Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Marika NováÚčastník
Jo celkově IVF Zlín má dobrou pověst – jezdí tam lidi i ze zahraničí ohledně IVF, takže darování vajíček tam je určitě běžná záležitost a personál ví, co a jak. Známá tam byla spokojená i skrz klidnou lokalitu, přístup a profesionalitu. Vše proběhlo OK a říkala, že kdyby darovala znovu, tak půjde zase na tuhle kliniku 🙂
Marika NováÚčastníksuper, že máte s Průhonickou labutí taky zkušenost 🙂 Je vidět, že máme stejný kritéria, když jde o výběr školky. Pokud chceme, aby mělo dítě na výběr a dostupnost všeho, tak tohle je správná školka 🙂 kdo řeší školku jen skrz to, aby měl kam upíchnout dítě, když potřebuje být v práci, tak tohle není školka pro něj, zbytečně by blokoval místo 😀
Marika NováÚčastníkAhoj, dporučila bych Reproman (je to pro podporu plodnosti chlapa) doporučili nám ho přímo na klinice, takže člověk ani neuvažoval o ničem jiným 🙂
Marika NováÚčastníkJsem moc ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi! S touto IVF mám také jen dobré zkušenosti, a třeba tohle doporučení pomůže i někomu dalšímu, kdo zvažuje, kam se obrátit. Kdyžtak se klidně ptejte co přesně by vás zajímalo a zkusím odpovědět 🙂
Marika NováÚčastníkTo máme podobně, taky máme granule na míru od nich. Vyplnili jsme dotazník a nechali si sestavit krmivo přesně podle potřeb našeho psa. Moc nám vyhovuje, že jsou bez obilovin a složení je fakt promyšlené. Je super, že se dá takhle přizpůsobit strava přímo na míru, aby pejsek dostal to nejlepší. Suroviny jsou kvalitní od farmářů, takže věřím, že dostává jen to nejlepší.
Marika NováÚčastníkAhoj, my bereme na rawbark – jsou bez obilovin, kvalitní suroviny z farem a jsou dělaný na míru. Můžeš od nich zkusit ten testovací balček, napiš do poznámek, že má pejskej citlivé zažívání a oni ti to namíchají podle potřeby, vyzkoušíš a uvidíš 🙂 ale zhlediska kvality, tak jsou na tom výborně.
Marika NováÚčastníkAhoj, za mě jsou tyto granule nej. Zkusili jsme testovací balíček a nebyli žádné výtky 😀 takže jsme rovnou vzali celý pytel granulí na míru, různé pamlsky a i lososový olej (toho jsem se bála, ale chutná mu to). Srst i zažívání má dobrý a veterinář taky spokojenej 😀
Marika NováÚčastníkPravé lidské vlasy v remy kvalitě jsou fakt top volba, protože se krásně přirozeně blendují s vlastními vlasy a vypadají naprosto přirozeně. 🙌 A ještě když máš clip in, můžeš si je přidat kdykoliv, když chceš objem nebo délku, a sundat, když je potřebuješ. Taky jsem nakoupila na jejich eshopu a jsem moc spokojená 🙂
Marika NováÚčastníkAhoj, já mám s clip in pásky velmi dobrou zkušenost! Po porodu mi vlasy taky hodně prořídly a zkoušela jsem různé způsoby, jak je zahustit. Pásky mi skvěle pomohly, protože vypadají přirozeně a dají se snadno nasadit a sundat. Když si je správně vyberete, barvu a délku si můžete přizpůsobit svým vlasům, a opravdu se to nepozná, že je to doplněk. Určitě to vypadá přirozeně, pokud nosíte správné a ne příliš silné pásky. Navíc je to rychlé řešení, pokud chcete mít hezké a husté vlasy bez dlouhého čekání na růst. Jsem s tím hodně spokojená!
Marika NováÚčastníkAhoj,
já používám tuhle https://www.clipinhair.cz/283-loreal-expert-absolut-repair-maska-poskozene-vlasy-250.html
A je fakt dobrá, používala jsem ji i na clipiny a naprosto super za mě. Tak se zkus podívat, mají tam toho víc na vlasy, co by ti mohlo sednout 🙂 Doručení je do druhého dne, takže nemusíš čekat 😀Marika NováÚčastníkAhoj, já také můžu doporučit. Měla jsem tam skvělé zkušenosti, nejen díky jejich odbornosti, ale také kvůli pohodové a klidné atmosféře kliniky. Je to na příjemném místě, kde se cítíš opravdu dobře. Personál je velmi profesionální, ale zároveň přátelský a empatický, což bylo pro mě velmi důležité. Navíc mají dostatek parkovacích míst, což je taky velká výhoda. Všechny kroky ti ochotně vysvětlí, takže si nemusíš dělat obavy, že bys něco nepochopila.
Marika NováÚčastníkAhoj, taky o tom uvažuji, protože je to opravdu krásná možnost, jak pomoci někomu, kdo to má těžké. Na klinice mají skvělé recenze, a jak už tu bylo zmíněno, nejen že vše probíhá diskrétně, ale i ten proces je pečlivě připravený. Pokud máš jakékoliv pochybnosti nebo otázky, doporučuji domluvit si konzultaci, kde ti vše podrobně vysvětlí. Já mám zatím samé pozitivní zkušenosti!
Marika NováÚčastníkAhoj! Jo, ten věrnostní program je super. Když cyklus nevyjde, nabídnou ti zdarma nadstandardní služby, jako třeba EmbryoGlue, což by mělo šanci otěhotnět zvýšit. Mě to osobně hodně uklidnilo, že se o nás postarají i v případě neúspěchu. Podívej se na jejich stránky, je to tam dobře vysvětlené, včetně podmínek.
Marika NováÚčastníkKromě celého procesu, který probíhá bez komplikací, bych ti ještě chtěla zmínit, že nabízí i finanční odměnu za darování, konkrétně 33 000 Kč. To je fajn, že ti to pomůže pokrýt část nákladů, které s procesem mohou být spojené.
Marika NováÚčastníkAhoj! Já mám s darováním vajíček zkušenost a byla jsem s celým procesem opravdu spokojená. Jak už psaly holky, po vyplnění dotazníku ti udělají různé testy, aby zjistili, že jsi pro darování vhodná, a následně začneš s hormonální stimulací, která ti pomůže připravit více vajíček k odběru. Odběr je rychlý a provádí se v celkové anestézii, takže nic necítíš. Já jsem po odběru měla jen krátkou chvíli mírné bolesti v podbřišku, ale rychle to přešlo. Klinika má příjemný personál a moderní vybavení, doporučuji. Pokud máš nějaké konkrétní otázky, ráda ti odpovím.
Marika NováÚčastníkAhoj, to je skvélé, že to nakonec vyšlo! Máme také pozitivní zkušenosti, pro nás byla ta změna také rozhodující. Je fajn, že tam využívají tak moderní technologie, jak zmiňuješ. Taky jsme byli rádi za tu možnost ubytování v blízkosti kliniky, protože to celý proces hodně usnadnilo. Příroda kolem taky pomáhá udržet klidnou mysl, což je během tak náročného procesu velmi důležité.
Marika NováÚčastníkAhoj, s klinikou mám také jen samé pozitivní zkušenosti. S partnerem jsme se rozhodli podstoupit IVF po několika neúspěšných pokusech na jiných klinikách a Zlín nás opravdu překvapil. Lékaři a sestry tam byli neskutečně milí, pečliví a hlavně vstřícní. Vždy jsme měli čas na všechny naše otázky a cítili jsme, že se nám opravdu věnují. Navíc měli skvělé technologické zázemí, což nám dodalo důvěru v celkový proces.
Marika NováÚčastníkAhoj, mám s klinikou skvělé zkušenosti. S partnerem jsme se rozhodli pro IVF a byli jsme opravdu spokojení s přístupem celého týmu. Všichni byli velmi profesionální, ochotní a přátelští. Rádi nám vysvětlili každý krok procesu a odpověděli na všechny otázky. Co mi přijde super, že mají i individuální přístup k léčbě, a dokonce jsme využili jejich věrnostní program, který nám nabídl některé nadstandardní služby zdarma.
Marika NováÚčastníkAhoj! Nevolnosti jsou opravdu náročné, úplně tě chápu. Já je měla taky, a na klinice mi právě doporučili Xonvea, když jsem se na něho ptala. Měli k tomu pozitivní zkušenosti a lékaři ho doporučovali právě pro tyto případy. Opravdu mi pomohl a dost jsem si ulevila. Určitě doporučuji se na něj zeptat i u svého doktora, pokud se ti nevolnosti nelepší.
A pokud by tě zajímalo, jak to probíhalo na klinice, můžu jen doporučit. Mají skvělý přístup a opravdu individuální péči, což bylo pro nás hodně důležité.
Marika NováÚčastníkAhoj, to je skvélé, že to u vás nakonec vyšlo! 😊 My jsme měli podobnou zkušenost. Po několika neúspěšných pokusech jinde jsme přišli na kliniku a opravdu se nám tam věnovali. Po dalších testech upravili léčbu a hned první KET u nich byl úspěšný. Také mě zaujalo, že mají věrnostní program, který vám pomůže v případě neúspěchu a nabídnou vám služby, jako je EmbryoGlue, což může opravdu zlepšit šance. Všechny jejich kroky byly promyšlené a cítili jsme se tam opravdu v dobrých rukou. A jejich tým byl opravdu skvělý – ochotný, vstřícný a vždy se nám věnovali s velkým respektem.
Marika NováÚčastníkAhoj, mám podobnou zkušenost jako dárkyně a všechno probíhalo skvěle. 😊 Přístup doktorů a sestřiček byl velmi profesionální a hlavně lidský – cítila jsem se tam opravdu dobře. Hormonální stimulace nebyla nijak náročná, injekce jsem zvládala v pohodě a odběr proběhl rychle a bez problémů. Po výkonu jsem pár dní cítila jemné pobolívání v podbřišku, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
Pokud o darování přemýšlíš, určitě se toho neboj a vyplň dotazníček – personál ti vše vysvětlí a provede tě celým procesem. Je to krásný pocit vědět, že můžeš někomu pomoci. 😊
Marika NováÚčastníkCelý proces probíhal velmi profesionálně a s velkou péčí. 🙂 Po odběru jsem měla jen lehké bolesti v podbřišku, které rychle ustoupily. Moc mi pomohlo odpočívat a případně si vzít něco proti bolesti, jak radí i lékaři.
Personál byl opravdu milý a všechno mi předem vysvětlili, takže jsem věděla, co mě čeká. Je skvělé, že ses rozhodla vyplnit dotazník – věřím, že vše proběhne v pořádku a že budeš spokojená, stejně jako já. 😊 Pokud budeš mít jakékoliv dotazy, na klinice ti ochotně vše vysvětlí. Držím palce!
Marika NováÚčastníkSouhlasím! 😊 Klinika má opravdu skvělý přístup, ať už se jedná o darování, nebo samotnou léčbu. Já mám osobní zkušenost s jejich péčí a musím říct, že všechno probíhalo hladce a s maximální profesionalitou. Co se týče toho věrnostního programu, slyšela jsem o něm jen samé dobré věci – myslím, že je to super motivace a podpora pro páry, které třeba musejí podstoupit více pokusů. Rozhodně stojí za to se na to mrknout nebo se zeptat přímo na klinice.
Marika NováÚčastníkÚplně s vámi souhlasím! 😊 Také mám jen pozitivní zkušenosti. To rodinné prostředí a lidský přístup dělá opravdu hodně, hlavně v tak citlivé oblasti, jako je léčba neplodnosti. My jsme tam vždy cítili, že jsme v dobrých rukou, a jejich ochota vše vysvětlit byla příjemná. Je skvělé, že klinika myslí i na takové benefity, jako je wellness – to určitě potěší a pomůže se zrelaxovat. Můžu je jedině doporučit!
Marika NováÚčastníkSkvělé, že jste našli krmivo, co konečně sedlo a vyhovuje jak složením, tak chutí. K tomu ještě ten tlapičkový program, který sbírá body, to je super bonus. Díky tomu, že si můžete snadno objednávat a registrace to ještě zjednoduší, to je určitě pohodlné pro každého majitele. Také souhlasím, že maso je tam cítit a pejskové ho opravdu milují. Bereme už několik let a pecka 🙂
Marika NováÚčastníkpřesně tak, pokud hledáte kvalitní granule, které splňují specifické potřeby vašeho pejska, tak za mě je tohle nejlepší volba. Jak píšete, jejich granule obsahují 50 % čerstvého masa, což je opravdu vysoký podíl, a jsou bez obilovin a náhražek. To zaručuje skvělou kvalitu a výživnost. Co se týče alergiků, mají i hypoalergenní varianty, které jsou přizpůsobené potřebám citlivějších psů. Díky dotazníku na jejich stránkách se krmivo skutečně přizpůsobí přesně vašemu psovi, což je super pohodlné.
Marika NováÚčastníkUrčitě skvělá volba, pokud chcete mít granule sestavené na míru. V nabídce najdete různé varianty krmiva, které mohou podpořit nejen klouby a svaly, ale také celkové zdraví. Je fajn, že si můžete vybrat krmivo s ohledem na jeho aktivitu a specifické potřeby. Ať už jde o podporu kloubů nebo udržení energie, tyhle granule na míru pokrývají vše.
Marika NováÚčastníkTyhle granule opravdu obsahují 50 % čerstvého masa, což je super pro podporu zdraví a vitality vašeho pejska. A právě díky tomu dotazníku na stránkách vědí, jaké složení vyhovuje konkrétním potřebám, ať už jde o alergie, věk, aktivitu nebo další faktory. A nejen granule, ale i další produkty jako pamlsky nebo lososový olej jsou skvélé doplňky.
Marika NováÚčastníkAhoj, nezkoušely jste i jiné granule? Určitě bych doporučila granule Rawbark. Jsou šetrné k citlivému zažívání, protože jsou vyrobené z kvalitního masa a bez chemických přísad. K tomu navíc na míru podle potřeb tvého pejska. S citlivým zažíváním se nám osvědčily právě díky jejich přirozenému složení a čerstvému masu.
Marika NováÚčastníkpřesně tak, bereme tak jak granule na míru, tak i lososový olej a šampóny na srst a už bysme asi neměnili. Naprostá spokojenost.
Marika NováÚčastníkMáli stejný problém a pomohly nám granule od Rawbark. Jsou šetrné, bez chemie a sestavené na míru podle potřeb psa. Na citlivé zažívání u nás skvěle zafungovaly.
Marika NováÚčastníkJá osobně používám Masku na vlasy Sladká mandle a ceramidy Bio Naturell a jsem s ní velmi spokojená – vlasy jsou po ní hebké a hydratované. K tomu doporučuji přírodní barvy na vlasy, jako jsou Khadi nebo Sanotint, které jsou šetrné a dobře kryjí šediny. Na Alpik.cz mají skvělý výběr přírodní kosmetiky a vlasy jsou po použití krásně zdravé a lesklé.
Marika NováÚčastníkAhoj! Pokud se ti dlouhodobě nedaří zhubnout a chceš na to jít přírodní cestou, tak bych doporučila vyzkoušet zelené potraviny na Alpik.cz – podporují metabolismus a detoxikaci těla. Já jsem užívala: Chlorellu, Mladý ječmen a Spirulinu – za mě je lepší vždycky kombinovat více doplňků než používat ten samý dokola. Jsou dobrý pro zrychlení metabolismu a podporu procesu hubnutí. Eshop má širokou nabídku, takže si určitě vybereš to, co ti bude nejvíce vyhovovat.
Marika NováÚčastníkAhoj! Ano, používám několik kvalitních doplňků stravy z alpik.cz. Zajímavé produkty, které doporučuji, jsou od značek Balansio a Viridian:
Imunita Balansio – Skvělý pro podporu imunity a vitalitu.
Antioxidant Balansio – Pomáhá s detoxikací a podporuje energii.
Viridian Green Tea Extract – Podporuje metabolismus a zdraví pleti.
Viridian Chromium Picolinate – Udržuje stabilní hladinu cukru v krvi a zlepšuje trávení.Pommohli mi cítit se lépe, mají velký výběr, tak si urči vybereš to , co bude vyhovovat tobě. Mají to hezky rozdělené podle kategoríí, takže snadno najdeš, co hledáš.
Marika NováÚčastníkDoporučuji začít postupně a zaměřit se na zdravou výživu a pravidelný pohyb. K tomu vám mohou pomoci i některé produkty:
Herbamedicus Green Coffee – přírodní doplněk stravy s extraktem ze zelené kávy, který podporuje metabolismus a spalování tuků.
Weider Protein Shake – proteinový nápoj
Nature’s Way Garcinia Cambogia – přírodní extrakt, který podporuje metabolismus a pomáhá snižovat chuť k jídlu.
Sante Organic Slimming Tea – bylinný čaj, který podporuje trávení a pomáhá při detoxikaci těla.Kromě toho je důležité nezapomínat na dostatečný spáne a pitný režim (čistá voda). Za mě Nature’s Way Garcinia Cambogia byla super volba, protože jsem potřebovala pomoct s metabolismem, to byl můj kámen úrazu, že se nechtěl nastartovat.
-
AutorPříspěvky