Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Marika NováÚčastník
Hele šla bych do The Ordinary řady – https://www.notino.cz/the-ordinary/niacinamide-10-zinc-1-high-strength-vitamin-and-mineral-blemish-formula-lehke-pletove-serum-proti-nedokonalostem-pleti/p-16168472/
Mají celou řadu a je to cenově dostupné, tak vybereš všechny séra, co by se jí mohly hodit a je vystaráno 🙂 Pěkně ti to zabalí a pošlou v jednom balíku 😀 mají tam celou řadu 🙂
Marika NováÚčastníkTak to asi taky zkusím, dívala jsem se i na tu značku KUNDAL, k tomu by se našel někdo, kdo používá? Kadeřnice mi tuhle vlasovou kosmetiku doporučila, hlavně skrz proteinovou řadu. tak jestli to někomu zabralo 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, já jsem šla hlavně po ceně a můžu říct, že tenhle produkt je hodně muziky za málo peněz nebo jak se to říká 😀
https://www.notino.cz/kallos/kjmn-barva-na-vlasy-s-keratinem-a-arganovym-olejem/p-563139/
Je to profi barva, ale musíš si koupit i tu aktivační emulzi s kterou to smícháš 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, moje mamka na to trpí a zkoušela všechno možný a celkově si jé nejvíc osvědčily výrobky od La-Roche
Tady ten balzám kupuje pořád dokola a pomáhá jí to 🙂
Marika NováÚčastníkJá jsem si teda vedle klasickýho zrcadla pořídila ještě jedno zvětšovací s podsvícením https://www.notino.cz/beurer/bs-89-kosmeticke-zrcatko-s-led-podsvicenim/p-16105171/
A za mě uplně super, líbilo se mi to v hotelech a že prostě krásně vidíš vše, co potřebuješ i když někdy by to mohlo trochu klamat 😀 Tady s tím jsem moc spokojená, přetřu ručníkem, když dávám dlouhou sprchu, zapnu LEDku a všechno ok 🙂
Marika NováÚčastníkMně se osvědčilo zhubnout pomalu – upravit jídelníček (víc bílkovin, míň sladkého) + pravidelný pohyb. Jako podporu jsem brala Dr. Popov bylinné kapky Hubnutí z Notina – pomohly mi zkrotit chutě a nenastavil se mi jojo efekt.
Marika NováÚčastníkAhoj 🙂 Já jsem vajíčka darovala, tak ve zkratce:
nejdřív ti udělají kompletní vyšetření (hormony, genetika…), pak cca 10 dní hormonální stimulace a kontroly, odběr probíhá v krátké narkóze, trvá pár minut, po zákroku jen lehčí tlak v podbřišku za 1–2 dny jsem fungovala normálně
Za mě to bylo bezpečné, dobře vysvětlené a pocit, že někomu pomůžu, byl skvělý.
Na dobré klinice (např. IVF Zlín) je přístup hodně citlivý a profesionální. Pokud tě něco zajímá konkrétně, klidně se zeptej 🙂Marika NováÚčastníkAhoj 🙂, my jsme taky řešili, kam jít – původně jsme koukali hlavně na Brno, protože je blízko a má hodně známých klinik. Nakonec jsme ale dali šanci Zlínu a musím říct, že jsme byli mile překvapení přístupem i celkovou péčí. Přijde mi, že není tak anonymní a uspěchaný jako velká centra, zároveň ale mají skvělé výsledky a moderní zázemí. Já osobně bych ho určitě doporučila zvážit. Má někdo stejnou kušenost?
Marika NováÚčastníkZkuste kyselinu hyaluronovou od NMedical – skvělá pro hydrataci pleti zvenku i zevnitř. Sérum pomáhá zklidnit akné a udržuje pleť hydratovanou, což zlepšuje její stav.
Marika NováÚčastníkAhoj holky, hodně jsem slyšela o hydratační kosmetice od značky Astrid. Máte někdo zkušenosti s jejich produkty? Který konkrétní produkt byste doporučili? Ráda bych něco lehkého, co se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, ale zároveň skutečně hydratuje.
Marika NováÚčastníkAhoj, mám podobnou zkušenost! Našeho pejska taky hned tak něco nezaujalo, ale tyhle granule u nás slavily úspěch. Už je používáme delší dobu, protože kromě toho, že mu chutnají, mu i skvěle sedí na trávení. Nás pes má citlivější žaludek a od té doby, co jsme přešli na tyhle granule, je úplně v pohodě – žádné problémy se zažíváním, a ještě si pochutná.
Navíc mi přijde super, že si můžu vybrat různé příchutě nebo třeba kombinovat s konzervami od stejné značky.
Marika NováÚčastníkA kam jsi chodila?
Marika NováÚčastníkMohu jen potvrdit! 😊 Taky používám kyselinu hyaluronovou od N-Medical a jsem s ní moc spokojená. Pleť je krásně hydratovaná a hebká, a hlavně jsem si všimla, že ty drobné vrásky kolem očí vypadají mnohem méně viditelné. Nejvíc mi vyhovuje, že se sérum rychle vstřebává, takže ho ráno zvládnu použít i pod make-up
Marika NováÚčastníktaky beru ty od Astrid a jsou super – kvalita je výborná a cenově je to hodně přijatelný a jsou příjemný 😀 Miluju, jak mi to zhydratuje kolem očí a jako zchladí- fakt super 🙂
Marika NováÚčastníkMám skvělou zkušenost s granulemi na míru od Rawbark. Můj pes je má rád a okamžitě si na ně zvykl. Když jsem přecházela na novou stravu, začala jsem pomalu míchat staré granule s těmi novými, abych ho postupně na změnu přivedla, ale asi to bylo naprosto zbytečný 😀 myslím, že mu chutnaly ještě víc než ty před tím 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj! Na suchou pleť můžu doporučit řadu Astrid Hydro X-Cell. Osobně mi skvěle sedl jejich hydratační super sérum a krém – pleť je po nich vláčná a vyživená. Navíc jsou snadno dostupné v drogeriích a cenově přijatelné.
Marika NováÚčastníkS IVF mám zkušenost a musím říct, že jsem byla mile překvapená, jak skvělý přístup měli na IVF klinice ve Zlíně. Lékaři i sestry byli neuvěřitelně empatičtí, všechno mi do detailu vysvětlili a cítila jsem se tam opravdu v dobrých rukou. Nikdy jsem neměla pocit, že bych byla jen „další pacientka“, ale že jim na mém příběhu záleží.
Bylo to samozřejmě trochu emočně náročné, ale jejich podpora mi hodně pomohla. Celkově to pro mě byla zkušenost plná naděje a profesionality.
Marika NováÚčastníkmají tam velký výběr, tenhle jsem taky zkoušela a super, ale celkově jsem tam ještě nešlápla s ničím vedle, takže objednávám odsud skoro všechno 😀
Marika NováÚčastníkAhoj holky, zkoušela jste některá Elastin od NMedical? Doplněk je kolagenu a prej díky tomu zmizí i ty nejmenší vrásky kolem očí a pusy, přemýšlím, že do toho půjdu 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, já používám tu novou řadu Hydro Xcell od Astrid – troufám si říct, že mám citlivou pokožku a tahle řada mi vyhovuje. nemám s ní nejmenší problém a krásně mi to vyživilo pleť – zkoušela jsem krém i sérum a i polštářky pod očí a je to cenově dostupný a za mě plní účel 🙂
Marika NováÚčastníkcelkově ajurvédská kosmetika je dobrý na suchou pleť a hlavně šetrná. Zkus se podívat tady: https://www.alpik.cz/ajurvedska-kosmetika/ – beru odsud kosmetiku na pleť i na vlasy a za mě super 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, celkově tady ta řada Xcell od Astrid je za mě suprová a všechno, co jsem zatím zkusila mi vyhovovalo 🙂 za mě cena/výkon super 🙂
Marika NováÚčastníkJá jsem darování vajíček absolvovala a ráda se podělím o zkušenost. První konzultace byla velmi příjemná – lékařka mi vše do detailu vysvětlila a měla jsem možnost se na cokoli zeptat. Celý proces je sice trochu náročný na čas, hlavně kvůli hormonální stimulaci, ale není to nic, co by se nedalo zvládnout.
Personál byl po celou dobu moc milý a vše probíhalo profesionálně. Pokud si nejsi úplně jistá, tak se na konzultaci určitě ptej na všechno, co tě zajímá. Nikdo tě nebude nutit, aby ses rozhodla hned, takže budeš mít čas si to promyslet. Pro mě to byl skvělý pocit, že můžu někomu pomoct splnit sen o rodině.
Marika NováÚčastníkZkus normálně clipinhair salon v Brně 🙂 Doporučí ti, co by ti přímo sedělo a aj ti je aplikují na místě. Jinak objednávka přes eshop je do druhýho dne u tebe a pak tam klidně můžeš zajít na konzultaci , pokud by ti nevyhovovaly 🙂
Marika NováÚčastníkJá jsem používala kondicionér a šampon od téhle značky: https://www.alpik.cz/ayuuri-prasek-amla-prirodni-vlasovy-kondicioner-100-g/
Od Khadi jsem brala spíš olejíčky a za mě fungovalo dobře 🙂 Jinak mají i výběr pleťové kosmetiky 🙂Marika NováÚčastníkZa mě ještě super značka VIRIDIAN – https://www.alpik.cz/zelene-potraviny/
Už jsem od nich zkoušela více druhů – Macu, Ječmen, Směs a spokojenost 🙂
Jinak na eshopu mají výběr i jiných značek, tak třeba tam bude i ta, co tě zaujala 🙂Marika NováÚčastníkAhoj, už i pampersky dělají eko plenky a ty za mě teda vydrží nejvíc: https://www.notino.cz/matka-a-dite/eko-pleny/?f=1-1-58633-68077-68087-68147-18472
Zkus se podívat, jinak tam mají i kolorky, u těch se setkávám tak 50/50 skrz spokojenost – někomu vadí, že jsou kalhotkový. A ještě mají Moltex – ty jsem ještě nezkoušela – máte někdo zkušenost?
Jinak tam mají velký výběr různých značek.
Marika NováÚčastníkV Mandlárně jsme taky byli a souhlasím, je to skvělé místo! 😊 Minulý víkend jsme navštívili jejich kavárnu v Hustopečích a byla to bomba. Navíc jsme měli štěstí, že mandloně byly ještě částečně rozkvetlé – nádherný zážitek!
Marika NováÚčastníkUrčitě navštivte interaktivní výstavy v muzeích nebo některé z dětských divadel. A až budete potřebovat pauzu, stavte se v Mandlárně – skvělém místě na odpočinek, kde si děti i rodiče pochutnají na mandlových dobrotách.
Marika NováÚčastníkAhoj, pokud chceš byt nejen provonět, ale také eliminovat nepříjemné pachy, doporučuji pohlcovače pachu. Jsou přírodní, účinné a navíc obsahují jemné vonné složky, které osvěží vzduch. Za mě skvělá volba. Plus máme i aromalampu 🙂
Marika NováÚčastníkZ vlastní zkušenosti bych určitě doporučila zvážit konzultaci na IVF klinice – my jsme chodili do Zlína. Mají skvělý přístup, špičkové odborníky a moderní metody. Znám několik párů, kterým právě tato klinika pomohla k vytouženému miminku. Navíc tam dbají i na psychickou pohodu klientů, což je v této situaci velmi důležité.
K tomu může pomoci také zdravý životní styl, vyvážená strava a třeba i doplňky stravy na podporu plodnosti.
Marika NováÚčastníkGratuluji k vaší cestě k miminku! 😊 S IVF Zlín mám také osobní zkušenost a i jsem slyšela hodně pozitivního – především ohledně jejich přístupu a odbornosti. Je skvělé, že jste to dotáhli do zdárného konce a ještě k tomu jste dávali důraz na výživu a zdraví už během těhotenství. Fazole na chytrost je úsměvný tip – určitě to malé dalo ten nejlepší základ. Je fajn, že jste byli spokojení a zadařilo se, to je taky důležité, jak se na klinice cítíte.
Marika NováÚčastníkTa Olaplex řada je super, používám tu výživu před umytím hlavy, stačí trocha na celou mojí hřívu 😀 Je to dražší, ale mívají na to často různé akce, tak se to dá vychytat 🙂 A mají tam velký výběr, tak si člověk vybere jen to, co mu vyhovuje 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, já mám super zkušenost s granulemi na míru. Dávám našemu pejskovi kombinaci těchto granulí a BARF, a vyhovuje mu to skvěle. Granule jsou bez obilovin, což je super pro psy s citlivějším žaludkem, a navíc si můžeš recepturu přizpůsobit podle potřeb svého psa – třeba zaměřit na klouby, citlivé trávení, nebo dokonce na lesklou srst.
Má potom celkově klidnější trávení a je spokojenější. Granule jsou sice trochu dražší než běžné značky, ale za tu kvalitu nám to stojí 🙂
Marika NováÚčastníkZnámá byla taky moc spokojená, byla darovat už víckrát a říkala, že sem se vrátí, pokud do toho půjde ještě někdy znovu. Personál super, milý vstřícný a profi. Líbila se jí i lokalita že tam byl klid, žádná uspěchaná klinika, kde to valí jak na běžícím páse. Celkově, co jsem četla, tak IVF Zlín má hodně dobré ohlasy.
-
AutorPříspěvky