Na těsto:
• 2 větší kyselejší jablka
• 1 balení Lívanečků Dr.Oetker
• 360 ml vlažné vody
Na posypání:
• 1 zarovnaná PL moučkového cukru
Příprava:
- Na přípravu těsta oloupeme a nastrouháme jablka najemno. V míse smícháme směs na přípravu lívanečků, jablka a vodu. Vypracujeme hladké těsto a necháme 5 minut odstát.
- Na rozehřátou, olejem potřenou pánev nalijeme těsto a smažíme z obou stran dozlatova.
- Lívanečky podáváme teplé posypané moučkovým cukrem.
TIP1: Lívanečky podáváme ozdobené šlehačkou a Toppingem čokoláda Dr.Oetker nebo Polevou tmavou Dr.Oetker.
TIP 2: Lívanečky můžeme místo moučkového cukru posypat Skořicovým cukrem Dr.Oetker.
Foto: Dr. Oetker
17. 2. 2012