Marika Nová

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 71. až 105. (celkem z 115)
  • Autor
  • odpověď na: Kosmetika pro celou rodinu #100842
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, doporučuji:

Weleda Baby Calendula Shampoo & Body Wash – jemný šampon a tělový gel, vhodný pro děti i dospělé s citlivou pokožkou
    Sante Family Care Body Lotion – přírodní tělové mléko pro celou rodinu, které hydratuje a vyživuje pokožku
    Weleda Skin Food – univerzální krém, který je ideální pro suchou a citlivou pokožku a je vhodný pro děti i dospělé
    Acorelle Baby & Kids Moisturizing Cream – hydratační krém pro děti s přírodním složením, vhodný pro velmi citlivou pokožku.

Tyto produkty jsou šetrné k pokožce a mají přírodní složení, které je vhodné pro každodenní používání pro děti i dospělí.

odpověď na: Výbavička do porodnice #100841
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj,

pro inspiraci můj seznam do porodnice:

Mustela Bébé No Rinse Cleansing Water – čistící voda pro kojence
    Bepanthen Baby Ointment – mast na opruzeniny
    Bambo Nature Baby Wipes – přírodní vlhčené ubrousky
    La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 – zklidňující balzám
    Weleda Nursing Tea – čaj pro kojící maminky
    Medela Breast Pads – vysoce savé vložky do podprsenky
    Lansinoh Soothing Gel Pads – chladivé gelové vložky na bradavky
    Pampers Newborn Baby-Dry Diapers

Kdyžtak někdo doplňte, jestli něco chybí 😀

Tyto produkty jsou jemné, přírodní a skvělé pro péči o miminko i maminku.

odpověď na: Erotický dárek pro partnera k vánocům #100840
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, za mě pár tipů 😉

Durex Intense Orgasmic Gel – stimulační gel pro intenzivnější zážitek.
    Hot BIO Massage Candle Vanilla – masážní svíčka která se po rozpuštění změní na masážní olej. (pro odvážnější :D)
    Shunga Dragon Sensitive – stimulační krém pro oba, který zvyšuje citlivost a intenzitu zážitků. (nevím, jestli to bylo tím krémem, ale dobrý :D)

Je potřeba mu i říct, co s tím, oni nemají takovou představivost, tak by ho to nemuselo hned nadchnout 😀

odpověď na: Podrážděné a suché oči #100839
    Marika Nová
    Účastník

Čauky, doporučuji tyhle:

Thealoz Duo – ideální na unavené oči
    Systane Ultra – na suché a podrážděné oči
    Hylo-Comod – lubrikační kapky
    La Roche-Posay Toleriane Ultra Yeux – zklidňující kapky
    Optive Fusion – hydratační kapky na suché a podrážděné oči

odpověď na: Strie #100838
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, tady jsou oleje, které jsem používala a strie se hodně zmírnily:

Bio-Oil Skincare Oil
    Weleda Pregnancy and Lactation Oil
    Mustela Maternity Stretch Marks Cream
    Eucerin Anti-Stretch Marks Oil
    Clarins Body Partner Stretch Mark Expert

Doporučuji pravidelné používání a jemné masírování postižených míst. Používala jsem jich více, protože ráda střídám produkty 😀

odpověď na: Česko-anglická školka Průhonická labuť #100776
    Marika Nová
    Účastník

Se školkou mám osobně zkušenost a opravdu ji doporučuji. Nabízejí česko-anglický program, kde se děti učí anglicky přirozenou formou. Učitelky jsou velmi profesionální a ochotné. Děti mají pestrý program, který je baví. O škole jsem četla také pozitivní recenze a sama ji mohu doporučit pro její kvalitní přístup k dětem a jazykovému rozvoji.

odpověď na: Školka Trojská labuť v Praze #100775
    Marika Nová
    Účastník

Máme se synem skvělou zkušenost s touto školkou, konkrétně s česko-anglickým programem. Děti se učí angličtinu přirozenou formou, což ji velmi baví. Učitelé jsou vstřícní a děti mají možnost se rozvíjet jak jazykově, tak i ve všech ostatních aktivitách. Můžeme opravdu vidět pokroky, syn už „umí“ anglicky velmi obstojně na svůj věk.

odpověď na: Jazyková školka v Praze #100774
    Marika Nová
    Účastník

Pokud hledáš jazykovou školku v Praze, určitě doporučuji, nabízí česko-anglický program. Děti se zde učí angličtinu přirozenou cestou, mají hodné učitelky a spoustu aktivit, které jim pomáhají se rozvíjet. Kroužky, které nabízejí, jsou velmi pestré. Jsem s tímto místem spokojená, protože děti jsou tu v bezpečí a učí se novým věcem. Pokud máš zájem, ráda ti poradím více!

odpověď na: Jazyková školka v Praze #100773
    Marika Nová
    Účastník

Syn je v česko-anglické skupince a angličtina ho velmi baví. Učitelky jsou hodné a vždy mají pro děti připravený zajímavý program. Navíc mají širokou nabídku kroužků, takže se děti můžou rozvíjet i po jiných stránkách. Celkově je to skvělá školka, kde se děti cítí v bezpečí a mají příležitost učit se novým věcem.

odpověď na: Dieta #100772
    Marika Nová
    Účastník

Pokud hledáš doplňky stravy na podporu hubnutí, značka Viridian nabízí několik produktů:

Betaine HCL (90 kapslí) – Podporuje trávení a pomáhá při metabolismu.
    Cleavers (400mg, 90 kapslí) – Podporuje detoxikaci a zdraví lymfatického systému.
    Chromium & Cinnamon Complex – Pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi.
    KiwiZyme (30 kapslí) – Trávicí enzymy a vláknina pro lepší trávení.
    White Willow Bark (400mg, 90 kapslí) – Pomáhá snižovat záněty a podporuje metabolismus.
    Tyto produkty mohou být užitečné při snaze zhubnout.

Za mě levnější než kupovat instantní sáčky na Keto – takhle můžeš jíst čerstvé potraviny a neomezovat se instantními sáčky.

odpověď na: Imunita #100771
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, doporučila bych doplňky od Balansio:

Imunita – Balansio (90 kapslí) – Podpora přirozené obranyschopnosti.
    Antioxidant – Balansio (90 kapslí) – Posílení imunity a ochrana buněk.
    Multivitamín – Balansio (60 kapslí) – Obsahuje komplex vitamínů a minerálů pro každodenní podporu imunity.

Tohle už udělá pořádný vitamínový balíček 🙂

odpověď na: Eko potřeby pro mimi #100770
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, MonPeri jsem nezkoušela, ale EKO pleny jsem používala Kolorky – jsou docela známý a snadno dostupný. Ještě jsem slyšela o značce ECO by Naty a nebo Moltex. Osobně mám vyzkoušené Kolorky. Všechny tyhle značky můžeš čeknout na notinu a porovnat, uvidíš co ti výjde nejlepší 🙂

odpověď na: Hydratační maska na vlasy #100769
    Marika Nová
    Účastník

Pokud hledáš opravdu účinnou hydratační masku na suché a zničené vlasy, tady je několik tipů, které by ti mohly pomoci:

Moroccanoil Hydrating Mask – Skvělá pro hlubokou hydrataci a obnovení lesku.
    Kérastase Nutritive Masquintense – Bohatá výživa pro suché vlasy, které potřebují extra hydrataci.
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier – Bez silikonu, skvélé pro výživu a zjemnění suchých vlasů.
    Redken All Soft Heavy Cream – Vhodná pro velmi suché a jemné vlasy, pomáhá s rozčesáváním.

odpověď na: Kvalitní MŠ PRAHA #100768
    Marika Nová
    Účastník

Skvélé místo pro děti, které se chtějí učit angličtinu v přirozeném prostředí. Co jsem slyšela, tak mají výborný přístup k výuce a spoustu kroužků, díky čemuž se děti nejen učí, ale také se rozvíjejí kreativně a pohybově. Navíc mají vlastní zahradu, což je skvélé pro venkovní aktivity. Rodiče si ji velmi chválí, a pokud hledáte školku s kvalitními metodami, určitě bych ji doporučila, četla jsem na nim spoustu kladných recenzí.

odpověď na: Lupy #100767
    Marika Nová
    Účastník

Co se týče lupů a svědění hlavy, je dobré se zaměřit na příčinu problému. Pokud se ti stále nedaří najít řešení, vyšetření vlasové pokožky by mohlo být užitečné, protože někdy může jít o různé kožní problémy, které vyžadují specifickou péči.

Pokud jsi ještě nezkoušela, můžeš vyzkoušet šampony proti lupům, které obsahují zinkový pyrithion, ketokonazol nebo salicylovou kyselinu, které mohou pomoci s odlupováním a zklidněním pokožky. Některé šampony obsahují také přírodní složky, které pomáhají s obnovou rovnováhy pokožky.

Pokud jde o přírodní produkty, doporučuji šampony a oleje, které mají protizánětlivé a zklidňující účinky. Některé přírodní oleje jako tea tree oil nebo levandulový olej mohou pomoci ulevit od svědění a zmírnit zánět. Možná by stálo za to podívat se na produkty značky Khadi nebo Sanotint, zda mají v nabídce něco vhodného na tento problém. Nebo například můžeš zkusit: Jalovcový olej proti lupům,
    nebo Capillus šampon na lupy, taky šetrný.

odpověď na: Jak se zbavit vrásek #100766
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, doporučila bych ti kolagen. Používám ho a zabíral mi opravdu dobře, teď jsem k němu ještě přidala doplňky stravy s Elastinem – ten podporuje pružnost pokožky a vrásky se maximálně zjemní a sníží se jejich hloubka. A musím říct, že to za mě fakt funguje, hlavně kolem očí pozoruju, že se mi vrásky hodně zjemnily. Prodává se ve formě kapslí, pěkně 1x kapsli denně a je vystaráno.

odpověď na: Kosmetika hydratační #100765
    Marika Nová
    Účastník

Taky používám olej na vlasy proti lupům od Khadi ze stejnýho eshopu a za mě super. Už po prvním použití jsem viděla výsledek. Naštěstí mi byl i rychle doručen, protože jsem na to opravdu spěchala. Za mě rozhodně lepší než nějáký přípravky z drogérky.

odpověď na: nápad na dárky #100764
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, tady je za mě pár tipů:

Doplňky stravy pro zdraví a vitalitu – Alpik nabízí různé produkty na podporu imunitního systému, energie nebo trávení. Mohli by se hodit např. přírodní vitamíny, minerály, nebo bylinné čaje a výtažky.

Přírodní kosmetika/Ajurvédská kosmetika – Mají nabídku přírodní kosmetiky, která je šetrná k pleti a zároveň účinná. Můžeš zvolit například pleťové oleje, mastičky nebo balzámy, které jsou oblíbené pro svou jemnost a účinnost.

Aromaterapie a éterické oleje – Pokud bys chtěla darovat něco pro relaxaci a pohodu, éterické oleje a difuzéry jsou skvělý dárek pro někoho, kdo si rád dopřeje chvíli klidu a péče.

Dárkové sety – Alpik nabízí i různé dárkové sety, které jsou skvélé pro rychlý a krásně zabalitelný dárek. Můžeš najít sety s čaji, kosmetikou nebo produkty na podporu zdraví.

Já jsem teda docela propadla značce Khadi, mám od nich olej do vlasů proti lupům a stačilo mi ho použít jednou, fakt jsem koukala.

odpověď na: Dárek pro rodiče #100763
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, doporučila bych zkusit něco praktického a užitečného,když nechceš kosmetiku, tak například:

Doplňky stravy od Alpika – jejich produkty jsou kvalitní a zaměřují se na podporu zdraví, což by mohlo být skvélé pro rodiče, kteří jsou v důchodu. Mohli by ocenit například přírodní multivitamíny nebo přírodní doplňky pro podporu imunity, trávení nebo kloubů.

Mají tam i pohlcovače pachů – pokud mají doma třeba sklep nebo šatnu, kam se občas uchovávají věci, které mohou zapáchat, může být pohlcovač pachu velmi praktický.

Taky můžeš zvolit dárek spíše ve formě zážitku, který si mohou užít doma, třeba nějaké relaxační pomůcky jako masážní podložky nebo aromaterapeutické difuzéry.

odpověď na: Barva na vlasy #100762
    Marika Nová
    Účastník

Pokud hledáš šetrnou barvu na vlasy, doporučuji značky Sanotint a Khadi. Obě nabízejí přírodní barvy, které skvěle kryjí šediny a poskytují krásné studené hnědé odstíny bez zrzavých tónů. Sanotint je velmi šetrný k vlasům a Khadi barva má skvělý chladný odstín. Tyto produkty jsou ideální pro přírodní barvení, zvlášť pokud máš vlasy po barvení zničené a hledáš šetrnou variantu. Mrkni třeba na alpik, tam mají velký výběr.

odpověď na: Prodlužování vlasů #100714
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, určitě můžu doporučit, kamarádka měla po porodu hodně problém s prořídlými vlasy a objednala si přírodní vlasy od clip-in-hair a byla moc spokojená – mezitím brala doplňky stravy a než se jí tak něják obnovily její vlasy, tak používala ty clipiny od clip-in-hair a hodně jí to dodalo sebevědomí.

odpověď na: Řídké vlasy #100713
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, jak píšou holky, clip-in-hair jsou super – přírodní vlasy, snadné použití a poradí ti přesně jaký typ je pro tebe vhodný, stačí jim vyfotit a poslat fotku tvých vlasů.

odpověď na: Zahuštění vlasů #100712
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj,

já jsem od nich měla ten culík a bylo to super 🙂

https://www.clipinhair.cz/126-clip-in-culiky

Super je, že jim stačí fotka tvých vlasů a doporučí ti, co si přesně koupit 🙂

odpověď na: Clip-in vlasy #100519
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, určitě bych ti doporučila přírodní vlasy. Mají super poradenství , takže se neboj na ně obrátit a rychlé doručení. Mám od nich culík a jsem spokojená, před tím jsem to měla skrz řidké vlasy a teď to mám spíš na oživení účesu, vydrží ti dlouho, když se o ně správně staráš, ale s tím ti také poradí.

odpověď na: Řídké vlasy #100517
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, přesně tak. Zároveň je super, že jim můžeš poslat fotku vlasů a oni ti poradí co by se pro tebe hodilo, tak nad tím nemusíš trávit zbytečný čas, protože oni ti stejně poradí nejlíp jako profesionálové. Přírodní vlasy, dobrá cena, rychlý doručení. Myslím, že není co řešit 😀

odpověď na: Clip-vlasy-levně #100516
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, určitě je dobré zainvestovat do doplňků stravy na vlasy a do kvalitních šampónů, ale proč si nezpříjemnit čekání než bude vidět účinek?
    Za mě clipiny pásky nebo culík jsou fajn volba, jak oživit účes a zároveň nabrat to sebevědomí hustých kvalitních vlasů. Mají přírodní vlasy, což oceňuji – lepší než umělý. A aplikace je taky jednoduchá a než ti dorostou tvoje, tak je to super alternativa za mě.

odpověď na: Otěhotnění po IVF #100515
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, taky mohu doporučit IVF kliniku ve Zlíně. Mají vysoké procento úspěsnosti, nejlépe si domluv konzultaci a oni ti všechno vysvětlí/poví. Mají možnost EmbryoGlue, což jen tak někdo nenabízí, plus mají vlastní doplněk stravy pro muže Reproman, za mě působí opravdu velmi pozitivně.

odpověď na: Darování vajíček #100514
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, já mám dobrou zkušenost s klinikou IVF ve Zlíně- https://www.ivf-zlin.cz/poskytovana-pece?search=obecne-zlin&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAkc28BhB0EiwAM001TZCyCTqZ1CU30hMdEmpoSV1-sisYR3lB9LlC12u3d0Gn55AjNOg7iRoCN9YQAvD_BwE

Za darování 33.000 Kč, super přístup, klidná lokalita, profesionální personál. Neměla jsem s ničím problém.

odpověď na: Lupy a svědění hlavy #100363
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj,

já používám tento šampón a spokojenost: https://www.alpik.cz/cannaderm-capillus-sampon-na-lupy-150-ml/

Ani není potřeba ho používat pořád, stačí jednou za čas jako prevence 🙂

odpověď na: Střídání psích granulí #100362
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj nevím co kupuješ za kvalitní granule, ale podle mě je nejlepší kupovat granule na míru, aby měl pejsek všechny potřebné živiny, co potřebuje. Je fajn, že mu granulky chutnají, ale třeba nedostává do těla přesně to, co by potřeboval. My bereme granule z rawbark plus doplňky stravy a veterinář jen chválí 😀

odpověď na: Přírodní doplňky stravy #100333
    Marika Nová
    Účastník

Doporučuji například Allnature Maca peruánská prášek BIO, Nutrisslim Collagen 1000 mg, nebo GreenFood Collagen Drink.

odpověď na: Umělé oplodnění #100329
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, kliniku mohu doporučit. Slyšela jsem jen samé pozitivní recenze. Za mě má Klinika IVF ve Zlíně skvělou pověst a jejich tým se o tebe postará s maximální péčí a podporou.

odpověď na: Darování vajíček #100328
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, kontaktovala bych kliniku osobně, ať ti zodpoví na vše, co potřebuješ. Kamarádka tam darovala a říkala, že do toho půjde klidně zas, že tam jsou profesionální a vstřícní.

odpověď na: Léčba neplodnosti #100324
    Marika Nová
    Účastník

Ahoj, taky mohu tuto kliniku doporučit. Nejvíc se mi líbí, že si udělali i svůj vlastní doplněk stravy pro muže – Reproman, která pomáhá s plodností.

odpověď na: Kolagen #100323
    Marika Nová
    Účastník

Pokud hledáš kolagen na pleť, doporučuji Nutrisslim Collagen na pleť 1000 mg nebo Allnature Collagen Beauty 1000 mg – oba jsou skvělé na zpevnění pleti a zlepšení její elasticity. Také Herb Pharma Collagen 1000 mg pomáhá bojovat proti jemným vráskám a regenerovat pleť.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 71. až 105. (celkem z 115)
UŽIVATEL