Gastro

Jablkové lívanečky

Na těsto:
• 2 větší kyselejší jablka
• 1 balení Lívanečků Dr.Oetker
• 360 ml vlažné vody

Na posypání:
• 1 zarovnaná PL moučkového cukru

Příprava:

  1. Na přípravu těsta oloupeme a nastrouháme jablka najemno. V míse smícháme směs na přípravu lívanečků, jablka a vodu. Vypracujeme hladké těsto a necháme 5 minut odstát.
  2. Na rozehřátou, olejem potřenou pánev nalijeme těsto a smažíme z obou stran dozlatova.
  3. Lívanečky podáváme teplé posypané moučkovým cukrem.

TIP1: Lívanečky podáváme ozdobené šlehačkou a Toppingem čokoláda Dr.Oetker nebo Polevou tmavou Dr.Oetker.

TIP 2: Lívanečky můžeme místo moučkového cukru posypat Skořicovým cukrem Dr.Oetker.

Foto: Dr. Oetker
17. 2. 2012


Diskuze: příspěvků