Velikonoce bez vajec si nedovedou představit snad ani ty nejotrlejší povahy. V tomto receptu je přidáme do těsta a…
Pokud chodíte někam do lesa, natrhejte si medvědí česnek a připravte si výborný salát. Je výborný a zdravý. Suroviny…
Máte rádi koláče se sýrem? Vyzkoušejte křehký vanilkový koláč s citronovým přelivem. Křehké těsto: 140 g vychlazeného másla 2…
Dnes pro vás máme recept pro milovníky dortů se sýrem. Tentokrát čokoládová varianta. Korpus 250 g máslových sušenek 55…
Páteční recept je tady. Tentokrát hezky masitý i s potřebnými vitaminy a vlákninou. Vyzkoišejte vepřovou panenku se zeleninou a…
Tento dort dodá každému odpoledni slavnostní ráz a hlavně neodolatelnou chuť. Výsledek navíc krásně vypadá a neprozradí, jak byl…
Správné snídani pro náš milovaný protějšek by neměla chybět překvapivá tečka. Ideálně i s vyznáním lásky! Vyzkoušejte zamilovaný toust…
Tento krém si výborně vychutnáte samotný jako dezert ozdobený šlehačkou nebo spolu s ovocem, využijete ho ale také do…
Dnes pro vás máme recept na pomazánku z lilku od Petry Krajčinovič, autorky kurzu fit a fresh vaření ke…
Tuhle rychlovku vykouzlíte do hodiny. Umletí máku je asi tou nejnáročnější prací z celého receptu, ale vyplatí se to.…
Inspirace na obědy a večeře není nikdy dost. Máte-li chuť na salát, vyžeňte z hlavy představu zvadlých zelených lístků…
Máte rádi kombinaci ovoce s ricottovým krémem? Krém z kapkou prosecca je vynikající. Místo broskví můžete použít i jiné…
Hledáte tipy na silvestrovské pohoštění? Vyzkoušejte topinky crostini s ricottou, ančovičkami a hruškou. Suroviny (na 20 topinek) 20 plátků…
Nejen vánočka a cukroví patří k našim tradičním symbolům Vánoc. Čím dál více příznivců si získává i vánoční štola…
Přemýšlíte, jaké nové cukroví letos vyzkoušíte. Ricotto-kokosové kuličky vypadají opravdu lákavě, co myslíte? Suroviny: 180 g mouky 120 g…
Vánoce za rohem a vy stále nevíte, do jakého cukroví se letos pustit? Doplňte tentokrát tradiční linecké, perníčky a…
Až budete vyndávat tyto perníčky z trouby, zaručené vám provoní celou kuchyň. Perníkové koření se skořicí, anýzem a badyánem…
Máme tu podzim. Listí se barví do žlutooranžové, vytahujeme ze skříní kabáty a místo zmrzliny přicházejí na řadu horké…
 
						
				