Gastro

Jablkové lívanečky

Sbírání kytiček

Kdo by neměl rád lívance! K snídani, k večeři nebo jako dezert. Už se vám sbíhají chutě? Vyzkoušejte tentokrát variantu s jablky.

Na těsto:

  • 2 větší kyselejší jablka
  • 1 balení Lívanečků Dr.Oetker
  • 360 ml vlažné vody

Příprava:

  1. Na přípravu těsta oloupeme a nastrouháme jablka najemno. V míse smícháme směs na přípravu lívanečků, jablka a vodu. Vypracujeme hladké těsto a necháme 5 minut odstát.
  2. Na rozehřátou, olejem potřenou pánev nalijeme těsto a smažíme z obou stran dozlatova.
  3. Lívanečky podáváme teplé posypané moučkovým cukrem.

TIP1: Lívanečky podáváme ozdobené šlehačkou a Toppingem. Můžete je posypat skořicovým cukrem.

Připravila: Katka

Zdroj informací: Dr. Oetker
Zdroj fotografií: Dr. Oetker
Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků

UŽIVATEL