. 😊 Líbí se mi, že kuličky můžeš propojit s aplikací, kde si nastavíš různé programy a intenzity podle toho, jak ti to zrovna vyhovuje. Mirka KočičkováÚčastníkMy meme zahradní nábytek od ezidle tento https://www.ezidle.cz/zahradni-set-krk-stul-se-6-zidlemi/8042/p uz čtvrtým rokem a super 🙂 Mirka KočičkováÚčastníkAhojky, používám tinkturu ženšenu 🙂 https://www.notino.cz/salvia-paradise/zensen-pravy-bezalkoholova-tinktura-doplnek-stravy-s-zensenem/ Mirka KočičkováÚčastníkTo zní lákavě. Pokud si teda opravdu pochutnám. Nemám ráda takové ty příchutě, které chutnají hrozně uměle. Ale tak asi bych to přežla, už jsem velká holka 😀 Mirka KočičkováÚčastníkTy jsou moc pěkné, ale je jich tam víc, které se mi líbí 😀 teď mám dilema 😀 ale děkuji moc 🙂 Mirka KočičkováÚčastníkZrovna u tohoto si nejsem jistá, že to budu umět užívat. Asi by to chtělo něco snazšího, jako jsou ty kapky třeba. Ty se jako anti-age nehodí? Mirka KočičkováÚčastníkČauko, to je krásný nápad, určitě tím svého partnera příjemně překvapíš. Doporučuju mrknout na e-shop DeepLove. Mají tam elegantní a kvalitní erotické pomůcky, které jsou designově krásné a často i velmi nenápadné. Najdeš tam například luxusní párové hračky, erotické hry nebo třeba smyslné masážní oleje a svíčky, které se dají použít jako úvod ke společně strávenému intimnímu večeru. Mirka KočičkováÚčastníkZdravím, vybírám do nového baráčku židle do jídelny, jaké máte vy? Chtěla bych nějaké které by se hodily do interiéru, který je světlý a budou tak světle růžové závěsy, takže pokud možno, tak něco v pastelové barvě 🙂 Díky Mirka KočičkováÚčastníka nemastí olej tu hlavu sám o sobě? 😀 Mirka KočičkováÚčastníkJak si vybíráte produkty, jako je Maca nebo Ashwagandha? Hledíte na bio kvalitu? Mirka KočičkováÚčastníkPřírodní barvy na vlasy jsou skvělé, pokud hledáte šetrnou alternativu k chemickým barvám. Barvy od Khadi například dobře kryjí šediny a vlasy po aplikaci vypadají zdravěji. Mirka KočičkováÚčastníkPoužíváte přírodní oleje na masáž nebo relaxaci? Jaké doporučujete? Mirka KočičkováÚčastníkAsi to nebyl úplně kvalitní kufr. Já si ho pořizovala na nejkufry.cz a jsem velice spokojená. Mirka KočičkováÚčastníkZa mě je nejlepší látkový, skořepina se rychle otluče. Ale aby to byla kvalitní látka, aby se to neprotrhlo. Mirka KočičkováÚčastníkMám ten stejný názor jako Helenka, slyšela jsem, že je školka velice kvalitní, i na netu jsou velmi pozitivní recenze. Mirka KočičkováÚčastníko této školce jsem už taky hodně slyšela, je to soukromá školka, která se zaměřuje hodně na angličtinu, mají svoje suprové metody. hodně rodičů si ji chválilo 🙂 takže pokud bys dala svoje dětátko tam, určitě neuděláš chybu. Mirka KočičkováÚčastníkZdravím Hani, já měla IVF v repromedě. Pokud vám záleží na účinnosti, důkladných testech. Za mě stojí za to zvážit léčbu. Mirka KočičkováÚčastníkHolky zůstala vám některé i po zhubnutí viditelná celulitida? Máte zaručený tip jak se jí zbavit? Už jsem opravdu zoufalá a budu moc ráda za Vaše tipy. 🙁 Mirka KočičkováÚčastníkDobrý den Hani, to mě zajímá – od jaké značky máte tyto produkty? A konkrétně jaké produkty to jsou? Hledám nějaké co mi nepodráždí pleť, moc děkuju. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, za mě když už tak clip-in a nebo tape-in. Tape-in je pohodlnější, chodíš na posuny ke kadeřnici, kdežto clip- in si sundáváš. Hlavně co je za mě nejdůležitější zainvestovat do pravých lidských vlasů. Mě vyhovuje e-shop vlasy-k-prodlouzeni. 🙂 Mirka KočičkováÚčastníkDobrý den, zkuste se podívat na Notino. Mají tam spoustu originálních dárků. Mají tam přímo sekci svatební dárky pro nevěstu. Máte z čeho vybírat 🙂 I já od holek dostala velmi zajímavý dárek odsud 😀 Mirka KočičkováÚčastníkDionela je to česká značka a právě vyrábí filtry na vodu. My od nich máme jak filtr, tak i filtrační konvici na chatě. Ta chuť vody je potom nesrovnatelná. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, mám na vás takovou otázku, myslíte, že by na vrásky nebo na povislou pleť na obličeji mohlo pomoct, kdybych začala chodit na lymfodrenáže? Dívala jsem se, přes stránku Lymfodrenaz, že u náš ve městě ta možnost je. Mirka KočičkováÚčastníkA jak je to u nich s dávkováním nebo omezením, prosím? Mirka KočičkováÚčastníkA odkud ho objednáváte? Mirka KočičkováÚčastníkPřesně tento nemám, ale clip in culík používám už delší dobu. Hlavně na různé akce. Pokud vybereš z pravých vlasů, tak se s vlásky všeobecně pracuje moc hezky, jako s tvýma. 
- 
		AutorPříspěvky