Vytvořené odpovědi
- 
		AutorPříspěvky
- 

Mirka KočičkováÚčastníkTaky jsem si tam koupila kufr na služebku a jsem z něj nadšená, byl za dobrou cenu., mají tam teď 20% slevu na značku Thule. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, taky máme z Nejkufry cestovní kufr. Musím uznat, že je kvalitní a všechn do něj hezky naskládám. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, já IVF podstpupila. Dlouho se nám nedařilo otěhotnět, tak jsme se nakonec rozhodli pro IVF. Na první konzultaci mi udělali krevní testy, genetiku a gynekologické vyšetření. Potom jsem podstoupila odběr vajíček a po nějaké době proběhl KET. První byl neúspěšný, ale druhý proběhl v pořádku a teď jsem na konci 34. týdne. Mirka KočičkováÚčastníkDěkuji, tak já ho vyzkouším a z Notina objednám. Za zkušenou nic 🙂 Mirka KočičkováÚčastníkNevíte, jestli je ten krém vhodný i pro hodně citlivou pleť? Děkuji Mirka KočičkováÚčastníkDobrý den, já už nějakou dobu používám tento krém na proti vráskám https://www.notino.cz/christian-laurent/pour-la-beaute-krem-proti-prvnim-znamkam-starnuti-35/. Pleť hezky projasní a vrásky se mi opravdu po pravidelném používání zdají meně výrazné a pleť je celkově jemnější. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj a máš pleť spíš suchou nebo mastící se? Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, já jsem nakoupila cca před 2 měsíci a vše v pohodě. Hrnky přišly celý, hezky zabalený a neokoukaný 🙂 takže za me jo Mirka KočičkováÚčastníkKdyž si na hlavu nedáš úplně jiný odstín, než tvoje vlasy, tak to asi bude v poho. Důležitý je pohlídat si kvalitu vlasů a za kolik kupujete. Ty levnější nejsou většinou pravý, ale synteticky a pak když je budeš chtít žehlit, vlnit, tak je můžeš tak akorát vyhodit. Mirka KočičkováÚčastníkA nějaký tip, kde takový batoh seženu? Chtěla bych ho vyzkoušet i osobně se synem, ktereho záda často bolí. Proto chceme pořídit batoh, co bude mít pevné záda kvůli lepšímu držení atd. Mirka KočičkováÚčastníkCo si myslíte, že je lepší aktovka nebo batoh? A je tam vůbec rozdíl? Mirka KočičkováÚčastníkA na kolik tě to finančně vyšlo? Nevím, co se více vyplatí? Mirka KočičkováÚčastníkSuper moc děkuji! Kouknu se. Používáš jen clip in vlasy nebo máš nějakou permanentní metodu? Přemýšlím právě, že bych chtěla změnu a zkustit permanentní metodu. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj ženy, nevíte někdo, kde bych sehanala kvalitní clip in culíky? Mirka KočičkováÚčastníkSolis myslíš jako tu značku samoopalovaci pěny? Divala jsem se na ni dřív, ale nejsem si jistá odstínem, abych nebyla desne tmavá. Mirka KočičkováÚčastníkUž jsme jich pár doma vystřídali v průběhu let, ale poslední dobou se nám nejvíc osvědčila tahle, s dovolením přikládám link (https://www.dionela.cz/diona-max-fam1/d-3505). Je skleněná a s dostatečným objemem + ten filtr vydrží fakt dlouho. Mirka KočičkováÚčastníkFiltrační konvice slouží především proto, aby odstranila z vody přebytečné škodliviny jako jsou chlory, dusitany, hormony atd atd. Takže pokud si nechcete kazit zdraví, tak do toho určitě běžte. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj, zkus https://www.nase-mleko.cz/kategorie/kojenecke-kozi-mleko/. Mají velký výběr. Dost nám to pomohlo při prvních měsících. Pak jsme navázali na první kaše a příkrmy. Mirka KočičkováÚčastníkDíky moc! Kouknu na to. Mirka KočičkováÚčastníkLaroche je fajn, zkoušela jsem i řadu effaclar na akné, tím, že se mi pleť vysušeného, tvoří se i pupínky. Za mě je to férová cena k výsledku produktu na pleti. Díky za něj Mirka KočičkováÚčastníkJak jsem psala. Mám je docela poškozené a hlavně suché, krepaté. Mirka KočičkováÚčastníkNa Notino jsem se párkrát dívala. Nemáš nějaký konkrétní doporučení produktu nebo značky? Mirka KočičkováÚčastníkHele asi úplně nemám. Chci si ty vlasy dát trochu víc do kupy a jsem ochotná do sebe a zdraví vlasů ty peníze dát. Mirka KočičkováÚčastníkChápu a úplně vím, jak se cítíte, každopádně bych si tam fakt radši zašla, nikdy nevíte. Zatím bych bejt váma mrkla na topvet, mají tam takový čaj či tobolky, myslím, že se to jmenuje MiGreen. Jeden čas jsem to užívala a musím říct, že z toho co se na internetu nabízí, je tohle fakt super výrobek. 100% přírodní, samé dobré věci, nemůžete udělat chybu. Mějte se!:) Mirka KočičkováÚčastníkAhoj všichni, mám dotaz ohledně vlasů. Vlasy mi barví a stříhá kadeřnice. Ale všimla jsem si, že je mám hodně suché a začínají se mi krepatit. Nemáte nějaké tipy na to, jak začít s nějakou vlasovou rutinou na to si je ozdravit? Popřípadě, kde se poradit a kde věci nakoupit? Moc díky Mirka KočičkováÚčastníkJestli se mohu přidat do diskuze, tak mám osvědčený čaje z topvet. Mají tam speciální mixy, 100% přírodní (opravdu). Já sama používám na spaní, ale myslím, že tam mají i jeden co by mohl pomoci Vám. Zkuste, třeba pomůže) Mirka KočičkováÚčastníkSpecifikujte prosím váš problém, těch důvodů může být několik, stejně tak jako možností, jak takový problém léčit… Mirka KočičkováÚčastníkOsvědčila se mi kombinace šamponu, séra i doplňku stravy. Ne že by uplně nepadaly, protože padání je normální, ale už to nejsou trsy. A děkuju za další tipy na šampony. Vichy už jsem zkoušela, ale ne přímo tento, vypadá dobře. Půjdu prubnout. Mirka KočičkováÚčastníkAhoj holky, doporučíte mi spíš ty na tu silnou MS nebo i na tu slabší jsou ok? Nějak mi to příjde jako nejlepší řešení, abych se napoprvé nezklamala.. Mirka KočičkováÚčastníkMně třeba zabírá tohle, je to rychlý, nemusíte se zdržovat až čaj vychladne..:D https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen Mirka KočičkováÚčastníkJá kupuji i sobě třeba do práce na svačinku. 🙂 
- 
		AutorPříspěvky