Mirka Kočičková

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 31 příspěvků - 176. až 206. (celkem z 206)
  • Autor
    Mirka Kočičková
    Účastník

Taky jsem si tam koupila kufr na služebku a jsem z něj nadšená, byl za dobrou cenu., mají tam teď 20% slevu na značku Thule.

odpověď na: Kvalitní kufr #94139
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, taky máme z Nejkufry cestovní kufr. Musím uznat, že je kvalitní a všechn do něj hezky naskládám.

odpověď na: Neplodnost #94133
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, já IVF podstpupila. Dlouho se nám nedařilo otěhotnět, tak jsme se nakonec rozhodli pro IVF. Na první konzultaci mi udělali krevní testy, genetiku a gynekologické vyšetření. Potom jsem podstoupila odběr vajíček a po nějaké době proběhl KET. První byl neúspěšný, ale druhý proběhl v pořádku a teď jsem na konci 34. týdne.

odpověď na: Pleťový krém 55+ #93978
    Mirka Kočičková
    Účastník

Děkuji, tak já ho vyzkouším a z Notina objednám. Za zkušenou nic 🙂

odpověď na: Pleťový krém 55+ #93957
    Mirka Kočičková
    Účastník

Nevíte, jestli je ten krém vhodný i pro hodně citlivou pleť? Děkuji

odpověď na: Kosmetika na vrásky #93956
    Mirka Kočičková
    Účastník

Dobrý den, já už nějakou dobu používám tento krém na proti vráskám https://www.notino.cz/christian-laurent/pour-la-beaute-krem-proti-prvnim-znamkam-starnuti-35/. Pleť hezky projasní a vrásky se mi opravdu po pravidelném používání zdají meně výrazné a pleť je celkově jemnější.

odpověď na: Pleťová kosmetika #93952
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj a máš pleť spíš suchou nebo mastící se?

odpověď na: E-shop bakly.cz #93734
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, já jsem nakoupila cca před 2 měsíci a vše v pohodě. Hrnky přišly celý, hezky zabalený a neokoukaný 🙂 takže za me jo

odpověď na: Padání vlasů clip in zahusteni #93552
    Mirka Kočičková
    Účastník

Když si na hlavu nedáš úplně jiný odstín, než tvoje vlasy, tak to asi bude v poho. Důležitý je pohlídat si kvalitu vlasů a za kolik kupujete. Ty levnější nejsou většinou pravý, ale synteticky a pak když je budeš chtít žehlit, vlnit, tak je můžeš tak akorát vyhodit.

odpověď na: Batoh do školy #93470
    Mirka Kočičková
    Účastník

A nějaký tip, kde takový batoh seženu? Chtěla bych ho vyzkoušet i osobně se synem, ktereho záda často bolí. Proto chceme pořídit batoh, co bude mít pevné záda kvůli lepšímu držení atd.

odpověď na: Batoh do školy #93393
    Mirka Kočičková
    Účastník

Co si myslíte, že je lepší aktovka nebo batoh? A je tam vůbec rozdíl?

odpověď na: vlasy #93353
    Mirka Kočičková
    Účastník

A na kolik tě to finančně vyšlo? Nevím, co se více vyplatí?

odpověď na: vlasy #93275
    Mirka Kočičková
    Účastník

Super moc děkuji! Kouknu se. Používáš jen clip in vlasy nebo máš nějakou permanentní metodu? Přemýšlím právě, že bych chtěla změnu a zkustit permanentní metodu.

odpověď na: vlasy #93251
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj ženy, nevíte někdo, kde bych sehanala kvalitní clip in culíky?

odpověď na: Samoopalovací kosmetika #93123
    Mirka Kočičková
    Účastník

Solis myslíš jako tu značku samoopalovaci pěny? Divala jsem se na ni dřív, ale nejsem si jistá odstínem, abych nebyla desne tmavá.

odpověď na: Filtrační konvice #92972
    Mirka Kočičková
    Účastník

Už jsme jich pár doma vystřídali v průběhu let, ale poslední dobou se nám nejvíc osvědčila tahle, s dovolením přikládám link (https://www.dionela.cz/diona-max-fam1/d-3505). Je skleněná a s dostatečným objemem + ten filtr vydrží fakt dlouho.

odpověď na: Filtrační konvice #92970
    Mirka Kočičková
    Účastník

Filtrační konvice slouží především proto, aby odstranila z vody přebytečné škodliviny jako jsou chlory, dusitany, hormony atd atd. Takže pokud si nechcete kazit zdraví, tak do toho určitě běžte.

odpověď na: Kojenecké mléko Sunar #92907
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj, zkus https://www.nase-mleko.cz/kategorie/kojenecke-kozi-mleko/. Mají velký výběr. Dost nám to pomohlo při prvních měsících. Pak jsme navázali na první kaše a příkrmy.

odpověď na: vlasy #92904
    Mirka Kočičková
    Účastník

Díky moc! Kouknu na to.

odpověď na: Kvalitní hydratační pleťový krém #92883
    Mirka Kočičková
    Účastník

Laroche je fajn, zkoušela jsem i řadu effaclar na akné, tím, že se mi pleť vysušeného, tvoří se i pupínky. Za mě je to férová cena k výsledku produktu na pleti. Díky za něj

odpověď na: vlasy #92873
    Mirka Kočičková
    Účastník

Jak jsem psala. Mám je docela poškozené a hlavně suché, krepaté.

odpověď na: vlasy #92868
    Mirka Kočičková
    Účastník

Na Notino jsem se párkrát dívala. Nemáš nějaký konkrétní doporučení produktu nebo značky?

odpověď na: vlasy #92861
    Mirka Kočičková
    Účastník

Hele asi úplně nemám. Chci si ty vlasy dát trochu víc do kupy a jsem ochotná do sebe a zdraví vlasů ty peníze dát.

odpověď na: Stres a únava #92854
    Mirka Kočičková
    Účastník

Chápu a úplně vím, jak se cítíte, každopádně bych si tam fakt radši zašla, nikdy nevíte. Zatím bych bejt váma mrkla na topvet, mají tam takový čaj či tobolky, myslím, že se to jmenuje MiGreen. Jeden čas jsem to užívala a musím říct, že z toho co se na internetu nabízí, je tohle fakt super výrobek. 100% přírodní, samé dobré věci, nemůžete udělat chybu. Mějte se!:)

odpověď na: vlasy #92851
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj všichni, mám dotaz ohledně vlasů. Vlasy mi barví a stříhá kadeřnice. Ale všimla jsem si, že je mám hodně suché a začínají se mi krepatit. Nemáte nějaké tipy na to, jak začít s nějakou vlasovou rutinou na to si je ozdravit? Popřípadě, kde se poradit a kde věci nakoupit? Moc díky

odpověď na: Bolest hlavy #92756
    Mirka Kočičková
    Účastník

Jestli se mohu přidat do diskuze, tak mám osvědčený čaje z topvet. Mají tam speciální mixy, 100% přírodní (opravdu). Já sama používám na spaní, ale myslím, že tam mají i jeden co by mohl pomoci Vám. Zkuste, třeba pomůže)

odpověď na: Stres a únava #92755
    Mirka Kočičková
    Účastník

Specifikujte prosím váš problém, těch důvodů může být několik, stejně tak jako možností, jak takový problém léčit…

odpověď na: Šampón dobrý při padání vlasů #92484
    Mirka Kočičková
    Účastník

Osvědčila se mi kombinace šamponu, séra i doplňku stravy. Ne že by uplně nepadaly, protože padání je normální, ale už to nejsou trsy. A děkuju za další tipy na šampony. Vichy už jsem zkoušela, ale ne přímo tento, vypadá dobře. Půjdu prubnout.

odpověď na: Menstruační kalhotky #92442
    Mirka Kočičková
    Účastník

Ahoj holky, doporučíte mi spíš ty na tu silnou MS nebo i na tu slabší jsou ok? Nějak mi to příjde jako nejlepší řešení, abych se napoprvé nezklamala..

odpověď na: Doplňky stravy #92399
    Mirka Kočičková
    Účastník

Mně třeba zabírá tohle, je to rychlý, nemusíte se zdržovat až čaj vychladne..:D https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen

odpověď na: Ovocné kapsičky #90145
    Mirka Kočičková
    Účastník

Já kupuji i sobě třeba do práce na svačinku. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 31 příspěvků - 176. až 206. (celkem z 206)
UŽIVATEL