Kdo by neměl rád lívance! K snídani, k večeři nebo jako dezert. Už se vám sbíhají chutě? Vyzkoušejte tentokrát variantu s jablky.
Na těsto:
- 2 větší kyselejší jablka
- 1 balení Lívanečků Dr.Oetker
- 360 ml vlažné vody
Příprava:
- Na přípravu těsta oloupeme a nastrouháme jablka najemno. V míse smícháme směs na přípravu lívanečků, jablka a vodu. Vypracujeme hladké těsto a necháme 5 minut odstát.
- Na rozehřátou, olejem potřenou pánev nalijeme těsto a smažíme z obou stran dozlatova.
- Lívanečky podáváme teplé posypané moučkovým cukrem.
TIP1: Lívanečky podáváme ozdobené šlehačkou a Toppingem. Můžete je posypat skořicovým cukrem.
Připravila: Katka
Zdroj informací: Dr. Oetker
Zdroj fotografií: Dr. Oetker